Connect with us

SHOWBIZ

Ξυλοδαρμός Παυλίδου: Η υποστήριξη της Κορινθίου στον Παπαγιάννη και οι αιχμές για την συμπεριφορά της ηθοποιού! Και η άλλη πλευρά…

Χαμός έχει προκληθεί από χθες το απόγευμα, όταν έγινε γνωστό ότι η Σοφία Παυλίδου έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον Μάνο Παπαγιάννη στα παρασκήνια της παράστασης!

Η ηθοποιός κατέθεσε μήνυση εναντίον του και αποκάλυψε ακριβώς τι συνέβη και την χτύπησε. Φυσικά, ακόμη την πλευρά του Μάνου Παπαγιάννη δεν την έχουμε μάθει.

Τον ηθοποιό τον “τσάκωσαν” οι κάμερες έξω από το θέατρο αμέσως μετά τον ξυλοδαρμό της Σοφίας και δεν θέλησε να απαντήσει τίποτα για το περιστατικό.

Η Μαρία Κορινθίου, οικογενειακή φίλη με τον Μάνο Παπαγιάννη δίνει την άλλη εκδοχή αυτού του τραγικού συμβάν, λέγοντας πως τα πράγματα δεν έγιναν έτσι ακριβώς όπως έχουμε μάθει, “αδειάζοντας” την Σοφία Παυλίδου για τα όσα είπε αλλά και το πως χειρίστηκε το συμβάν.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι λεπτές οι ισορροπίες και δεν μπορεί να λέμε έγινε αυτό κι αυτό, γιατί δεν έχουν γίνει έτσι τα πράματα… Ξέρω ότι χτύπησε και ο Μάνος Παπαγιάννης. Ότι γίνεται από πίσω εγώ ξέρω ότι οι θεατές δεν πρέπει να καταλαβαίνουν τίποτα…» – Δείτε όσα ειπε στο βιντεο που ακολουθεί:

More in SHOWBIZ

[inFeed]

Advertisement
To Top