Connect with us

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Έκτακτο – βόμβα: Τι είχε στείλει στον πρώην σύντροφό της η Δώρα Ζέμπερη δύο μέρες πριν δολοφονηθεί!

Έναν μεγάλο έρωτα που δεν είχε αίσιο τέλος είχε ζήσει λίγους μήνες πριν την άγρια δολοφονία της η Δώρα Ζέμπερη. Η 32χρονη κοπέλα είχε ερωτευτεί παράφορα έναν άνδρα τρία χρόνια μικρότερό της, με τον οποίο χώρισαν τον περασμένο Αύγουστο, χωρίς να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας όπως εκείνη ήθελε.

Παρά το χωρισμό τους, το πρώην ζευγάρι είχε κρατήσει επαφές, αφού η Δώρα επιθυμούσε την επανασύνδεση χωρίς όμως αυτό να γίνει. Διαβάστε παρακάτω…

Μάλιστα η Δώρα, δύο μέρες πριν δολοφονηθεί, είχε στείλει τουλάχιστον 160 γραπτά μηνύματα στον πρώην σύντροφό της (ο οποίος είναι αστυνομικός στο επάγγελμα) εξηγώντας πόσο πολύ τον αγαπούσε.

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός νίκησε τον καρκίνο και περιμένει το πρώτο της παιδί…

Advertisement

Σχεδόν μια εβδομάδα μετά την άγρια δολοφονία της 32χρονης εφοριακού, άνθρωπος που βρίσκεται πολύ κοντά στο περιβάλλον του πρώην συντρόφου της Δώρας Ζέμπερη αποκαλύπτει στο bloko.gr άγνωστες πτυχές της σχέσης του φίλου του με την 32χρονη, αλλά και στοιχεία για τον φίλο της που σκοτώθηκε σε εργατικό δυστύχημα, στον τάφο του οποίου δολοφονήθηκε με 14 μαχαιριές η άτυχη εφοριακός.

Όπως υποστηρίζει ο άνθρωπος αυτός, η Δώρα με τον πρώην σύντροφό της, αστυνομικό στο επάγγελμα, γνωρίστηκαν πριν από 18 μήνες εντελώς τυχαία. Δεν την ήξερε πριν. Συναντήθηκαν σε ένα καφέ εκεί όπου είχε υπηρεσία. Η έλξη ήταν αμοιβαία. Ήταν αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας με την πρώτη ματιά.

Από το Σεπτέμβριο του 2016 συζούσαν. Η Δώρα ήθελε να είναι κοντά στους δικούς της. Ο σύντροφός της είχε γνωρίσει τους δικούς της και η Δώρα την οικογένεια του. Χώρισαν στις 17 Αυγούστου. Δεν το περίμενε κανείς. Σύμφωνα με όσα λέει ο άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον του πρώην συντρόφου της Δώρας, εκείνη τον ζήλευε πολύ, παρότι δεν της είχε δώσει κανένα δικαίωμα. Του είχε ψάξει το κινητό του δύο φορές. Όμως αυτό δεν ήταν το πρόβλημα. Τον πίεζε να παντρευτούν, αλλά αυτός δεν ήταν έτοιμος. Την αγαπούσε. Την σεβόταν, όμως για κάποιο λόγο δεν αισθανόταν έτοιμος. Κάτι είχε ραγίσει μέσα του. Ήταν και τρία χρόνια μεγαλύτερη του.

Μείναμε άφωνοι: Το υπερπολυτελέστατο σπίτι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Βούλα! Δείτε εικόνες από το εσωτερικό του!

Advertisement

Από τότε ξεκίνησε ένας μικρός Γολγοθάς για εκείνον.

Δύο ημέρες πριν από το τραγικό γεγονός της δολοφονίας, του είχε στείλει 160 μηνύματα. Σ’ αυτά του έγραφε πόσο τον αγαπά, πόσο δεν τον καταλαβαίνει για την απόφαση του και από ένα σημείο και μετά πόσο πολύ τον σιχαίνεται, αλλά σ’ αυτό φαινόταν ότι δεν το εννοούσε. Επανήλθε ζητώντας συγνώμη και λέγοντας ότι θέλει τόσο πολύ να ξεπεράσουν αυτό που είχε συμβεί μεταξύ τους. Από όλα αυτά τα μηνύματα μπορεί κανείς να καταλάβει πόσο κυρία ήταν η Δώρα και πόσο πολύ αγαπούσε τον επί ενάμιση χρόνο σύντροφό της. Φυσικά ποτέ δεν κατάλαβε γιατί χώρισαν.

