Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Ημερήσιες προβλέψεις 20 Μαρτίου 2019 από την Α.Λεούση

Κριός: Εξετάστε τις καταστάσεις που θα αντιμετωπίσετε αυτό το μήνα από ένα άλλο πρίσμα, για να μπορέσετε να βρείτε σωστές λύσεις στα προβλήματα σας και να κλείσετε εκκρεμότητες.

Ταύρος: Μην ξεχάσετε πως είναι απαραίτητο να κρατάτε μια πολιτική ισάξια με το διπλωματικό σας χαρακτήρα για να επιβληθείτε στο χώρο σας.

Δίδυμοι: Είστε πολύ κοντά στο να αξιοποιήσετε κάποιες πληροφορίες που θα σας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, μια που η ανανέωση και η δημιουργική συμπόρευση σας στροβιλίζει το μυαλό.

Καρκίνος: Εάν φροντίσετε να ενεργήσετε τη σωστή στιγμή, θα αποκαλυφθεί και θα έρθει στην επιφάνεια κάποιο παιχνίδι που παίζεται καιρό πίσω από την πλάτη σας.

Λέων: Η επιθυμία σας να επεκταθείτε και να επωφεληθείτε από την κάθε σας ευκαιρία θα σας ανοίξει διάπλατα τις πόρτες για νέες εμπειρίες, αν και έχετε προετοιμαστεί για αυτό αρκετό καιρό τώρα.

Παρθένος: Μη σας αποθαρρύνουν οι ανακατατάξεις, αλλά φροντίστε να βλέπετε μόνο μπροστά. Προτάσεις και νέες συνεργασίες σας ανοίγουν καινούριους δρόμους ψυχικής και οικονομικής ανάτασης.

Διαβάστε ακόμα:   Πέθανε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής και νικητής talent show της ελληνικής τηλεόρασης!

Ζυγός: Επιστρατεύστε το δυναμισμό και μαχητικότητά σας, λειτουργώντας με σθένος. Αυτά τα στοιχεία θα σας είναι αρκετά χρήσιμα αν ξέρετε τι θέλετε, αλλά και τον τρόπο που θα τα αποκτήσετε.

Σκορπιός: Μέσα από τις διαφωνίες που έχετε στον εργασιακό σας χώρο, θα συμφωνήσετε για κάποια θέματα που έχουν προκύψει τελευταία, όμως, εκθέστε με ακρίβεια τα επιχειρήματά σας.

Τοξότης: Δε χρειάζεται να κλείνετε τα μάτια στις φιλοδοξίες και στις ανάγκες σας. Οι δυνατότητές σας αυτό το διάστημα θα είναι μεγάλες και μπορείτε να υπερβείτε τον εαυτό σας.

Αιγόκερως: Ο παράγοντας της τύχης θα συντελέσει στο να κατανοήσετε την αληθινή διάσταση των προβληματισμών σας και να δώσετε λύσεις. Προβείτε σε επανατοποθετήσεις, αρκεί να έχουν γερές βάσεις.

Υδροχόος: Χωρίς να υπαναχωρείτε στις θέσεις σας, αρχίστε να σκέφτεστε ότι πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω πριν κάνετε ένα βήμα μπροστά και αυτό και μόνο θα φέρει θετικά αποτελέσματα.

Ιχθείς: Εσείς ζητάτε λίγα και όμως θα πάρετε πολλά. Οι χαρές των καθημερινών στιγμών, χωρίς να συμβεί κάτι ιδιαίτερο ή ασυνήθιστο, θα σας γεμίσουν ανακούφιση.

Διαβάστε ακόμα:   Η υπερπανσέληνος του χιονιού από τον Λέοντα φωτίζει τις κρυφές επιθυμίες μας

Πηγή: www.oroskopos.gr

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in Χωρίς κατηγορία

To Top