Connect with us

STORIES

Γενναίο κουτάβι που βρέθηκε πνιγμένο σε πλημμυρισμένο γκαράζ επιστρέφει στη ζωή όταν ένας άντρας το βρίσκει και του δίνει το φιλί της ζωής

Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που ένας στρατιώτης επαναφέρει στη ζωή ένα πνιγμένο κουτάβι στην Ταϊλάνδη.

Το άτυχο κουτάβι βρέθηκε από τον στρατιώτη σε ένα πλημμυρισμένο γκαράζ μιας στρατιωτικής βάσης και ενώ τα αδέλφια του κατάφεραν να σωθούν, εκείνο ήταν το πιο μικρό και δεν μπορούσε να βγει από το νερό.

Ωστόσο, ο στρατιώτης αρνήθηκε να εγκαταλείψει το μικροσκοπικό σκυλί και του έδωσε τις πρώτες βοήθειες για να το σώσει.

Ο Weeraphon Sukudom και οι συνεργάτες του ανακάλυψαν ότι το γκαράζ είχε πλημμυρίσει μετά από τις έντονες βροχοπτώσεις που έπληξαν την Μπανγκόκ την προηγούμενη Παρασκευή.Ο στρατιώτης έπιασε το κουτάβι – το οποίο είχε ήδη μελανιάσει – και το έβαλε απαλά σε ένα τραπέζι για να ξεκινήσει τις πιέσεις στο στήθος του.

Το πίεζε με τους αντίχειρές του για τρία λεπτά και το κουτάβι κατάφερε να επανέλθει στη ζωή.Ο κ. Sukudom υιοθέτησε το μικρό κουτάβι και το ονόμασε Champion.

Είπε: “Έριξε πολλή βροχή και το γκαράζ όπου βρίσκονταν τα κουτάβια είχε πλημμυρίσει.”“Τον βρήκαμε να επιπλέει στο νερό και προσπαθήσαμε να τον σώσουμε.”“Ξέρω εδώ και καιρό από πρώτες βοήθειες, αλλά ποτέ πριν δεν έτυχε να τις δώσω σε άνθρωπο ή ζώο. Αλλά έπρεπε να προσπαθήσω να σώσω το μικρό σκυλί.”

“Το κουτάβι ήταν ήδη μπλε και σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι ήδη νεκρό, αλλά ήξερα ότι έπρεπε να προσπαθήσω.”“Είναι πολύ τυχερό που το βρήκαμε εγκαίρως. Από θαύμα ζει τώρα. Θα τον φροντίσω και θα τον ταΐσω για να δυναμώσει ξανά.”

“Τα αδέλφια του είναι ζωντανά. Απλά αυτός ήταν ο πιο μικρούλης και χωρίστηκε με τ’ αδελφάκια του όταν το γκαράζ γέμισε με νερό.”Αυτός ο στρατιώτης είναι ένας πραγματικός ήρωας!

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top