Σύμφωνα με τον άνθρωπο που βρίσκεται στο περιβάλλον του 29χρονου αστυνομικού, η Δώρα, κάποια στιγμή, άρχισε να πιστεύει ότι υπάρχει κάποια άλλη στη ζωή του. Δεν ήταν αλήθεια. Όπως η Δώρα του στάθηκε πιστή, έτσι κι αυτός της στάθηκε εξίσου τίμια και παλικαρίσια. Όσοι τους έβλεπαν μαζί πριν το χωρισμό, του έλεγαν π όσο τυχερός ήταν και πόσο όμορφος άνθρωπος ήταν η Δώρα.

Η Δώρα ήταν πραγματική αγωνίστρια. Ήταν μαζί με τη μητέρα της, μάνα και αδελφή για τ’ αδέλφια της. Πριν διοριστεί έκανε περιστασιακά μέχρι και τρεις δουλειές για να βοηθήσει τ’ αδέλφια της. Μέχρι και σκάλες σκούπιζαν με τη μητέρα της. Χαρακτηριστικό είναι ένα παράδειγμα του πόσο νοιαζόταν για τα αδέλφια της, όταν πέρυσι στη γιορτή της μόλις ολοκληρώθηκε το τραπέζι είπε στο μικρό της αδελφό που τότε πήγαινε στην τριτη Λυκείου: «Τέρμα τα γλέντια για εσένα μικρέ, «αύριο έχει σχολείο». Πλήρωνε αυτή τα πάντα.
Όταν γνωρίστηκε με τον αστυνομικό του έβαλε δυο κόκκινες γραμμές για τη σχέση τους. Η μία να μην χαρτοπαίζει και η δεύτερη να μην την χτυπήσει ποτέ. Όταν χώρισαν, σ ένα από τα 160 μηνύματα που του έστειλε του έγραψε ότι μια φορά πάνω σε έναν από τους καυγάδες τους την έβρισε και τον ρώτησε αν θα την χτυπούσε ποτέ αν είχαν κάνει παιδί. Ο 29χρονος πρώην σύντροφός της της απάντησε ότι ποτέ δε πείραξε μια τρίχα από τα μαλλιά της και αυτό το έκανε, όχι επειδή ήταν μια από τις κόκκινες γραμμές της, αλλά επειδή η βία δείχνει έλλειμμα αυτοσεβασμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το στοιχείο στη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη που βάζει τέλος στο θρίλερ!

Συγκλονιστικά είναι και αυτά που λέει ο άνθρωπος που βρίσκεται στο περιβάλλον του πρώην συντρόφου της Δώρας για τη σχέση της με τον πατέρα της. Και αναφέρεται και στο δάνειο που είχε πάρει για εκείνον. Συγκεκριμένα ο άνθρωπος αυτός είπε ότι, το δάνειο που λένε ότι πήρε για ν’ αποπληρώσει υποτίθεται τα χρέη του πατέρα της, δεν το πήρε γι αυτό το λόγο. Το πήρε ακριβώς για μην πάρει ο πατέρας της ένα σπίτι που νοίκιαζαν και για να μείνει στον μικρό αδελφό της. Όσα έπαιρνε από το ενοίκιο, τα έδινε στα δάνειο. Η Δώρα ήταν ένας πραγματικός μαχητής. Ποτέ δεν έζησε κάτι το ιδιαίτερο. Ούτε λούσα, ούτε ταξίδια, ούτε τίποτα. Ήταν αφοσιωμένη στο σπίτι και στην οικογένεια της. Μια πραγματική Κυρία. Όσο καιρό ήταν μαζί με τον πρώην σύντροφό της για τον πατέρα της αναφέρθηκε μία ή δύο φορές. Του είχε πει ότι δεν ξέρει και ούτε που τη νοιάζει να μάθει που μένει και τι κάνει. Ο μόνος που μιλούσε περιστασιακά μαζί του, ήταν ο ένας από τους δύο αδελφούς της.

Τα μόνα ταξίδια που έκανε σε νησιά ήταν από τη δουλειά της. Στη Μήλο και μία φορά στον Πόρο όσο ήταν μαζί με τον κατά τρια χρόνια μικρότερό της σύντροφο. Μάλιστα, όταν επέστρεψε από τον Πόρο, του έλεγε οτι συνάντησε κάποιους που της έλεγαν πόσο όμορφη είναι και πόσο δε της ταιριάζει η δουλειά που κάνει. Τότε ο σύντροφός της την είχε ρωτήσει γιατί της τα έλεγαν αυτά κι εκείνη του απάντησε ότι δεν την είδαν να φορά δαχτυλίδι. Ο γάμος με τον συγκεκριμένο ήταν ο μεγάλος της καημός. Γι’αυτό και όταν χώρισαν είχε πονέσει πολύ η Δώρα.

