Connect with us

ΓΥΝΑΙΚΑ

4 πολύ καλοί λόγοι για να τα ξαναφτιάξετε με τον πρώην σας!

Γιατί κάποιες φορές, οι άνθρωποι αλλάζουν

Ως γνωστόν όλα τα όμορφα κάποτε τελειώνουν, βασικά και τα άσχημα αλλά αυτά θέλουμε να τελειώσουν για να ανακουφιστούμε! Κάπως έτσι λοιπόν συμβαίνει και με τις σχέσεις, οι οποίες, στη συντριπτική πλειοψηφία οδηγούνται στο , διαφορετικά δεν θα κάναμε και περισσότερες από μία προκειμένου να βρούμε τον κατάλληλο.

Είναι κάποιες περιπτώσεις, που πραγματικά μια αγάπη δεν τελειώνει με ένα χωρισμό που λέει και το γνωστό άσμα, με αποτέλεσμα ακόμα και χωρισμός να επέλθει, οι επαφές και γενικότερα τα συναισθήματα να μη χάνονται ποτέ! Αν μας ρωτάτε, τα πισωγυρίσματα γενικότερα δε βγαίνουν σε καλό, ωστόσο, για να μην είμαστε και απόλυτοι, υπάρχουν κάποιοι πολύ συγκεκριμένοι λόγοι, για να επιστρέψεις στον σου, με την προυπόθεση φυσικά ότι εκείνος δεν σε έχει αντικαταστήσει, γιατί αλλιώς, κλάφτα Χαράλαμπε! Ρίξτε μια ματιά παρακάτω και θα καταλάβετε τι εννοούμε…

1. Αυτή τη φορά ίσως πετύχει: Για να χωρίσει ένα , πάει να πει ότι υπάρχουν συγκεκριμένοι και υποθέτουμε σοβαροί λόγοι. Ωστόσο, όπως όλοι αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία, έτσι ακριβώς αξίζουν και οι σχέσεις. Αν λοιπόν οι διαφορές δεν είναι αγεφύρωτες, αν τα συναισθήματα εξακολουθούν να υπάρχουν και αν και από τις 2 πλευρές υπάρχει διάθεση να… το κοιτάξουν το θεματάκι ίσως αξίζει μία προσπάθεια ακόμη, γιατί πιθανότατα αυτή τη φορά να δουλέψει! Προσοχή, θα πρέπει εκ των προτέρων να γνωρίζετε ότι ίσως τα πράγματα να μην εξελιχθούν όπως θα θέλατε, όπως επίσης υπάρχει περίπτωση στην πρώτη βδομάδα να συνειδητοποιήσετε ότι όλα ήταν ένα απωθημένο και ότι ο έρωτας σας… πέταξε!

Διαβάστε ακόμα:   Γιώργος Λιάγκας: Νέες καταγγελίες - «Στον Αντέννα με ξεφτιλίζουν, με δουλεύουν, με απαξιώνουν και με κοροϊδεύουν για αυτό και η Φαίη ξέσπασε» (Αποκλειστικό παρασκήνιο)

2. Βελτιώσατε τον εαυτό σας: Σε έναν χωρισμό δε φταίει μόνο ο ένας ως γνωστόν αλλά και οι δύο. Στο διάστημα αυτό λοιπόν που μείνατε χώρια, βάλατε κάτω τα πράγματα, τα σκεφτήκατε, είδατε τα λάθη σας και τα διορθώσατε ή έστω προσπαθήσατε! , το θέμα δεν είναι να κάνετε τις αλλαγές μόνο εσείς, αλλά και μόνο ότι είστε πρόθυμη είναι πολύ θετικό σημάδι. Εξάλλου αυτή δεν είναι η ουσία του να τα ξαναβρίσκεις με τον πρώην σου; Να μην επαναλαμβάνεις τα ίδια λάθη που σε οδήγησαν στο χωρισμό. Δεν εγγυόμαστε βέβαια ότι αυτή τη φορά θα πετύχει, αλλά όσο να πεις, έχεις ένα … background.

3. Μπορεί να είναι ο ένας: Λένε ότι για όλους μας υπάρχει ο ένας και μοναδικός. Πιθανότατα αυτό να είναι σωστό, αν και όσοι απαρνούνται την μονογαμία διαφωνούν κάθετα. Τελοσπάντων, δεν εννοούμε ότι θα μείνετε για πάντα μαζί, το για πάντα δεν υπάρχει άλλωστε, αλλά πολύ απλά αν όντως πιστεύετε ότι ο άνθρωπος αυτός δεν είναι μία περαστική για εσάς, αλλά κάτι πιο δυνατό και σημαντικό, και μάλιστα έχετε κάνει και για το μέλλον, τότε αξίζει να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία. Αν όμως θεωρείτε ότι είναι μία σχέση σαν όλες τις άλλες, τότε καλύτερα να μην αναλωθείτε.

Διαβάστε ακόμα:   Γυναίκα χάνει 137 κιλά χάρη στη στήριξη του άντρα της και το γιορτάζει ανεβάζοντας μια «παιχνιδιάρικη» φωτογραφία μαζί του

4. Ο τολμών νικά: Η φράση αυτή ίσως τελικά να μην είναι ούτε ψέμα, ούτε απλά και μόνο για να υπάρχει και να παρακινεί τους τεμπέληδες. Ναι υπάρχει πολύ σημαντική πιθανότητα, αν τολμήσεις να φας τα μούτρα σου, αλλά αν δεν τολμήσεις δεν πρόκειται να μάθεις ποτέ. Γενικότερα στις περιπτώσεις αυτές ισχύει το, τι είχαμε τι χάσαμε! Άντε να χάσετε λίγο χρόνο, άντε να ρίξετε κα κανά κλάμα παραπάνω, αλλά μέχρι εκεί. Υπάρχει όμως και περίπτωση, να κερδίσετε πίσω και μία σχέση η οποία να αποδειχθεί σχέση ζωής. Πάρτε τα ρίσκα σας λοιπόν, γιατί αν δεν τολμάτε απλά μένετε στάσιμη!

Πηγή: http://www.queen.gr/


Πηγή: www.diaforetiko.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΓΥΝΑΙΚΑ

To Top