Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Τα ζώδια και οι εβδομαδιαίες τους προβλέψεις για 2-8 Μαρτίου 2020 από τον Κώστα Λεφάκη

Η εβδομάδα φαίνεται να μην λειτουργεί καθησυχαστικά για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Χρειάζεται προσοχή και συμμόρφωση με τις υποδείξεις εκείνων που έχουν την ενημέρωση και την ευθύνη για την επιστροφή στην κανονικότητα.

Advertisement

Κριός

Ταχτοποιήστε εκκρεμότητες με περιούσιες ή με οφειλές σε χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς. Τυχόν νομικά ή σπουδαστικά προβλήματα είναι σκόπιμο να αντιμετωπιστούν με σύνεση για να μην υπάρχουν απροσδόκητες εξελίξεις που θα σας στενοχωρήσουν. Ελέγχετε τις κινήσεις, τις πρωτοβουλίες και τις αντιδράσεις σας στην ερωτική σας ζωή. Διατηρήστε ακέραιο κάποιο σας πλεονέκτημα στην επαγγελματική σας θέση.

Ταύρος

Οι σχέσεις σας με τους άλλους συνεχίζουν να σας απασχολούν. Πολλά προβλέπονται τα πρόσωπα που θα μπουν στην ζωή σας αυτό το διάστημα. Μην αφήνεστε παθητικά στις επιρροές τους. Μερικά από αυτά θα χρειαστεί σύντομα να τα απομακρύνετε από την ζωή σας για το δικό σας καλό. Αποφύγετε να κοινοποιείτε τα σχέδια σας και καλλιεργείστε εναλλακτικές λύσεις την στιγμή που κάτι που προγραμματίζετε δεν γίνεται.

Δίδυμοι

Φανείτε συντηρητικοί και προνοητικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας και αποφύγετε έξοδα που μπορεί να φαίνονται ουσιαστικά αλλά δεν είναι καθόλου απαραίτητα. Στον ερωτικό τομέα αυτή η περίοδος εγκαινιάζει για άλλους ένα τέλος και για πολλούς μια καινούρια αρχή. Για κάποιους έρχονται και τα δυο μαζί. Και επειδή δεν μπορείτε να παρέμβετε στις εντολές του πεπρωμένου ακολουθείστε το ρεύμα των εξελίξεων προσαρμοζόμενοι στο κλίμα  που επικρατεί.

Καρκίνος

Ρίξτε το βάρος της προσοχής σας στις εξελίξεις των επαγγελματικών σας ενδιαφερόντων που η γενική κατάσταση τα υποχρεώνει να περάσουν από κάποιες συμπληγάδες πέτρες. Φανείτε λογικοί στην διαχείριση των συμφερόντων σας και στην διευθέτηση των υποθέσεων σας, υπολογίστε σε καινούργιες εξελίξεις σε προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις, αμυνθείτε απέναντι στις αντιξοότητες που δεν θα λείψουν και υπολογίστε σε ένα είδος τύχης που σας συντροφεύει αυτό το διάστημα.

Λέων

Ξεπεράστε τον εαυτό σας και πλησιάστε ανθρώπους που έχουν ενδιαφέρον ή που σας έχουν σταθεί στο παρελθόν. Η περίοδος δεν είναι εύκολη αλλά είναι σημαντική για να δημιουργήσετε νέες προοπτικές για την μελλοντική σας εξασφάλιση εκεί που σας ενδιαφέρει δημιουργικά. Ένας παλιός ή καινούργιος έρωτας θα παίξει πιο πρωταγωνιστικό ρόλο τώρα. Να είστε έτοιμοι για αυτά που θα απαιτήσει!

Παρθένος

Advertisement

Βάλτε στόχους στα επαγγελματικά σας, εκτιμήστε σωστά τα όσα διαδραματίζονται γύρω σας και κάντε τις αλλαγές που θεωρούνται αναγκαίες. Μην προχωράτε παράτολμα αν δεν βεβαιώνεστε ότι τα νώτα σας είναι εξασφαλισμένα και το έδαφος στέρεο κάτω από τα πόδια σας. Στον ερωτικό τομέα μην ξεχνάτε τα προβλήματα και τις απόψεις του ανθρώπου που σας αφορά, εφόσον η σχέση σας μαζί του συνεχίζει να είναι βιώσιμη.

