Connect with us

Αγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος δεν είναι γιος του Δούκα – Το ένοχο μυστικό της Μυρσίνης

Βόμβα θα σκάσει στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες μέλισσες», αφού θα αποκαλυφθεί πως ο Νικηφόρος δεν είναι βιολογικό παιδί του Δούκα Σεβαστού! Η αντίδραση του ισχυρού άντρα θα έχει αντίκτυπο τόσο στον νεαρό όσο και στη Μυρσίνη! Από την πρώτη στιγμή που ο Νικηφόρος εμφανίστηκε στη σειρά έδειχνε να είναι διαφορετικός από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του. Ευγενικός και γλυκομίλητος, δεν είχε καμία σχέση με τον σκληρό Δούκα, αλλά και τον αγενή Κωνσταντή! Σύντομα, λοιπόν, θα αποκαλυφθεί πως όλα αυτά έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι ο Νικηφόρος δεν είναι βιολογικό παιδί του Δούκα Σεβαστού! Μια αποκάλυψη που θα φέρει τα πάνω-κάτω στη συνέχεια της ιστορίας και που θα αλλάξει όλα τα δεδομένα…

Advertisement

Tο ένοχο μυστικό της Μυρσίνης
Οπως βλέπουμε στα επεισόδια που παίζονται αυτό τον καιρό στην τηλεόραση, η Μυρσίνη ξεκινάει ένα καυτό ειδύλλιο με τον Θωμά Κυπραίο, αν και είναι παντρεμένη. Παρά τους αρχικούς της ενδοιασμούς, στη συνέχεια ενδίδει στο έντονο φλερτ του, καθώς μετά τα όσα πέρασε νιώθει και πάλι επιθυμητή γυναίκα! Ομως δεν είναι η πρώτη φορά που η Μυρσίνη Σεβαστού απατάει τον σύζυγό της, Δούκα Σεβαστό! Στο παρελθόν, όπως θα δούμε σε flashbacks, η ίδια είχε ζήσει και πάλι ένα παράνομο πάθος που κατέληξε σε έρωτα ζωής, από τον οποίο προέκυψε ο Νικηφόρος. Δεν είναι τυχαίο που η Μυρσίνη έχει απίστευτη αδυναμία στον μικρό γιο της, σε αντίθεση με τον Κωνσταντή, που πάντα τον υποτιμά και δεν παίρνει στα σοβαρά τα όσα λέει και κάνει. Ο μοναδικός άνθρωπος που ίσως ξέρει την αλήθεια είναι ο Μιλτιάδης, ο οποίος γνώριζε εξ αρχής ότι η Μυρσίνη απατάει τον Δούκα! Αλλωστε είδαμε και σε πρόσφατο επεισόδιο, όταν τη συνάντησε τυχαία στον δρόμο, ότι ξέρει πολύ καλά το ένοχο παρελθόν της. Ωστόσο δεν γνωρίζει πως ο Νικηφόρος δεν είναι βιολογικός του ανιψιός. Ομως βαθιά μέσα του ξέρει πως ο νεαρός είναι τελείως διαφορετικός από τον Δούκα και τους άλλους δύο του γιους!

Ο Δούκας συγκλονίζεται

Κάποια στιγμή η αλήθεια θα βγει στο φως. Το σοκ για όλους θα είναι τεράστιο! Τόσο ο Νικηφόρος όσο και ο Δούκας θα συγκλονιστούν ανεπανόρθωτα με τις αποκαλύψεις, αφού θα συνειδητοποιήσουν την προδοσία της Μυρσίνης και πως τόσα χρόνια ζούσαν ένα τεράστιο ψέμα! Ο νεαρός θα θελήσει να διακόψει τις σχέσεις του με τη μητέρα του, ενώ ο Δούκας θα την πετάξει έξω από το σπίτι! Η Μυρσίνη δεν θα έχει πια πουθενά να πάει. Η υπεροπτική συμπεριφορά της και οι άσχημοι τρόποι της απέναντι στους υπόλοιπους συγχωριανούς της θα της γυρίσουν μπούμερανγκ και θα βιώσει την ίδια αντίδραση απ’ όλους. Ομως ένα πρόσωπο θα είναι εκείνο που θα την πάρει μαζί και θα φροντίσει να της συμπαρασταθεί! Κι αυτό θα είναι η Ελένη Σταμίρη!

Ξεσπά πόλεμος στις «Άγριες Μέλισσες». «Σκάει» μια προδοσία και μια ξαφνική εγκυμοσύνη. «Έγινα φόνισσα για εσάς», ξεσπά η Ελένη.

