Connect with us

SHOWBIZ

Βασιλική Ανδρίτσου: «Τέτοια μάνα επιθυμώ να γίνω» – Δείτε τι ανέβασε (pics)

Πριν από οκτώ μήνες, έγινε για πρώτη φορά μαμά με τον ερχομό της κόρης της, Ανθένιας. Η λίγων μηνών μπέμπα είναι ο καρπός του έρωτά της με τον σύζυγό της, Νίκο Συμεωνίδη και αν έπρεπε να χαρακτηρίσουμε τη ζωή της αυτό το διάστημα θα χρησιμοποιούσαμε την έκφραση «life is perfect» που άλλωστε έχει χρησιμοποιήσει και η ίδια στο Instagram.

Βασιλική Ανδρίτσου μοιράζεται αρκετά συχνά μαζί μας στιγμές από την καθημερινότητά της και τους τελευταίους μήνες, η ευτυχία είναι αποτυπωμένη στο πρόσωπό της.

Πριν απο λίγο, η διάσημη μαμά ανέβασε μία φωτογραφία με τη μητέρα της. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη αρκετά χρόνια πριν, σε κάποια γενέθλια και τη συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα για τη μητρότητα, τη δική της μητέρα αλλά και για το πώς θέλει να είναι η ίδια ως μαμά.

Δείτε το μήνυμα στην gallery που ακολουθεί.

Η ηθοποιός είναι αρκετά ενεργή στα social media και πριν από λίγο μοιράστηκε μαζί σκέψεις και συναισθήματα για τη μητρότητα, ανεβάζοντας αυτή τη φωτογραφία. Πριν 45 χρόνια περίπου… Οκτώβρη μήνα… σβήνουμε κεράκια…μια ευτυχισμένη μέρα..με τη γλυκιά μανούλα μου να με προσέχει.. τέτοια μάνα επιθυμώ να γίνω..ακούραστη στοργική φύλακας αγγελος.. Πάντα εκεί!!!!! Καλό φθινόπωρο σε όλους… ΥΓ: Δεν έχω γενέθλια σήμερα!!!!!!! Τυχαία την έβαλα τη φωτό γιατί μου άρεσε!!!!» Πηγή: Instagram @vasiliki_andritsou

More in SHOWBIZ

[inFeed]

Advertisement
To Top