Connect with us

SURVIVOR

Survivor – Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο φαγητού!

Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει σήμερα το έπαθλο φαγητού στο Survivor; Το Athensmagazine.gr, για ακόμα μια μέρα, σας έχει το ρεπορτάζ και σας το παρουσιάζει!

Κάθε μέρα σας μεταφέρουμε όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και τις παραλίες Διασήμων και Μαχητών και κάτι αντίστοιχο θα πράξει και απόψε!

Χτες λοιπόν μετά από μια εβδομάδα σερί ήττες οι Διάσημοι κατάφεραν να επιστρέψουν πανηγυρικά στις νίκες (10-2) και να κερδίσουν το έπαθλο άνεσης! Αυτό εκτός από στρώματα και μαξιλάρια περιλάμβανε και μασάζ! Τι καλύτερο δηλαδή για αυτές τις δύσκολες ώρες που περνούν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού!

Πάμε όμως στα σημερινά! Σήμερα, μετά από αρκετές ημέρες ήρθε η ώρα του φαγητού! Τελευταίο αντίστοιχο έπαθλο ήταν την Πέμπτη, όπου οι Μαχητές μετά από μια μεγάλη ανατροπή κατάφεραν να επικρατήσουν των αντιπάλων τους και να γευτούν την λαχταριστή πίτσα!

Σήμερα τις δύο ομάδες περιμένει κάτι αντίστοιχο! Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει;

Σύμφωνα με τα πρώτα πλάνα που έχουμε πάρει από το τρέιλερ του ΣΚΑΙ, αλλά και τις πληροφορίες του Athensmagazine.gr από τον Άγιο Δομίνικο απόψε θα έχουμε έναν από τους πιο δύσκολους αγωνιστικούς χώρους, με Διάσημους και Μαχητές να φτύνουν κυριολεκτικά αίμα για να φτάσουν στην μεγάλη νίκη! Ποιος θα τα καταφέρει;

Μεγάλο φαβορί για την σημερινή επικράτηση και την επιστροφή στις νίκες είναι οι Μαχητές, όμως αυτό το συμπέρασμα δεν είναι κάποια διαρροή ή πληροφορία! Απλά προς το παρόν κρατάτε ότι οι Μαχητές είναι το φαβορί και το βράδυ θα ακολουθήσει η διαρροή σχετικά με το αν θα επαληθευτεί η είδηση ή όχι!

Μέχρι τότε δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

Υ.Γ.: Το Athensmagazine,gr, όπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα, από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 θα σας μεταφέρει σίγουρη διαρροή με νικητή, σκορ και έπαθλο!

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

 

More in SURVIVOR

[inFeed]

Advertisement
To Top