Connect with us

STORIES

«Η κόρη μου είναι 13 χρονών και είναι έγκυος. Υπάρχει λύση…;;;»

Η κόρη μου είναι 13  χρονών και πριν από ένα μήνα περίπου όταν  πήγα να την πάρω από το σχολείο την είδα να φιλάει ένα αγόρι πολύ μεγαλύτερο από την ηλικία της.

Η αλήθεια είναι ότι σοκαρίστηκα και δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Προσπάθησα να το συζητήσω μαζί της και να της πω να προσέχει αλλά τελικά καταλήξαμε να μαλώνουμε και να ουρλιάζουμε. Της φώναξα  και της είπα πως της απαγορεύω να ξαναδεί το αγόρι αυτό το οποίο είναι 17 χρονών!

Προχθές με πήρε τηλέφωνο η δασκάλα γυμναστικής της κόρης μου και μου είπε πω η κόρη μου δεν αισθανόταν καλά και πως έπρεπε να την πάμε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις και μετά μου ανακοίνωσαν πως η ξαφνική αδιαθεσία της κόρης μου οφείλεται σε εγκυμοσύνη.

Είναι ήδη 6 εβδομάδων  και πραγματικά δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Νιώθουμε τύψεις με τον άντρα μου γιατί δεν μπορέσαμε να προλάβουμε αυτή την εξέλιξη. Νιώθουμε κακοί γονείς και θεωρούμε πως δεν δώσαμε στα παιδιά μας την σωστή διαπαιδαγώγηση.

Βρισκόμαστε σε αδιέξοδο.Προσπαθήσαμε να το κρατήσουμε μυστικό αλλά νομίζω πως έχει διαρρεύσει από το νοσοκομείο  και μας κοιτάνε περίεργα στο σχολείο και στη δουλειά μας. Είναι τόσο μικρή για να γίνει μητέρα γιατί είναι ακόμη παιδί.

Δεν μπορεί να φροντίσει ούτε τον εαυτό της, δεν έχει αλλάξει ούτε πάνα στα αδέρφια της πως να την βάλουμε   σε μια τέτοια διαδικασία; Έχει όλη την ζωή μπροστά της πως να την αναγκάσουμε  να παντρευτεί και να ζει με  ένα αγόρι το οποίο γνωρίζει ελάχιστα; Από την άλλη μια έκτρωση μπορεί να την στιγματίσει για όλη της την ζωή.Ειλικρινά δεν ξέρουμε  τι είναι καλύτερο για το παιδί μου.Κοντεύουμε να τρελαθούμε…

Πηγή

Continue Reading
Advertisement
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top