Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Άρης Στον Υδροχόο 30/03 Η Φωτιά Που Σιγοβράζει Μέσα Μας

Άρης στον Υδροχόο : Ξεχάστε ό,τι βιώσατε με τον Άρη και τον Κρόνο στον Αιγόκερω! Όπως ξεχάστε και το να προσπαθείτε να είστε με το ζόρι παραγωγικοί, ανά πάσα στιγμή!

Γιατί ήρθε η ώρα να ταρακουνήσουμε τα πράγματα, με τον Άρη στον Υδροχόο. Η δράση, δε θεωρείται πλέον τόσο σοβαρό θέμα. Ήρθε η ώρα να ζήσουμε την περιπέτεια και να ξεκολλήσουμε από τη ρουτίνα. Τα εργασιακά είναι λιγότερο ενδιαφέροντα τώρα…. απ’ ό,τι τα ταξίδια, τα πάρτι και η κοινωνικοποίηση!

Advertisement

Ο Άρης στον Υδροχόο είναι απαθής και αδιάφορος….αλλά άμεσος και προκλητικός. Υπάρχει άφθονο πάθος εδώ, αρκετή πολεμική πυρκαγιά, αλλά διοχετεύεται κυρίως σε πολιτικά και ανθρωπιστικά ιδανικά.

Όσοι είναι γεννημένοι με τον Άρη τους στον Υδροχόο, είναι νευρικοί με την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο… και καλά κάνουν. Ακούστε τους Υδροχόους! γιατί τα βλέπουν όλα ξεκάθαρα…. όλες τις ίντριγκες και τα ψέματα. Οι Υδροχόοι, μας το προσφέρουν αφιλτάριστο. Το μήνυμά τους δεν εκφράζεται χαριτωμένα, αλλά είναι αυθεντικό.

Αυτός ο κύκλος μας ζητά να συμμετέχουμε περισσότερο, σε ομάδες. Αν δεν είστε απ’ αυτούς που βγαίνουν έξω συχνά για να παρακολουθήσουν διάφορες εκδηλώσεις, είναι πλέον καιρός να εξετάσετε τις επιλογές σας. Ο Άρης στον Υδροχόο θέλει να συμμετάσχουμε και σε πολιτικό επίπεδο. Όσοι έχουν αυτή τη θέση στο γενέθλιο χάρτη τους, ενθαρρύνουν πάντα τους άλλους να ψηφίζουν, να προχωρούν, να υπογράφουν αναφορές κ.λπ. – είναι πραγματικά σπουδαίοι στην εκστρατεία της ευαισθητοποίησης και της αφύπνισης των ανθρώπων.

Άρης στον Υδροχόο από 30 Μαρτίου ως 12 Μαΐου .

Μπορεί να πιστεύετε πως τα συναισθηματικά φορτισμένα ζητήματα, θα είναι πιο εύπεπτα, αν τα προσεγγίσουμε μ’ ένα ήρεμο και χαλαρό τρόπο….όμως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο Υδροχόος, είναι ένας από τους πιο ακατάστατους και ανοργάνωτους αδελφούς του ζωδιακού.

Ο Άρης στον Υδροχόο μας κάνει εξαιρετικά ειλικρινείς…αν όχι εκρηκτικούς κι απρόβλεπτους. Η γλώσσα μας τρέχει πριν προλάβουμε να σκεφτούμε ….πράγμα που σημαίνει ότι μερικές φορές θα λέμε πολλές αηδίες.

Γι’ αυτό, θα πρέπει να κάνουμε μια συντονισμένη προσπάθεια να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Μ’ αυτή τη θέση στο γενέθλιο, αποσπάται εύκολα η προσοχή. Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις, θα είναι να τελειώνουμε αυτό που ξεκινήσαμε.

Η πρώτη ημερομηνία που προσβλέπουμε είναι η 31 Μαρτίου, όταν ο Άρης, -πλανήτης της δράσης και της ηγεσίας – βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Μια βαθιά αίσθηση ολοκλήρωσης έρχεται, με αυτό το ισχυρό συνδυασμό.

Με την υπέρ πανσέληνο στις 7 Απριλίου – τη μεγαλύτερη αυτής της χρονιάς – ο Άρης αστράφτει και βροντάει, με το τετράγωνο του Ουρανού στον Ταύρο. Αυτή πρόκειται να είναι μια πανίσχυρη ενεργειακή πανσέληνος.