Ζυγός

Το διάστημα που μεσολαβεί ενισχύει την δημιουργικότητα και τονίζει τα προνόμια σας. Ωστόσο η καθημερινότητα της ζωής σας θα είναι φορτωμένη και κουραστική. Μέσα σε όλα φροντίστε να αναπαύεστε, να ψυχαγωγείστε αλλά και να γίνεστε πιο αποδοτικοί την ώρα που πρέπει. Μην αφήνετε στην τύχη νομικά θέματα ή εκκρεμότητες πάσης φύσεως. Ζητήστε την βοήθεια ανθρώπων που όχι μόνο σας αγαπούν αλλά και που είναι σε θέση να σας την προσφέρουν.

Σκορπιός

Η εβδομάδα σας βοηθά να ανασυγκροτήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο και να αναπροσαρμοστείτε εκ νέου στην εξέλιξη της νέας πραγματικότητας. Παρά τις δυσκολίες της εποχής καινούργιες δουλειές ενδεχόμενες μετακομίσεις, ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αντικατάσταση ασχολιών, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Το σημαντικότερο για εσάς τώρα είναι να βλέπετε την αισιόδοξη πλευρά των γεγονότων και των καταστάσεων.

Τοξότης

Διατηρήστε την αισιοδοξία σας και ξεπεράστε τα δύσκολα με το σθένος που σας διακρίνει. Αισθηματικά αποβάλλετε το ανικανοποίητο του χαρακτήρα σας, το οποίο δεν βασίζεται σε πραγματικούς λόγους. Οικονομικά δώστε προσοχή στις δοσοληψίες σας, αλλά ταυτόχρονα εξυπηρετήστε μια χρόνια ανάγκη σας. Φροντίστε να μην φανερώνετε τα σχέδιά σας σε ακατάλληλους ανθρώπους.

Αιγόκερως

Τα ερωτικά σας παραμένουν πηγή δυσκολιών ή μιας σχετικής στέρησης, ή ακόμα και μιας αίσθησης απόρριψης ή αδικίας που βιώνετε. Αντιμετωπίστε αυτή την εκδοχή γενναία και ψύχραιμα και θυμηθείτε ότι είναι κάτι πρόσκαιρο. Αποφύγετε να δημιουργείτε εντάσεις, αλλά ούτε και να θεωρείτε τον εαυτό σας υπεύθυνο για κάποιες αστοχίες του παρελθόντος. Είναι απαραίτητο να έχετε υπομονή και στόχους!

Υδροχόος

Η εβδομάδα ευνοεί την ανασυγκρότηση, αλλά όχι αλλαγή στην εργασία ή στις συνθήκες της. Για αρκετούς θα φέρει σκέψεις για αλλαγή τόπου διαμονής, και νομίζω πως αυτά είναι πράγματα που θα σας βοηθήσουν να ανακάμψετε ψυχολογικά. Όσο και αν σας είναι  δύσκολο πρέπει να πάρετε αποφάσεις και να ξεφύγετε από καταστάσεις και σχέσεις που δεν αποδίδουν πλέον. Δείτε τα πράγματα πιο πρακτικά και πιο ρεαλιστικά από ότι στο παρελθόν.

Ιχθύες

Advertisement

Η περίοδος δεν παύει να είναι επεισοδιακή, ηχηρή και εξαιρετικά ανταγωνιστική. Η προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσει και εκεί αναπόφευκτα θα κάνετε παρεμβάσεις. Πολλοί θα αφεθείτε για λίγο σε ένα είδος περιπέτειας και αν δεν έχει ερωτικό, τότε σίγουρα θα έχει κοινωνικό χαρακτήρα. Οικονομικά μην αφήνετε τις υποχρεώσεις σας να διαιωνίζονται και βρείτε τρόπους ώστε να τις καλύψετε, μειώνοντας παράλληλα και κάποια μη απαραίτητα έξοδα.

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Χωρίς κατηγορία

[inFeed]

Advertisement
To Top