Connect with us

Αγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες: Σούπερ αποκλειστικό! Ο Θωμάς σκότωσε τον γιο του Νέστορα!

Σούπερ αποκλειστικό για τις Άγριες Μέλισσες! Ο Θωμάς σκότωσε τον γιο του Νέστορα και έχουμε τις εξελίξεις!

Βόμβα μεγατόνων θα σκάσει στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ANT1 «Αγριες μέλισσες», καθώς κι άλλα καλά κρυμμένα μυστικά θα βγουν στο φως και θα φέρουν τα πάνω-κάτω στο Διαφάνι! Ενα από αυτά είναι η αλήθεια για τον χαμό του γιου του Νέστορα και τον ρόλο που έπαιξε ο Θωμάς! Τι θα συμβεί όμως όταν αποκαλυφθούν όλα; Το TiVi Σίριαλ σας έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Ο ερχομός του Θωμά Κυπραίου στο χωριό Διαφάνι μπορεί να έγινε με αφορμή τις έρευνες της Μυρσίνης Σεβαστού για τα πραγματικά αίτια του θανάτου του γιου της, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, η μοίρα τον οδήγησε κοντά στον Νέστορα με τον οποίο τους συνδέει το παρελθόν, χωρίς κανείς από τους δύο να το γνωρίζει μέχρι στιγμής. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Ο Θωμάς και ο Νέστορας, όπως όλοι έχουμε δει, έχουν ένα κοινό: τη συμμετοχή τους στον πόλεμο! Ωστόσο η διαφορά είναι πως ο Κυπραίος υπήρξε δοσίλογος, γεγονός που έχει αποκρύψει τόσο από τον ταξίαρχο όσο και από όσους γνωρίζει. Παρουσιάζει τον εαυτό του ως ήρωα που πολέμησε για την ελευθερία της χώρας, αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική!

Advertisement

Από την άλλη πλευρά ξέρουμε πως ο Νέστορας είχε έναν γιο, ο οποίος σκοτώθηκε στον πόλεμο. Ενα βράδυ που ο ταξίαρχος είχε μεθύσει κοίταζε τη φωτογραφία του γιου του και μονολογούσε: «Σήμερα θα γινόσουν 42 ετών». Στη συνέχεια σε άλλο επεισόδιο είχαμε δει τον ταξίαρχο να κρυφοκοιτάζει από μια μάντρα τον εγγονό του, όταν η νύφη του (Αγγελική Λάμπρη) τον βλέπει και με θυμό ζητάει από το παιδί της να μπει μέσα στο σπίτι, αγριοκοιτάζοντας τον Νέστορα. Ο Νέστορας δεν έχει γνωρίσει ποτέ τον εγγονό του και αυτό είναι κάτι που έχει κρύψει επίσης από όσους γνωρίζει, όπως επίσης και τις τύψεις που νιώθει για τον χαμό του γιου του. Αυτός είναι και ο λόγος που η νύφη του είναι θυμωμένη μαζί του, αφού κατηγορεί τον πεθερό της ότι ευθύνεται για τον θάνατο του άντρα της. Και τώρα θα αναρωτιέστε τι σχέση έχουν όλα αυτά με τον Θωμά, τον Νέστορα και τον γιο του!Η εκδίκηση και η τιμωρία!

Οταν λοιπόν έγινε γνωστό στον πόλεμο πως ο Θωμάς Κυπραίος υπήρξε δοσίλογος, ο γιος του Νέστορα μαζί με άλλους Ελληνες τον συνέλαβαν και τον βασάνισαν για την προδοσία του. Από εκεί προέρχονται και τα σημάδια από μαστίγιο στην πλάτη του Θωμά, που έχουμε δει κατά καιρούς. Την περασμένη άλλωστε εβδομάδα είχαμε δει την αντίστοιχη σκηνή χωρίς να μας δείχνει το πρόσωπο του άντρα που τον μαστίγωνε! Κι ενώ το τέλος για τον Θωμά ήταν προμελετημένο, κάποια στιγμή εκείνος καταφέρνει να το σκάσει, έχοντας όμως στο μυαλό του να εκδικηθεί αυτούς που τον βασάνισαν. Στο μεταξύ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TiVi Σίριαλ, ο Νέστορας είχε πιέσει τον γιο του να πάει σε μια αποστολή, στην οποία όμως εκείνος είχε ενδοιασμούς.

Ο ταξίαρχος επέμενε και έτσι ο γιος του μαζί με μια ομάδα Ελλήνων ξεκινούν για να βγάλουν εις πέρας αυτό που τους ζητήθηκε. Δεν γνώριζαν όμως πως ο Θωμάς, ως προδότης, είχε μάθει τι επρόκειτο να γίνει και τους «κάρφωσε» στους Γερμανούς με αποτέλεσμα να σκοτωθεί όλη η ομάδα! Ο Νέστορας όταν έμαθε τι είχε γίνει, ένιωσε τύψεις καθώς πίστευε πως εκείνος ευθύνεται για το κακό που συνέβη και δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει τον χαμό του παιδιού του. Η αλήθεια δεν θα αργήσει να βγει στο φως, όταν ο Νέστορας από τη μια μάθει για το παρελθόν του Θωμά για το οποίο έχει βάλει ανθρώπους να ψάξουν και από την άλλη, όταν ο Κυπραίος ψάχνοντας τα πράγματα του ταξίαρχου, θα βρει τη φωτογραφία του γιου του -που μέχρι στιγμής δεν τον έχει δει ποτέ- και τότε θα καταλάβει ποιος στα αλήθεια είναι ο Νέστορας και τι τον συνδέει μαζί του!

Advertisement

Όλο το ρεπορτάζ στο TiVi Σίριαλ ου κυκλοφορεί!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

More in Αγριες Μέλισσες

[inFeed]

Advertisement
To Top