Connect with us

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Απίστευτο! Δεν φαντάζεστε ποια είναι η τραγική σύμπτωση πίσω από το θάνατο της Βουγιουκλάκη, της Καρέζη και της Λάσκαρη!

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε σε ολόκληρη την Ελλάδα ο θάνατος της Ζωής Λάσκαρη, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη, το μεσημέρι της Παρασκευής, σε ηλικία 73 ετών!

Η Ζωή Λάσκαρη, η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Τζένη Καρέζη, ήταν τρεις ηθοποιοί οι οποίες θεωρήθηκαν στα τέλη της δεκαετίας του ’60 από τις εμπορικότερες του ελληνικού κινηματογράφου!
⛪️Προσωποποιημένες λαμπάδες με Όνομα & ευχή 🔴 Πείτε μας το όνομα που θέλετε να χαράξουμε και χαρίστε ένα όμορφο δώρο στο βαφτιστήρι σας - Mairyland.gr
Αυτές τις τρεις γυναίκες, θα λέγαμε πως ακόμα και στο θάνατο τους τους συνέδεε κάτι πολύ δυνατό, μια τραγική ειρωνεία που κανείς μέχρι σήμερα δεν είχε σκεφτεί! Διαβάστε παρακάτω…


Και οι τρεις τους άφησαν την τελευταία τους πνοή την ωραιότερη εποχή του χρόνου, το καλοκαίρι! Η Τζένη Καρέζη πέθανε στις 27 Ιουλίου το 1992, μετά η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 23 Ιουλίου το 1996, και τέλος η Ζωή Λάσκαρη άφησε την τελευταία της πνοή στις 18 Αυγούστου 2017.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

[inFeed]

Advertisement
To Top