Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Τετράγωνο Ερμή με Πλούτωνα 25/4: Σκάνδαλα και Επικοινωνιακά Λάθη

Το Τετράγωνο που σχηματίζουν ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού και ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω το Σάββατο 25 Απριλίου 2020, φέρνει τάση για επικοινωνιακά λάθη, να προτιμούμε ένα επικίνδυνο παρασκήνιο στις επικοινωνίες μας και να παρασυρόμαστε σε απαγορευμένες καταστάσεις.

Advertisement

Τα λόγια που θα ακούσουμε αλλά και αυτά που θα ξεστομίσουμε, θα κρύβουν πολλά και παράλληλα θα υπάρξουν και σκανδαλώδεις αποκαλύψεις, αλλά και σκληρότητα.

Η όψη, επηρεάζει κυρίως τα Παρορμητικά ζώδια και ωροσκόπους (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα εκείνους που ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο.

ΚΡΙΟΣ: Μην παρερμηνεύεις και μην παρεξηγείς ό,τι σου λένε και δημιουργείς ρήξεις. Μην είσαι τόσο επιθετικός και εριστικός στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, γιατί εσύ θα χάσεις. Σε έρωτα και χρήμα, μην ζητάς πολλά, γιατί θα χάσεις και τα λίγα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήνεις τον εαυτό σου να βασανίζεται από άγχος, μελαγχολία και φοβίες. Η τάση σου για ερωτικές επικοινωνιακές παρανομίες θα αποδειχθεί εχθρός σου. Ένα μεγάλο μυστικό αποκαλύπτεται.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ: Δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου, όσον αφορά τους φίλους σου και αυτό θα προκαλέσει ρήξεις.
Άλλαξε την προτεραιότητα των σχεδίων και των ονείρων σου, γιατί ξοδεύεις φαιά ουσία, για ανούσια πράγματα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 
Κρυφές ενέργειες και δολοπλοκίες, θα προκαλέσουν προβλήματα στην καριέρα σου, γι’αυτό απέφυγε τα.
Μην είσαι καχύποπτος και κρυψίνους με αποτέλεσμα να κάνεις εργασιακά και οικογενειακά λάθη. Πρόσεξε την συμπεριφορά σου, ώστε να μην πλήξεις την κοινωνική σου υπόσταση.


ΛΕΩΝ: 
Μην εξοργίζεσαι επειδή απλά πιέζεσαι από τις κοινωνικές επικοινωνίες σου. Απέφυγε κουτσομπολιά και επικοινωνιακά λάθη και μην υπεραισιοδοξείς.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 
Βλέπεις τα πάντα απαισιόδοξα και εχθρικά και οι εμμονές σου σε κάνουν να έχει παράλογη συμπεριφορά. Μην είσαι τόσο ζηλιάρης και επιθετικός στην ερωτική σου ζωή. Φρόντισε άμεσα και σωστά οικονομικές εκκρεμότητες.

ΖΥΓΟΣ: Στην συντροφική μην παρερμηνεύεις  λόγια, λόγω καχυποψίας. Μην παρασύρεσαι σε παράνομα επικοινωνιακά ερωτικά μονοπάτια. Μην απαιτείς και μην προσπαθείς να χειραγωγήσεις σύντροφο ή συνεργάτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η καθημερινότητα σε κουράζει, λόγω των δικών σου λάθος χειρισμών. Εργασιακά λάθη αποκαλύπτονται, γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός και έντιμος. Μην είσαι εριστικός και επιθετικός με συναδέλφους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η διάθεση και η δημιουργικότητα σου είναι μάλλον πεσμένα. Μην επιλέγεις παράνομα φλερτ, παρασυρόμενος από το πάθος. Μην προκαλείς εντάσεις και μην έχεις παράλογες απαιτήσεις στον έρωτα.

Advertisement


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 
Αβεβαιότητα και αμφιβολίες θα ταράξουν τον συναισθηματικό σου κόσμο. Σπίτι και οικογένεια έχουν δυσάρεστες αποκαλύψεις, σκληρά λόγια και εντάσεις. Μην επικοινωνείς με παρελθοντικούς ή παρασκηνιακούς έρωτες.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 
Μην παρασύρεσαι σε ψέματα, υπερβολές, κουτσομπολιά και απροσεξίες σε επικοινωνίες. Κάποιο μυστικό σου θα αποκαλυφθεί γι’ αυτό πρόσεξε τι λες και σε ποιον. Μην είσαι εριστικός και απότομος σε αδέρφια και συγγενείς.

ΙΧΘΥΣ: Οικονομικές δυσκολίες θα προκύψουν, που μπορούν να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία και σύνεση. Η ερωτική απληστία αλλά και αναξιοπιστία δεν θα μείνουν ατιμώρητες, γι’ αυτό πολύ προσοχή. Απέφυγε νεύρα, απολυτότητα και κτητικότητα στη προσωπική ζωή.

oroskopos.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Χωρίς κατηγορία

[inFeed]

Advertisement
To Top