Connect with us

STORIES

Αυτή η Φωτογραφία έχει σαρώσει παγκοσμίως από την 1η στιγμή! Μόλις την δείτε ολόκληρη, θα καταλάβετε το γιατί…

Η Mel Watts δεν φανταζόταν τον εαυτό της σαν ειδική στην μητρότητα, ούτε καν τέλεια μητέρα. Είναι μπλόγκερ και έχει 3 παιδιά. Είναι αποφασισμένη να κάνει το καλύτερο για την οικογένεια και την κοινότητα της. Το 2014 ξεκίνησε το ‘The Modern Mumma’, ένα μπλογκ, μέσα από το οποίο διηγείται ανοιχτά αληθινές ιστορίες για την ίδια και την οικογένεια της.

Αποστολή της δεν ήταν να δώσει συμβουλές για γονείς, αλλά να “μιλήσει για τις σκοτεινές περιοχές του να είσαι γονιός και να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για την οικογένεια σου”.

Ο ωμός αλλά όμορφος τρόπος που περιγράφει πώς είναι να είσαι νέα μητέρα έχει κλέψει ήδη τις καρδιές πολλών ανθρώπων. Ωστόσο, αυτή την εβδομάδα δημοσίευσε κάτι συγκινητικό για να γιορτάσει τους 9 μήνες από την γέννηση της κόρης της. Μέσα σε λίγες μόλις μέρες έχει μαζέψει like και κοινοποιήσεις από περισσότερα από 100.000 άτομα.

Διαβάστε παρακάτω την δυνατή και αληθινή δημοσίευση αυτής της μητέρας

Αυτή είναι η Mel Watts. Με το μπλογκ της, The Modern Mumma, προσπαθεί να προσφέρει ένα ασφαλές διαδικτυακό καταφύγιο για μοντέρνους γονείς.

Πρόσφατα ανέβασε στο Instagram την παρακάτω φωτογραφία για να γιορτάσει τους 9 μήνες από την γέννηση της κόρης της.

“Ήθελα να ανεβάσω μια γλυκιά φωτογραφία, αλλά η Indie [η κόρη της] δεν ήθελε να συμμετάσχει. Δεν θα την δημοσίευα, αλλά σκέφτηκα αφού είμαι ειλικρινής και ανοιχτή στο να μοιράζομαι τα πάντα, γιατί όχι;”, είπε. Αυτό που ξεκίνησε σαν μια γλυκιά ιδέα, κατέληξε σε μια συγκινητική και ειλικρινή απεικόνιση της μητρότητας.

Η Watts έγραψε στο Instagram: “9 μήνες έξω από την μήτρα. Τους τελευταίους 9 μήνες έχω κοιμηθεί ελάχιστα. Τους τελευταίους 9 μήνες πέρασα το χειρότερο άγχος που έχω ζήσει ποτέ. Είναι εξαντλητικό το να αποκτάς ένα νέο μωρό και η ζωή δεν σταματάει.

Οι λογαριασμοί πρέπει να συνεχίσουν να πληρώνονται, τα τρόφιμα πρέπει να συνεχίσουν να αγοράζονται και η πίεση που βάζεις στον εαυτό σου είναι τεράστια.”

“Περιμένουμε από τον εαυτό μας να ξέρει τι κάνει όλη την ώρα. Δεν έχει σημασία αν είναι το πρώτο ή το τρίτο σου παιδί, μαθαίνεις καθημερινά. Οι πρώτοι 9 μήνες της ζωής του μωρού είναι γεμάτοι μαντεψιές, κουνήματα, χαμόγελα και κλάματα. Η πιέση που βάζουμε στον εαυτό μας δεν είναι δίκαιη. Δεν είμαστε ανίκητοι.”

Είμαστε άνθρωποι και μητέρες. Είναι εντάξει να υπάρχουν μέρες που δεν αισθάνεσαι αρκετά καλά. Είναι εντάξει να νιώθει ότι δεν έχεις ιδέα τι μέρα είναι. Το’χεις. Το’χουμε. Κάποιες γυναίκες φαίνονται να τα έχουν όλα. Έτσι νομίζουμε. Κάποιες γυναίκες δεν τα έχουν όλα. Ούτε κι εγώ. Δεν είχα καν το κίνητρο να ντυθώ τους πρώτους 9 μήνες, πόσο μάλλον να φτάσω στα προηγούμενα κιλά μου. Και είναι εντάξει αυτό. Αν έχεις κίνητρο, μπράβο σου!”

“Η ζωή αλλάζει καθημερινά. Κάθε μέρα έρχονται διαφορετικά εμπόδια. Πάντα υπάρχει το αύριο”

Από τότε που έκανε την δημοσίευση, έχει λάβει πολλή υποστήριξη από γονείς παγκοσμίως. Σε λίγες μόλις μέρες, πάνω από 100.000 άτομα σε Instagram, Facebook και γενικότερα στο διαδίκτυο άρχισαν να της στέλνουν μηνύματα συγχαίροντας την για την ειλικρίνεια της.

“Ο κόσμος είναι απίθανος! Πραγματικά”, είπε η Watts στο LittleThings. “Υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο και σχολιάζουν για να το δουν και οι φίλοι τους. Οι γυναίκες υποστηρίζουν τις γυναίκες!”

Αν και αυτή η στιγμή ήταν πραγματικά χαρούμενη, η Watts μας υπενθυμίζει ότι της πήρε χρόνο για να φτάσει σε ένα σημείο όπου νιώθει άνετα όχι μόνο δημοσιεύοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματα της, αλλά και με το ίδιο της το σώμα.

“Δεν είμαι το στομάχι μου”, είπε. “Είναι απλά κομμάτι μου. Αν κοιτάξετε την φωτογραφία μου και με λυπηθείτε, σας παρακαλώ να μην το κάνετε. Πάλεψα πολύ, πολύ καιρό με την εικόνα του εαυτού μου. Και πλέον, είμαι μεγαλύτερη και έχω μάθει ότι η εικόνα δεν είναι αυτό που μετράει.

Μπορεί να μην αρέσετε σε κάποιον, αλλά δεν πειράζει. Δεν χρειάζεται να πιστεύουν όλοι ότι είστε απίθανοι.”

Όσον αφορά τις δυσκολίες της μητρότητας, η Watts μας θυμίζει ότι τα περισσότερα πράγματα που μας δυσκολεύουν είναι απλά φάσεις. Τα δόντια – μακροχρόνια φάση. Το νυχτερινό τάισμα – απλά μια φάση. “Είναι μικρά μόνο μια φορά”, γι’αυτό προτείνει στους γονείς να το αποδεχτούν με τον καλύτερο τρόπο που μπορούν.

“Δεχτείτε κάθε μέρα όπως έρχεται. Αν δεν θέλετε να κάνετε κάτι, μην το κάνετε. Απλά απολαύστε το μωρό σας και κάντε αγκαλιές.”

Αυτή η αφοσιωμένη μητέρα, σύζυγος και μπλόγκερ συνεχίζει να μοιράζεται την ιστορία της διαμορφώνοντας μια χαρούμενη κοινότητα γονιών που στηρίζουν ο ένας τον άλλο, σε όλο τον κόσμο.

Δεν είναι μία εκπληκτική μητέρα;

πηγή: stroumfaki.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top