Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Το θρίλερ γίνεται ντοκιμαντέρ: Βρέθηκε νεκρή στο Ηράκλειο λίγο μετά το τελευταίο τηλεφώνημα! (photos)

Η εξαφάνιση της γυναίκας έκρυβε φοβερά μυστικά που την οδήγησαν στο θάνατο. 4 μέρες μετά το πτώμα της εντοπίστηκε στη θάλασσα, με σπασμένα πλευρά και τραύματα που προκάλεσαν τον θάνατό της…

Δημοσιογράφοι από τηλεοπτικό δίκτυο της Μεγάλης Βρετανίας ανοίγουν ξανά το φάκελο του μυστηριώδους θανάτου της Jean Hanlon, η οποία βρέθηκε νεκρή στο λιμάνι του Ηρακλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ξένοι δημοσιογράφοι συναντήθηκαν

και συνομίλησαν με κατοίκους του νησιού που γνώριζαν την άτυχη γυναίκα, με εν ενεργεία και εν αποστρατεία λιμενικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση, αλλά κι άλλα άτομα, τα οποία είχαν κληθεί στο πλαίσιο της προανάκρισης να καταθέσουν.

O φάκελος της υπόθεσης άνοιξε ξανά τον Δεκέμβριο του 2014, όταν η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Ηρακλείου έκανε δεκτό το αίτημα της οικογένειας του θύματος να επαναξιολογηθούν στοιχεία της δικογραφίας, καθώς υπάρχουν ισχυρές υποψίες που μπορούν να οδηγήσουν, όπως εκτιμούν, στην εξιχνίαση της δολοφονίας. Υπήρχαν πληροφορίες για ένα τρίτο πρόσωπο, το οποίο ουδέποτε εντοπίστηκε για να δώσει κατάθεση. Η οικογένεια θεωρεί ότι το πρόσωπο αυτό ίσως είναι το κλειδί στην υπόθεση.

Διαβάστε ακόμα:   Εκοιμήθη την ώρα της Θείας Λειτουργίας ο Μητροπολίτης...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!Αυτή είναι η ελληνίδα μοντέλα 19 χρονών που συνελήφθει στο διεθνές αεροδρόμιο του ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ.(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η Jean Hanlon τα τελευταία χρόνια της ζωής της διέμενε στην περιοχή των Γουβών όπου είχε κάνει αρκετές γνωριμίες και φιλίες. Από τους ντόπιους περιγραφόταν ως μία ανεξάρτητη γυναίκα, πολύ κοινωνική και φιλική. Η 54χρονη χάθηκε στις 9 Μαρτίου του 2009 και το πτώμα της εντοπίστηκε τέσσερις ημέρες αργότερα στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των λιμενικών της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Ηρακλείου, δύο άτομα, ένας νεαρός Hρακλειώτης και ένας αλλοδαπός, συνομίλησαν για τελευταία φορά τηλεφωνικά μαζί της. Και οι δύο άνδρες ήταν φίλοι της άτυχης γυναίκας και η ταυτότητά τους προέκυψε από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, αν και είχαν κληθεί για κατάθεση πριν ακόμα δοθούν οι λίστες με τα τηλέφωνα στους λιμενικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση.

Από τις λίστες με τις άρσεις βρέθηκε πρώτα το τηλέφωνο του αλλοδαπού, ο οποίος είχε συνομιλήσει μαζί της την ημέρα που εξαφανίστηκε και μάλιστα ήταν εκείνος που είχε δηλώσει και την εξαφάνισή της στις Αρχές. Στους καταλόγους με τα τηλέφωνα υπήρχε και ένα καρτοκινητό το οποίο, όπως προέκυψε από την έρευνα, ανήκει στον Ηρακλειώτη. Τα παιδιά της, τα οποία έχουν έρθει αρκετές φορές στην Κρήτη αναζητώντας απαντήσεις για τον θάνατο της μητέρα τους, είναι σίγουρα ότι η 54χρονη δολοφονήθηκε.

Διαβάστε ακόμα:   Πολύ Μπροστά η Βάνα… Αγκαλιά με την 17χρονη Κούκλα κόρης της και το «Αμόρε» στα στενά της Μυκόνου

Ο ιατροδικαστής απέδωσε τον θάνατο της σε πνιγμό αλλά ενας δεύτερος εμπειρογνώμονας που μελέτησε την υπόθεση ανέφερε ότι η γυναίκα είχε σπασμένο λαιμό, σπασμένα πλευρά, τραύματα στο πρόσωπο και διάτρηση πνεύμονα. «Υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα γύρω από τον θάνατο της μητέρας μου» λέει ο Michael «Δεν πρόκειται ποτέ να εγκαταλείψουμε τον αγώνα μας και δεν θα το κάνουμε, θα δουλέψουμε πάνω στην υπόθεση ώστε να λάμψει η αλήθεια.

Πηγή: Εφημερίδα Πατρίς, cretalive.gr


Πηγή: www.athensmagazine.gr

More in Χωρίς κατηγορία

To Top