Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που κάνουν πάντα τις προξενήτρες

Μερικοί το αξιοποιούν βρίσκοντας τους πιο ταιριαστούς singles του κύκλου τους και συστήνοντας τον έναν στον άλλον. Μερικοί άλλοι είναι περισσότερο οπαδοί του επιθετικού marketing, οπότε δε θα διστάσουν να κάνουν την πρώτη κίνηση εκ μέρους του φίλου ή της φίλης τους στο bar.

Αν ξέρεις κάποιον που έχει χάρισμα στα “προξενιά”, τότε πιθανότατα ανήκει σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια. Αν πάλι σκέφτεσαι συνέχεια με ποιόν θα ταίριαζε η κάθε φίλη σου, τότε ίσως είσαι εσύ η προξενήτρα της παρέας.

Δίδυμος

Οι δίδυμοι είναι γνωστοί για την ικανότητά τους να βλέπουν τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία. Είναι καλοί στην επικοινωνία και μπορούν να δουν πιθανά ταιριάσματα εκεί που οι άλλοι δεν βλέπουν τίποτα. Είναι οι καταλληλότεροι για να βρουν το πιο καλό ραντεβού στους φίλους τους που έχουν χωρίσει ή ακόμη και να δώσουν τους αριθμούς τους σε νέα, ωραία πρόσωπα.

Παρθένος

Σε έναν ιδανικό κόσμο, οι Παρθένοι ξέρουν ήδη τον τύπο ανθρώπου που θα ήθελαν για τον κάθε φίλο τους. Αν τους δοθεί η ευκαιρία, οι Παρθένοι θα ζευγαρώσουν τους πάντες σύμφωνα με το τέλειο πλάνο τους. Οι Παρθένοι βλέπουν τα προξενιά των φίλων τους σαν κάποιου είδους project που πρέπει να ελέγξουν, και να διεκπεραιώσουν. Αν χρειαστεί, είναι ικανοί να συνωμοτήσουν για να το πετύχουν.

Κριός

Οι Κριοί είναι δραστήριοι. Αν ξέρουν ότι δύο από τους φίλους τους θα ταίριαζαν, ή αν η κολλητή τους έχει φάει κόλλημα με κάποιον, θα κάνουν ό,τι μπορούν για να προκαλέσουν δράση. Μπορεί ακόμα και να σχεδιάσουν ένα πάρτι για να γνωρίσουν τους πάντες μεταξύ τους προκειμένου να δουν αποτέλεσμα.

Πηγή

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top