Ενας παράφορος έρωτας και μια απρόσμενη εγκυμοσύνη είναι εκείνα που θα οδηγήσουν στην οριστική ρήξη τη σχέση των τριών αδελφών της σειράς «Αγριες μέλισσες». Ελένη, Ασημίνα και Δρόσω θα βρεθούν αντιμέτωπες και ο πόλεμος μεταξύ τους μόλις άρχισε…

Ολα ξεκίνησαν όταν ο Νικηφόρος και η Ασημίνα ανακοίνωσαν πως θέλουν να παντρευτούν. Παρά τις αρχικές αντιρρήσεις τόσο της οικογένειας Σεβαστού όσο και της Σταμίρη, στο τέλος τα δύο παιδιά παντρεύονται με τις «ευλογίες» των δικών τους ανθρώπων. Ωστόσο στην αρχή ο Δούκας διώχνει με τις κλοτσιές από το σπίτι του τον Νικηφόρο, με σκοπό να τον κάνει να βάλει μυαλό και να δει πώς είναι να ζεις φτωχικά. Ομως αυτό δυνάμωσε ακόμα περισσότερο τον έρωτά του για την Ασημίνα. Μη έχοντας πού αλλού να πάει, βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι των τριών αδελφών, παρά τα κουτσομπολιά του χωριού. Κι ενώ το μίσος και ο πόλεμος ανάμεσα στις δύο οικογένειες εντείνονται, ο ερχομός της Ανέτ αλλάζει τα δεδομένα, όπως κι ένα περιστατικό που βάζει σε κίνδυνο τη ζωή του Δούκα! Αυτά θα αλλάξουν όλη τη ροή της ιστορίας, αλλά και την αντίθετη γνώμη του Δούκα και της Μυρσίνης στον επικείμενο γάμο Νικηφόρου και Ασημίνας. Το μυστήριο όχι μόνο θα τελεστεί, αλλά θα γίνει και μια μεγάλη γιορτή στο χωριό, αυτή τη φορά με χαμογελαστά πρόσωπα και από τις δύο -εχθρικές- πλευρές.

Η προδοσία & η εγκυμοσύνη

Και μπορεί ο γάμος Ασημίνας και Νικηφόρου να γίνεται τελικά με την «ευχή» των δύο οικογενειών, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα εμφανιστούν τα πρώτα σύννεφα. Οι αποτυχημένες προσπάθειες της Ασημίνας να μείνει έγκυος θα της γίνουν εμμονή και σε συνδυασμό με τις πιέσεις της Μυρσίνης, θα αρχίσουν και οι καβγάδες με τον άντρα της. Πάνω σε μια φιλονικία τους, ο Νικηφόρος θα φύγει από το σπίτι. Στον δρόμο θα συναντήσει τη Δρόσω. Εκείνη θα ενδιαφερθεί να μάθει τι του συμβαίνει και θα προσπαθήσει να τον καθησυχάσει. Στο μεταξύ εκείνη έχει αρχίσει να γίνεται αστέρι του τραγουδιού και τα μυαλά της θα πάρουν αέρα! Ξέρει, άλλωστε, πως η ομορφιά της είναι και το εισιτήριο για να ανοίξει τα φτερά της… Ο Νικηφόρος θα της ανοίξει την καρδιά του και θα της μιλήσει για τα προβλήματα που έχουν με την Ασημίνα. Τότε εντελώς απρόσμενα θα δώσουν το πρώτο τους φιλί. «Είναι λάθος αυτό που κάναμε, καλύτερα να το ξεχάσουμε! Είσαι ο άντρας της αδελφής μου», του λέει και φεύγει Ομως κανείς από τους δύο δεν μπορεί να βγάλει αυτή τη στιγμή από το μυαλό του και στη συνέχεια οι κρυφές συναντήσεις τους θα πυκνώσουν και οι δυο τους θα ζήσουν έναν παράνομο έρωτα! Σε μία από τις ερωτικές τους συνευρέσεις, η Δρόσω θα μείνει έγκυος από τον γαμπρό της! Η αποκάλυψη του παράνομου δεσμού και η απρόσμενη εγκυμοσύνη θα γίνουν η αρχή για τον πόλεμο που θα ξεσπάσει ανάμεσα στις τρεις αδελφές.

Advertisement

Η Ασημίνα νιώθει την προδοσία στο πετσί της, ενώ η Ελένη γίνεται έξω φρενών με την κατάσταση στην οποία έχουν έρθει τα πράγματα. «Δεν το περίμενα αυτό από εσένα, Δρόσω! Βάψαμε τα χέρια μας με αίμα για σένα, σκοτώσαμε έναν άνθρωπο, γίναμε φόνισσες για να σε προστατεύσουμε, για να σώσουμε την τιμή σου! Κι εσύ τι έκανες; Πήγες με τον άντρα της αδελφής σου και γκαστρώθηκες. Δεν ντράπηκες; Τσίπα δεν έχεις πάνω σου; Δεν θέλω να σε δω ποτέ ξανά μπροστά μου. Να φύγεις μακριά από εδώ», της λέει και τη χαστουκίζει. Ομως από τα πυρά της δεν ξεφεύγει ούτε η Ασημίνα, την οποία κατηγορεί: «Εσύ μας έφερες τους Σεβαστούς στο σπίτι μας! Ηξερα πως ήταν λάθος, δεν έπρεπε να δεχτώ να παντρευτείς έναν Σεβαστό! Καταραμένη οικογένεια». Η Ασημίνα προσβάλλεται, καθώς θεωρεί πως εκείνη είναι το θύμα της ιστορίας και έτσι αποφασίζει να γυρίσει την πλάτη της στις αδελφές της και ο πόλεμος μεταξύ τους μόλις άρχισε, με απρόσμενα αποτελέσματα…

More in Αγριες Μέλισσες

[inFeed]

Advertisement
To Top