Connect with us

STORIES

Φαίνεται σαν μια κανονική Γέννα με Δίδυμα. Αλλά Αυτό που βλέπουν οι Γιατροί τους συγκινεί βαθιά…

Η μητέρα και δασκάλα, Σάρα Θισλγουέιτ από την πολιτεία του Οχάιο των ΗΠΑ, φαίνεται να είναι ένα πολύ τυχερό άτομο. Σε μια πολλή ασυνήθιστη εγκυμοσύνη υπήρξαν πολλά πράγματα που έπαιξαν κρίσιμο ρόλο σε ένα πολύ σπάνιο φαινόμενο.Στην πραγματικότητα της είχαν πει πριν κάποια χρόνια ότι δε θα μπορούσε να συλλάβει παιδιά. Ήταν μεγάλη έκπληξη για εκείνη, όταν έμεινε ξαφνικά έγκυος. 9 μήνες αργότερα, γέννησε ένα γλυκό αγοράκι.

Και τα πράγματα συνεχώς ήταν με το μέρος της, καθώς λίγο καιρό αργότερα ήταν ξανά έγκυος. Αυτή τη φορά με δίδυμα! Αλλά η εγκυμονούσα μητέρα είχε να αναμένει άλλο ένα σπάνιο γεγονός: τα δίδυμα κυοφορούσαν όχι μόνο με τον ίδιο πλακούντα, αλλά και στον ίδιο αμνιακό σάκο.

Οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο είναι 1 στις 10.000. Αυτές οι γεννήσεις εγκυμονούν και συγκεκριμένους κινδύνους. Για αυτό το λόγο η Σάρα έπρεπε να περάσει σχεδόν 2 μήνες ξαπλωμένη στο νοσοκομείο.

Στην 34η εβδομάδα κύησης, η Σάρα έπρεπε να υποβληθεί σε καισαρική τομή, και ξανά τα νεογέννητα άφησαν άφωνους τους γονείς και τους γιατρούς με μια έκπληξη: τα δύο μωρά τραβήχτηκαν από την κοιλιά της μητέρας τους κρατώντας τα χεράκια τους!

Οι περήφανοι γονείς ονόμασαν τα κοριτσάκια Τζένα και Τζίλιαν, που έτυχε να γεννηθούν την Ημέρα της Μητέρας. Με τόσες εκπληκτικές συμπτώσεις η Σάρα πρέπει να νιώθει μια πολύ τυχερή μητέρα.

Από τότε, τα δίδυμα κοριτσάκια έχουν μεγαλώσει και γιόρτασαν τα πρώτα τους γενέθλια, θυμίζοντας σε όλους πως είναι η πραγματική αγάπη.

Αυτή η γλυκιά κίνηση κατά τη γέννησή τους έχει συγκινήσει τους πάντες παγκοσμίως, και αποδεικνύει ότι η αγάπη ανάμεσα σε αδέρφια ξεκινάει πολύ, πολύ νωρίς. Μοιραστείτε αυτή τη γλυκιά ιστορία τους, αν έχετε και εσείς αδέρφια που τα αγαπάτε.

Πηγή

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top