Το τετράγωνο Άρη / Ουρανού, αναδεικνύει την πιο ανήσυχη κι επαναστατική πλευρά μας. Είναι μια επιρροή, απίστευτα απελευθερωτική. Όταν έβλεπα αυτή την πλανητική διαμόρφωση στο δικό μου χάρτη, σημείωσα τα παρακάτω:

Άρης στον Υδροχόο από 30 Μαρτίου ως 12 Μαΐου .

“Είμαι διαφορετική απ’ ότι πίστευα, πιο λαμπερή κι απ’ τους πολύτιμους λίθους. Αισθάνομαι καλά, αισθάνομαι καθαρή. Όλη μου τη ζωή ονειρευόμουν κάτι τέτοιο, αν και δεν το ήξερα. Αφυπνίστηκε ο πολεμιστής μέσα μου, ξύπνησε για τα καλά από τον ατέλειωτο εμβρυϊκό ύπνο του.

Όταν ήμουν παιδί, δεν αμφέβαλα για το αν είμαι ανίκανη. Μέρος της μαγείας της παιδικής ηλικίας, είναι να νιώθεις πολύ δυνατός μέσα σου. Αυτό επαναφέρω τώρα. Το ότι ήμουν και είμαι, ατρόμητη. Δεν είμαι μια πολύτιμη κούκλα, εύθραυστη και αδύναμη, ούτε είμαι παράλογη, δέσμια και ανίκανη. Αυτή, είναι η μεγαλύτερη δυσαρέσκειά μου… η δικαιολογημένη αγανάκτηση μου.

Θα διατηρήσω τα υψηλά ιδανικά μου, επειδή αυτό θέλω και χρειάζομαι. Δε θα λυγίσω. Αυτή η φωτιά που σιγόβραζε μέσα μου….τώρα εκρήγνυται. Η επαναστατικότητά μου δε σημαίνει πως είμαι απείθαρχη. Είμαι «ο εαυτός μου» και κραυγάζω.

Υπάρχει φωτιά μέσα μου, που με προστατεύει. Στείλτε μου περισσότερους αντιπάλους! Δώστε μου περισσότερες ευκαιρίες για να μιλήσω. Αδερφές μου, είστε το καταφύγιό μου.

Όταν οι άλλοι κλείνουν τα μάτια τους, τα δικά μας παραμένουν ορθάνοιχτα και παρακολουθούν τα πάντα. Αυτή η ορμή, μεγαλώνει άμεσα από την ευαισθησία μου. Αυτό το δόρυ είναι φτιαγμένο, από τους πιο μαλακούς ιστούς της καρδιάς μου.

Η δύναμή μου είναι ανυποχώρητη. Κοιτάξτε με στα μάτια κι ακούστε με προσεκτικά. Ήρθα για να μείνω. Το αίμα μου ουρλιάζει, γιατί περίμενε πολλούς αιώνες για αυτή τη γέννηση.

Advertisement

Δυσκολέψτε με όσο περισσότερο μπορείτε και εγώ θα μεγαλώνω. Πείτε μου να πεθάνω και θα βγάλω φτερά. Αγνοήστε με και θα ξεδιπλώσω τα φύλλα μου. Πείτε ότι είμαι άχρηστη και θα ελευθερώσω τον ποταμό μέσα μου.

Πείτε μου ότι δεν ξέρω τίποτα και θα σκίσω τον ουρανό. Πείτε με άχρηστη και οι αδελφές μου θα εμφανιστούν από το σκοτάδι. Πείτε μου να μείνω ήσυχη και θα ταρακουνήσω όλες τις ανέσεις σας.»

Η τελευταία όψη, είναι ένα τετράγωνο με τον Ερμή, στις 11 Μαΐου. Αυτή είναι καλή μέρα για να χαλαρώσουμε και να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα. Δεν συνιστώνται ταξίδια μ’ αυτή την όψη. Είναι μέρα κατάλληλη για να ξεκουράσουμε μυαλό και σώμα.

Γιορτάστε την πρώτη μέρα του Άρη στον Υδροχόο με Γιόγκα Υδροχόου. Αν γεννηθήκατε με Άρη στον Υδροχόο, αυτή η διέλευση, είναι η επιστροφή του Άρη σας.

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Χωρίς κατηγορία

[inFeed]

Advertisement
To Top