Connect with us

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

12χρονη Έγκυος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο. Όταν οι Γιατροί της Σήκωσαν την Μπλούζα, τους Κόπηκαν τα πόδια…

Ένας 40 ετών άνδρας Συνελλήφθη στην Κίνα, αφού το προσωπικό του νοσοκομείου κατάλαβε ότι η έγκυος γυναίκα του ήταν μόλις 12 ετών.Ο άνδρας, αρχικά ισχυρίστηκε ότι ήταν 20 ετών. Επίσης, το ζευγάρι συνόδευε μια ηλικιωμένη γυναίκα που ισχυρίστηκε ήταν η μητέρα του.

Ο άγνωστος άνδρας είχε πάει το 12 χρονών κορίτσι στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε μια εξέταση ρουτίνας για την υγεία του εμβρύου.

Οι γιατροί κατάλαβαν αμέσως την ηλικία του, αλλά το κοριτσάκι δεν μιλούσε στη γλώσσα τους και έτσι δεν μπόρεσαν να μιλήσουν μαζί της.

1

Όταν το προσωπικό αρχικά έδειξε την ανησυχία του, ο άντρας έγινε αμυντικός και τους είπε να κάνουν τη δουλειά τους και να μην ρωτάνε τόσο πολλές ερωτήσεις. Το προσωπικό στη συνέχεια, ζήτησε την επιβολή του νόμου. Οι ερευνητές της αστυνομίας αργότερα διαπίστωσαν ότι το κορίτσι δεν ήταν Κινέζος πολίτης, αφού δεν είχε καμία κρατική αστυνομική ταυτότητα.

Πιστεύουν ότι ήταν είτε θύμα απαγωγής ή πουλήθηκε κάπου στη νοτιοανατολική Ασία και την έφεραν στην Κίνα ως παιδική νύφη. Κάποιοι εικάζουν ότι η αύξηση της εμπορίας παιδιών ως νύφες στην Κίνα, είναι αποτέλεσμα των πολιτικών ελέγχων του πληθυσμού από προηγούμενες εποχές, που άφησε μια σημαντική ανισορροπία μεταξύ των φύλων στη χώρα.

Διαβάστε ακόμα:   Το «κορίτσι της Φλόγας» που μεγάλωσε στα Παιδικά Χωριά SOS σπουδάζει σήμερα μοριακή Βιολογία στη Ν. Υόρκη

Σύμφωνα με Κινέζους αξιωματούχους, η έλλειψη γυναικών έχει οδηγήσει σε μια ανταγωνιστική αγορά για τους άνδρες που ψάχνουν νύφες, ιδίως στις αγροτικές περιοχές, και ενώ ορισμένες γυναίκες από γειτονικές αναπτυσσόμενες χώρες έχουν εισέλθει πρόθυμα σε γάμους στην Κίνα σε αναζήτηση μιας καλύτερης ποιότητας ζωής, υπάρχουν όμως και αναφορές κοριτσιών που ξεγελάστηκαν ή διακινούνται στη χώρα και πωλούνται ως νύφες παρά τη θέλησή τους.

Χωριά κατά μήκος του Βιετνάμ-κινεζικά σύνορα ήταν ιδιαίτερα στο στόχαστρο των δουλεμπόρων, οι οποίοι μπορούν να πωλούν τα νεαρά κορίτσια στην Κίνα για περισσότερα από 3.000 δολάρια.

Ο Fraidy Ress, ιδρυτής του μη κερδοσκοπικού ομίλου «Αποδέσμευση Τώρα», λέει ότι η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι σχετικά απλή.

Πολιτειακοί νομοθέτες θα πρέπει να εξαλείψουν τους αρχαίους νόμους που επιτρέπουν στα παιδιά να παντρεύονται. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να τελειώσει το «παιχνίδι» του εξαναγκασμού σε γάμο και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο αναγκαστικός γάμος είναι ευρέως διαδεδομένος, ακόμη και στις Ηνωμένες Πολιτείες, όσο και αν δεν το χωράει ο νους σας.

Διαβάστε ακόμα:   Διώξε μακριά τους δήθεν φίλους. Δεν τους έχεις ανάγκη!
⛪️Προσωποποιημένες λαμπάδες με Όνομα & ευχή 🔴 Πείτε μας το όνομα που θέλετε να χαράξουμε και χαρίστε ένα όμορφο δώρο στο βαφτιστήρι σας - Mairyland.gr

Credit: Awm


Πηγή: fanpage.gr

Continue Reading
You may also like...

More in ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

To Top