Connect with us

Κορωνοϊος

Αυτή είναι η άδεια που πρέπει να υπογράψει ο Γάλλος πολίτης για να μετακινηθεί

Την παρακάτω δήλωση καλείται να συμπληρώσει κάθε πολίτης στη Γαλλία που επιθυμεί να μετακινηθεί λόγω των έκτακτων μέτρων για τον κορωνοϊό.

Η άδεια στον Γάλλο πολίτη που την έχει αιτηθεί, χορηγείται διαδικτυακά από το γαλλικό υπουργείο Εσωτερικών.

Μετάφραση της αίτησης

Βεβαίωση μετακίνησης

Ο κάτωθι υπογεγραμμένος κυρία ή κύριος

Ημερομηνία γέννησης

Διεύθυνση κατοικίας

Βεβαιώνω πως η μετακίνησή μου πραγματοποιείται για τον εξής λόγο (σημειώσετε χ στο τετραγωνάκι που ταιριάζει στον λόγο για τον οποίο θέλετε να μετακινηθείτε).

Σύμφωνα με το άρθρο 1 του διατάγματος της 16ης Μαρτίου 2020 που προβλέπει τη ρύθμιση των μετακινήσεων στο πλαίσιο της μάχης κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

– Μετακίνηση μεταξύ της κατοικίας και του επαγγελματικού χώρου από τη στιγμή που η παρουσία στον χώρο αυτόν δεν δύναται να αντικατασταθεί με την οργάνωση τηλεργασίας.

– Μετακίνηση προκειμένου να πραγματοποιηθούν αγορές για είδη πρώτης ανάγκης σε χώρους στους οποίους επιτρέπεται αυτή τη διαδικασία (κατάλογος της κυβέρνησης)

– Μετακίνηση για λόγους υγείας

– Μετακίνηση για λόγους οικογενειακούς ύψιστης ανάγκης όπως βοήθεια σε ευάλωτα άτομα ή φύλαξη παιδιών.

– Πολύ σύντομες μετακινήσεις σε μικρή απόσταση από την κατοικία που έχουν σχέση με αθλητική δραστηριότητα ατομικής φύσεως στην οποία δεν περιλαμβάνεται καμία συλλογική αθλητική δραστηριότητα. Επίσης αφορά την ικανοποίηση των αναγκών των κατοικίδιων ζώων.

Τόπος κατοικίας και ημερομηνία

zougla.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Κορωνοϊος

[inFeed]

Advertisement
To Top