Connect with us

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η εταιρία “φαινόμενο” που προκάλεσε φρενίτιδα στην Ευρώπη, ήρθε στην Ελλάδα και αναζητά συνεργάτες – Έχεις όρεξη να δουλέψεις μαζί τους;

Ο Ilhan Dogan, ο άνθρωπος “φαινόμενο” σύμφωνα με κορυφαίους αναλυτές του marketing και των πωλήσεων, που ξεκίνησε πριν 25 χρόνια από καθαριστής τζαμιών και εξελίχθηκε σε έναν κορυφαίο μάνατζερ με καθαρά κέρδη πάνω από 1 εκατ. ευρώ ετησίως για πολλά χρόνια, ξεκίνησε τον…
περασμένο Σεπτέμβριο τη δική του εταιρία “φαινόμενο” με έδρα την Ελβετία και επένδυση άνω των 20 εκατ. ευρώ. 

Advertisement

Μια εταιρία που ταρακούνησε κυριολεκτικά την Ευρωπαϊκή αγορά και προκάλεσε φρενίτιδα όταν έκανε το πρώτο άνοιγμα στις αγορές της Ελβετίας, Γερμανίας και Αυστρίας, αφού επένδυσε σε καινοτόμα προϊόντατα οποία είναι παραγωγής της εταιρίας του, υπό την αυστηρή επίβλεψη και φροντίδα του, με αποτέλεσμα, τα είδη του να σημειώνουν sold out πωλήσεις από την πρώτη κιόλας ημέρα, προκαλώντας την ανησυχία τόσο των Ευρωπαίων ανταγωνιστών, όσο και των Αμερικανών.

Η απόφαση το 2015
Ο Ilhan Dogan, ένας από τους μεγαλύτερους και πιο πετυχημένους Παγκοσμίως μάνατζερ στο χώρο των δικτυακών πωλήσεων, “εξαφανίστηκε” το 2015 από προσώπου γης, όταν αποφάσισε να αποσυρθεί από την LR, την οποία διαχειριζόταν ως “υπάλληλος” κλειδί, παγώνοντας κυριολεκτικά τόσο την ίδια την εταιρία, όσο και τη διεθνή κοινότητα. Άμεσα, πάνω από 100 εταιρίες κολοσσοί Παγκοσμίως τον αναζήτησαν και του ετοίμασαν προτάσεις συνεργασίας με “χρυσά” συμβόλαια εκατομμυρίων, τα οποία όμως απέρριψε ασυζητητί.

Ο Ilhan Dogan, είχε πάρει την απόφασή του. Να κάνει τη δική του εταιρία . Και φυσικά, θα το έκανε με αψεγάδιαστο τρόπο και χωρίς εκπτώσεις. Δυόμισι χρόνια μετά και κάτω από άκρα μυστικότητα, με ειδικές αυστηρές ρήτρες προς τους λίγους και στενούς συνεργάτες του, ανακοινώνει την πρώτη πολυκαναλική εταιρεία Παγκοσμίως, που συνδυάζει όλες τις τάσεις του εμπορίου, σύγχρονες και παραδοσιακές, με τα πιο καινοτόμα και οικονομικά προϊόντα που χρειάζεται στην καθημερινότητά του ο σύγχρονος άνθρωπος και πραγματικά δεν υπάρχουν στην αγορά.

Με ένα καλά μελετημένο business plan που “δούλευε” μαζί με το επιτελείο του, για πάνω από 24 μήνες, έφτιαξε ένα μοναδικό επιχειρηματικό “μοντέλο”, που περιλαμβάνει ημερήσιες πληρωμές, υψηλές αποδοχές, bonus αυτοκινήτου, life style bonus, ακόμα και μετοχές της εταιρείας για αυτούς που θα τον ακολουθήσουν με όραμα και στόχο. Με ειδικά προγράμματα για συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα, ηλικιωμένους, μητέρες με μικρά παιδιά ακόμα και ανθρώπους που θέλουν να εργαστούν part time!

Ο Ilhan Dogan “άνοιξε” την ελληνική αγορά από τη Δευτέρα 08/01, μαζί με τις αγορές της Γαλλίας, Ισπανίας και Πορτογαλίας, ενώ όπως δήλωσε κατά την διήμερη επίσκεψή του στη χώρα μας στα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου, όπου μίλησε στους έμπειρους Έλληνες μάνατζερ που στελεχώνουν την εταιρία, πιστεύει πολύ στο δυναμισμό και την εργατικότητα των Ελλήνων.

Η Verway λοιπόν, είναι γεγονός! Ήρθε στην Ελλάδα και θα είναι έτοιμη έως την 1η Μαρτίου όπου και θα ολοκληρωθεί η διαδικασία αδειοδότησης, έδρας και logistic στην Αθήνα, για να ταρακουνήσει την εγχώρια αγορά, όπως ακριβώς έγινε και στην Γερμανία.

Μέχρι τότε, οι τυχεροί που θα μπουν στην Verway θα εκπαιδευτούν με μηδενικό κόστος για να ανοίξουν τα φτερά τους

Αν νιώθεις λοιπόν ότι μπορείς να κάνεις τη διαφορά, να αλλάξεις τη ζωή σου και να ζεις χωρίς “εκπτώσεις”, και αν έχεις στόχους, όραμα, θέληση και πείσμα, μπες τώρα που είναι νωρίς στους πρώτους 100 της Ελληνικής ομάδας και ζήσε το όνειρό σου, όπως ακριβώς έκανε και ο Ilhan Dogan πριν 25 χρόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού καλέστε άμεσα στο (ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπάρχει αυστηρή σειρά προτεραιότητας)

Advertisement 

More in ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

[inFeed]

Advertisement
To Top