Η ημέρα όμως που σημάδεψε τη ζωή τους ήταν στις 6 Μαΐου. Ο αστυνομικός σύντροφός της είχε διατεθεί από την υπηρεσία του σε μέτρα ασφαλείας για τον τελικό κυπέλλου στο πανθεσσαλικό στάδιο. Εκείνη την ημέρα ήταν που σκοτώθηκε και ο φίλος της Γιάννης Καυκιάς σε εργατικό δυστύχημα στην Πάτρα. Έπεσε πάνω του ένας όγκος από σίδερα και πέθανε πριν να τον απεγκλωβίσουν. Ο Γιάννης Καυκιάς ήταν ο μεγαλύτερος αδελφός ενός πρώην φίλου της. Όλοι ήξεραν ότι ο αδελφός του Γιάννη Καυκιά την αγαπούσε. Για τη Δώρα όμως είχε τελειώσει εκείνη η σχέση και τον έβλεπε όπως τον μεγάλο αδελφό της. Δικό του δώρο στη γιορτή της ήταν το κινητό της τηλέφωνο. Αυτό που χάθηκε μαζί με την τσάντα της.

Η Δώρα επειδή γνώριζε τα αισθήματα του για εκείνη είχε ρωτήσει τον αστυνομικό φίλο της ότι εάν τον πείραζε αυτό δεν θα τον ξαναέβλεπε. Ωστόσο ο πρώην σύντροφός της της είχε πει ότι δεν είχε πρόβλημα εφόσον δεν υπήρχε κάτι το ερωτικό ανάμεσά τους και ειδικά από την πλευρά της Δώρας.

Ο 29χρονος αστυνομικός αγαπούσε και σεβόταν την οικογένεια της Δώρας. Και όταν έγινε αυτό το εργατικό δυστύχημα με το φίλο της στεναχωρήθηκε και εκείνος. Η Δώρα τότε επειδή ο σύντροφός της βρισκόταν στο Βόλο για τον τελικό κυπέλλου είχε πάει στην κηδεία του με την αδελφή ενός συναδέλφου του φίλου της.

Την ημέρα που η Δώρα δολοφονήθηκε με 14 μαχαιριές ο πρώην σύντροφός της επέστρεψε από την υπηρεσία του γύρω στις τρεις και μισή. Όλη την ημέρα ήταν σε συντηρητική εκπαίδευση, σύμφωνα με λέει ο άνθρωπος που βρίσκεται στο περιβάλλον του. Στη συνέχεια πήγε στη λέσχη για φαγητό κι από εκεί στο σπίτι του, που πλέον μένει μαζί με την αδελφή του. Έκανε ένα μπάνιο και πήγε για ύπνο. Η αδελφή του, όπως άλλωστε κατέθεσε στο ανθρωποκτονιών, έφυγε 10 λεπτά πριν από τις 6. Είναι καθηγήτρια φιλολογίας και θα έκανε ιδιαίτερο σ’ ένα παιδί κοντά στο σπίτι τους. Ο Γιάννης ξύπνησε γύρω στις 8. Έβλεπε τον Ολυμπιακό στο Champions League, όταν στο ημίχρονο χτύπησε το τηλέφωνο. Του είπαν ότι τον καλούν από το ανθρωποκτονιών και πως έπρεπε κατεπειγόντως να πάει εκεί. Μόλις ανέβηκε στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ και μπήκε στον προθάλαμο, είδε την μητέρα της Δώρας και τον μεγάλο της αδελφό να κλαίνε σε μια γωνιά. Δεν πρόλαβε να τους μιλήσει και τον άρπαξαν κατευθείαν. Όταν τον ρώτησαν αν ξέρει για ποιο λόγο τον κάλεσαν, τους ρώτησε αν έπαθε κάτι η Δώρα. Όταν τον ρώτησαν γιατί αναφέρεται στη Δώρα, τους είπε ότι είδε τη μητέρα της και τον αδελφό της να κλαίνε. Του είπαν ότι την βρήκαν νεκρή στο Β’ νεκροταφείο. Τους ρώτησε αν αυτοκτόνησε. Τον ρώτησαν γιατί πιστεύει ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο και τους εξήγησε. Τους έδειξε όλα τα μηνύματα. Ήξερε επίσης ότι η Δώρα μετά τον χωρισμό τους είχε γράψει ή είχε πει κάποια στιγμή, απευθυνόμενη στο νεκρό φίλο τους που σκοτώθηκε το Μάιο, ότι ήθελε να την πάρει μαζί του. Λίγο μετά κάλεσαν για κατάθεση την αδελφή του.

More in ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

[inFeed]

Advertisement
To Top