Connect with us

SURVIVOR

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μόνο υπό αυτόν τον όρο θα κερδίσει τις 100.000 ευρώ που συμφώνησε με τον Acun Ilicali

Στις 10.000 ευρώ είχε αρχικά ειπωθεί πως ανέρχεται το ποσό που συμφώνησε να παίρνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για κάθε εβδομάδα παραμονής της στο «Survivor». Όπως φαίνεται, όμως, το deal είναι πολύ μεγαλύτερο.Σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό «Λοιπόν» η Κωνσταντίνα υπέγραψε για 100.000 ευρώ για όσο διάστημα καταφέρει να μείνει στο παιχνίδι: Είτε αυτό είναι μία εβδομάδα, είτε είναι 5 μήνες.


Με άλλα λόγια, «σιγούρεψε» 100.000 ευρώ και μετά μπήκε στο αεροπλάνο για Άγιο Δομήνικο. Μη νομίζετε πάντως ότι ο Acun Ilicali μπορεί εύκολα να πιαστεί κορόιδο.

Γνωρίζοντας πόσο καλομαθημένη είναι η πρώην παρουσιάστρια του ALPHA, συμφώνησε μεν να της δώσει τα χρήματα που ζήτησε, φρόντισε δε να της θέσει έναν απαράβατο όρο, τον οποίο αν εκείνη πατήσει τα χάνει όλα!

Ποιος είναι αυτός; Να μην αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι. Κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες του Dailymedia.gr, ισχύει για όλους τους παίκτες που μπήκαν στην ομάδα των «Διασήμων» και όχι μόνο για τη Σπυροπούλου. Όρος που αποφασίστηκε να μπει στο συμβόλαιό τους μετά της οικειοθελή αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου στο Survivor 1 που… έφερε τα πάνω κάτω.

Από την άλλη, αν η Κωνσταντίνα δεν αντέξει στις δύσκολες συνθήκες και την πείνα και πάρει την απόφαση να εγκαταλείψει το παιχνίδι, χάνει τα χρήματα και «πέφτει» στα κέρδη των «Μαχητών», δηλαδή στα 500 – 700 ευρώ για κάθε εβδομάδα που πέρασε στον Άγιο Δομήνικο.
Σκούρα τα πράγματα…


Πηγή: dailymedia.gr

More in SURVIVOR

[inFeed]

Advertisement
To Top