Connect with us

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Φρίκη και αποτροπιασμός: Σοκάρουν τα ευρήματα στον υπολογιστή του «Δράκου» της Δάφνης.

Εξονυχιστική έρευνα διενεργήθηκε από τα Εργαστήρια Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και τις κάμερες που είχε τοποθετήσει στο σπίτι ο 52χρονος «Δράκος» της Δάφνης ο οποίος είχε φυλακίσει και βασάνιζε  μία 20χρονη φοιτήτρια.Τα ευρήματα προκαλούν φρίκη καθώς  εντοπίστηκε πopvογραφικό  υλικό με ανήλικα παιδιά. Τώρα βρίσκεται υπόλογος και για το κακούργημα της παιδικής πopvoογραφίας ενώ ήδη κρατείται στις φυλακές για την αρπαγή και τη σ $ξουαλική κακοποίηση της νεαρής

Advertisement

φοιτήτριας στο ημιυπόγειο- κολαστήριο στην περιοχή της  Δάφνης.

Άυριο Πέμπτη 14/12 απολογείται ο αδίστακτος β iαστής μετά από προθεσμία που ζήτησε για να απολογηθεί μετά τα νέα στοιχεία που προέκυψαν σε βάρος του.

Να σημειωθεί πως ο δικηγόρος με τον οποίο είχε παρασταθεί στην πρώτη απολογία του πριν από επτά μήνες δεν τον εκπροσωπεί πλέον.

Τι συνέβη πριν από επτά μήνες

Νεαρή φοιτήτρια, από την επαρχία που ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει, είχε ανταποκριθεί σε αγγελία του 52χρονου όπως έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή, για να μπορέσει να βγάλει ένα χαρτζιλίκι, ο οποίος, με το πρόσχημα ότι έχει πολύ χαμηλή όραση, ζητούσε οικιακή βοηθό για κάποιες μέρες της εβδομάδας.

Η κοπέλα είχε ήδη πάει άλλες τρεις φορές στο σπίτι και έκανε τις οικιακές εργασίες που ζητούσε ο ιδιοκτήτης, αλλά κάποια στιγμή χάθηκαν τα ίχνη της.

Οι γονείς της οι οποίοι την αναζητούσαν στο τηλέφωνο και δεν την εύρισκαν, ανησύχησαν και μετέβησαν στην Αθήνα, όπου κατέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσαν την εξαφάνισή της.

Οι αστυνομικοί του τμήματος κινητοποιήθηκαν αμέσως και μετά από έρευνες κατέληξαν στο σπίτι του 52χρονου.

Αξιωματικός που πήγε στο σημείο, άκουσε πνιχτές φωνές αγωνίας, καθώς η κοπέλα ήταν φιμωμένη με πλαστική ταινία και μαζί με συναδέλφους του έσπασαν την πόρτα και την βρήκαν δεμένη χειροπόδαρα στην καρέκλα, με τον προαναφερόμενο τρόπο.

Στο δωμάτιο ήταν τοποθετημένες και κάμερες οι οποίες κατέγραφαν τα μαρτύρια της φοιτήτριας.

Πηγή: εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΛΙΩΣΑΜΕ!Μπήκε στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και δε φαντάζεστε πόσα κιλά έχει πάρει!

Η Κατερίνα Τσάβαλου έχει μπει στον όγδοο μήνα και περιμένει κοριτσάκι. Η ηθοποιός δεν δίστασε να πει στην κάμερα του Happy Day πόσα κιλά έχει πάρει!

«Είμαι 8 μηνών. Κοντεύουμε. Έχω πάρει 12 κιλά. Τώρα παίζει να έχω πάρει και παραπάνω 13-14, δεν ξέρω. Πάντα έτρωγα πάρα πολύ. Δεν έβγαλα τα απωθημένα μου,ούτε τα βγάζω τώρα στην εγκυμοσύνη μου, που λένε άλλοι φάε τώρα. Απλά τώρα παίρνω κιλά. Περιμένουμε koριτσάκι» είπε χαρακτηριστικά!

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΕΚΤΑΚΤΟ!Δύσκολες ώρες για τον Αιμίλιο Λιάτσο! Όλα στο σφυρί…

Ακίνητα στην Άνδρο, ιδιοκτησίας του δημοσιογράφου Αιμίλιου Λιάτσου, βγαίνουν σε πλειστηριασμό.Ουσιαστικά πρόκειται για τέσσερα ακίνητα, τα οποία βγαίνουν σε πλειστηριασμό με τιμή εκκίνησης 59.000 ευρώ για το πρώτο, 50.000 ευρώ για το δεύτερο, 50.000 ευρώ για το τρίτο και 11.000 ευρώ για το τέταρτο ακίνητο. Και τα τέσσερα ακίνητα είναι αγροτεμάχια, ενώ το πρώτο περιλαμβάνει και μικρό οίκημα με σοβαρές ζημιές.

 

Advertisement

Επισπεύδουσα τράπεζα είναι η Τράπεζα Πειραιώς, η οποία στρέφεται κατά του Αιμίλιου Λιάτσου και της συζύγου του Αθηνάς Καραλή.

Το ποσό της οφειλής για την τράπεζα για το οποίο εκπλειστηριάζονται τα ακίνητα ανέρχεται σε 50.000 ευρώ και ο πλειστηριασμός θα διενεργηθεί στο Ειρηνοδικείο της Άνδρου.

More in ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

[inFeed]

Advertisement
To Top