Connect with us

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αυτός ήταν ο “Μπούμπης” που εκτέλεσαν με οκτώ σφαίρες στους Αγίους Αναργύρους!

Μπορεί η εκτέλεση του 45χρόνου να ήταν το δολοφονικό μήνυμα στον «χρηματοδότη» του…
συμβολαίου θανάτου του Βασίλη Στεφανάκου; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα ίσως κρύβει και τα βαθιά αίτια της δολοφονίας του 45 χρόνου στους Αγίους Αναργύρους.
Οι αρχές δεν αποκλείουν αντίποινα για το θάνατο του Στεφανάκου και ίσως αυτό να είναι για κάποιους το προφανές.

Advertisement

Παρ’ όλα αυτά, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, ερευνούν στην ουσία αν η δολοφονία του γνωστού στη νύχτα ως «Μπούμπη» ήταν ένα χτύπημα για να πάρει το μήνυμα που έπρεπε το άτομο που στην ουσία έδωσε τα χρήματα για να εκτελεστεί το πιο ακριβό συμβόλαιο θανάτου στη νύχτα που δεν ήταν άλλο από αυτό του Στεφανάκου.

Οι δράστες χρησιμοποίησαν καλάσνικοφ για να γαζώσουν το θύμα τους, την ώρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο του.

Οι μαρτυρίες έκαναν λόγο για δυο άτομα ενώ μέχρι τις πρωινές ώρες, οι αρχές έψαχναν να εντοπίσουν άτομα που μπορούν να δώσουν μια καλύτερη περιγραφή για τη στιγμή της εκτέλεσης με στόχο να βρεθούν όσο περισσότερα στοιχεία γίνεται.

Νωρίς το πρωί, θα ξεκινήσουν την αναζήτηση για βίντεο από την γύρω περιοχή ενώ δεν περιμένουν τίποτα από την έρευνα για το όπλο της δολοφονίας, καθώς και το όπλο που είχε χρησιμοποιηθεί στη δολοφονία Στεφανάκου, κατέληξε στο βυθό της θάλασσας με σκοπό οι δράστες να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Ο «Μπούμπης ή Μπο», όπως τον ήξεραν στη νύχτα, είχε απασχολήσει για εκβιάσεις, εκρήξεις, προστασία, αλλά και για επιθέσεις με ξυλοδαρμούς.

Το 2011 το όνομά του βρισκόταν στην μεγάλη δικογραφία του τμήματος Δίωξης Εκβιαστών με τους 217 νονούς της νύχτας.

Για αυτή την υπόθεση τον Ιούνιο του 2015 καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13,5 ετών. Στην απόφαση είχε δοθεί ανασταλτικός χαρακτήρας και είχε ζητηθεί η καταβολή εγγύησης περίπου 40.000 ευρώ, την οποία δεν κατέβαλε ποτέ και άρχισε να αναζητείται από την αστυνομία για να συλληφθεί.

Ο 45χρονος, που στην αρχή της πορείας του στη νύχτα ήταν στην ομάδα του Βασίλη Στεφανάκου, στην πορεία άλλαξε εντελώς ομάδα και μπήκε στο περιβάλλον 44χρονου που βρισκόταν σε ανοικτή σύγκρουση με μέλη της Greek Mafia, και μάλιστα η ΕΛ.ΑΣ. έρευνα σοβαρά το ενδεχόμενο να πρόκειται και για το άτομο που έχει σχέση με το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του Βασίλη Στεφανάκου, με 29 σφαίρες καλάσνικοφ στο Χαϊδάρι.

Ο 45χρόνος παρουσιάζεται το 2010 στον εισαγγελέα του Βόλου, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για την ληστεία στην Εθνική Τράπεζα στην Αλόννησο (24-08-2010). Η ληστεία είχε λεία ένα εκατομμύριο ευρώ.

Επίσης, ο 45χρόνος είχε κατηγορηθεί για την αιματηρή ληστεία στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου είχε δολοφονηθεί ο ταμίας Δημήτρης Μαντούβαλος. Στις αρχές του 2000 κατηγορήθηκε μαζί με άλλους 35 μπράβους για προστασία σε καταστήματα του Πειραιά.

Το Μάιο του 2017 είδε το φίλο του Βασίλη Γρίβα να πέφτει νεκρός από δυο εκτελεστές έξω από το σχολείο του 11χρονου γιου στα Γλυκά Νερά, με το μικρό παιδί να έχει βγει από το αυτοκίνητο λίγα δευτερόλεπτά νωρίτερα. Ένα ακόμη συμβόλαιο θανάτου.

Το Φεβρουάριο του 2016 το θύμα της χθεσινοβραδινής εκτέλεσης είχε γίνει και πάλι στόχος επίθεσης σε καφενείο στους Αγίους Αναργύρους και μάλιστα και πάλι με καλάσνικοφ.

Οι δράστες τότε είχαν αδιαφορήσει για το γεγονός ότι μέσα στο καφενείο υπήρχαν αρκετά άτομα, όπως και μικρά παιδιά.
Πηγή

More in ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

[inFeed]

Advertisement
To Top