Connect with us

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κώστας Λεφάκης Τυχερές για εσάς αυτές οι μέρες . Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2-8 Αυγούστου για όλα τα ζώδια

«Τυχερές για εσάς αυτές οι μέρες…»! Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις (2-8 Αυγούστου 2021) για όλα τα ζώδια, κάνει ο γνωστός αστρολόγος.

Δύσκολος αναμένεται να είναι και ο Αύγουστος του 2021 σύμφωνα με την αγαπημένη αστρολόγο Άση Μπήλιου, η οποία μέσα από την ιστοσελίδας της asibiliou.gr αναφέρθηκε στις καλές και τις άσχημες μέρες του νέου μήνα για όλα τα ζώδια!

Κριός

Καταναλωτική αλλά και επικοινωνιακά ενδιαφέρουσα η πρώτη εβδομάδα του φετινού Αυγούστου. Η Αφροδίτη από την Παρθένο θα μεγεθύνει όμως προβλήματα αισθηματικής ή επιχειρηματικής φύσεως. Ο Άρης επίσης στην Παρθένο δοκιμάζει τα νεύρα σας προκαλώντας επεισόδια και οι εντάσεις στο στενό περιβάλλονΟ Ερμής σας βοηθά να υπερασπιστείτε όσα σας αφορούν και όσα θέλετε να επιτύχετε. Στο χέρι σας είναι να κάνετε πιο ευχάριστη την καθημερινότητα σας και να προσθέστε δυνατές δόσεις χαράς στις νύκτες αυτού του μήνα. Οι ελεύθεροι απολαύστε τις χαρές που θα σας τύχουν, έχοντας εμπιστοσύνη στην τύχη και στην καλή σας προαίρεση.

Ταύρος

Ο Ήλιος από τον Λέοντα και η Αφροδίτη στην Παρθένο γίνονται αιτία να εγκλωβιστείτε στο στενό περιβάλλον και να πρέπει να ανεχτείτε το ότι συμβαίνει σε αυτό το χώρο. Το άγχος για την γενικότερη κατάσταση συνεχίζεται καθώς έχετε ευαισθησίες τόσο για το οικονομικό σας μέλλον όσο και για το τι διαδραματίζεται κοινωνικά τώρα.

Ο Άρης στην Παρθένο φροντίζει να σας προμηθεύει πρακτικές λύσεις και την ικανότητα να συνεργάζεστε με εκείνους που ασπάζονται ιδέες και σχέδια. Από την άλλη όμως μπορεί να σας εξυπηρετήσει σε ταξίδια ή σε ευχάριστους αυτοσχεδιασμούς. Αισθηματικά η χαρά εκφράζεται μετ’ εμποδίων. Μην περιορίζεστε στο στενό περιβάλλον.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα αυτή στο ξεκίνημα του Αυγούστου σας βοηθά να εκφράσετε τις επιθυμίες σας και να εισπράξετε ανταπόκριση, να πείσετε αυτούς που θέλετε, να εφαρμόσετε ένα καινούργιο σχέδιο και να τα πάτε καλύτερα σε συνεργασίες και συναλλαγές που αφορούν τον τομέα της δουλειάς σας αλλά και την υποστήριξη της κοινωνικής σας ζωής.

Στα αισθηματικά σας θα μπορέσετε να ξεπεράσετε κάποια μικρά εμπόδια, στα οικονομικά σας όμως θα πιεστείτε λιγάκι και υπάρχει και η εκδοχή να εξυπηρετηθείτε αιφνίδια. Αυτοσχεδιάστε και τολμήστε.

Καρκίνος

Αισθητή αλλαγή και για εσάς στο τομέα της εργασίας αλλά και στο στενό περιβάλλον. Αυτοί οι δύο χώροι θα χρειαστούν καλύτερο χειρισμό και περισσότερη προσοχή. Οικονομικά θα τύχετε μιας εξυπηρέτησης αλλά μην δημιουργείτε νέα χρεωστικά υπόλοιπα.

Επικοινωνιακά σας δίνονται ευκαιρίες και διέξοδοι, επαγγελματικά χρειάζεται να είστε προσαρμοσμένοι σε ένα κλίμα που δεν μπορείτε ακόμα να το αλλάξετε. Ασχοληθείτε λίγο πιο «ζεστά» αυτή την περίοδο με σχέσεις και συνεργασίες. Ωστόσο αποφύγετε να δεσμευτείτε με υποσχέσεις και να πάρετε μεγάλες αποφάσεις. Εξισορροπήστε τις αντιθέσεις της εποχής.

Λέων

Για εσάς τα πράγματα είναι καλύτερα αν και κάποια άγχη δεν μπορούν να φύγουν αλλά τελικά καταφέρνετε να διαφοροποιηθείτε από ότι φαίνεται να έχει συνέπειες για κάποιους του περιβάλλοντός σας. Ο Ήλιος στο ζώδιό σας προσφέρει μια ομπρέλα προστασίας και σας δίνει ευκαιρίες διασκέδασης, ανάλογα βέβαια με τον χαρακτήρα και τον τρόπο ζωής του καθενός από εσάς.

Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα επικοινωνιακά, αποφύγετε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα, ακατάλληλα μέρη και βαρετούς ανθρώπους. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες έχετε τύχη και οι ερωτευμένοι ανταπόκριση και οι τυχοδιώκτες του ζωδίου σας μεγάλες ευκαιρίες. Χαρείτε αυτά που θα σας δοθούν!

Παρθένος

Ο Αύγουστος αυτός προχωρά με μια ασάφεια αλλά και με μια δυναμική. Η ασάφεια αφορά την εσωτερική σας διάθεση και η δυναμική τα εξωτερικά γεγονότα. Αν μπορείτε να φύγετε κάπου για διακοπές κάντε το τώρα. Αν είστε μπλεγμένοι σε δύσκολες επαγγελματικές καταστάσεις φροντίστε να τις ταχτοποιήσετε έγκαιρα.

Διαχειριστείτε προσεκτικά τα οικονομικά σας ακόμα μια φορά και μην βιάζεστε να επιχειρήσετε ρίσκα ή αιφνίδιες αλλαγές στις συνθήκες ή στο αντικείμενο της εργασία σας. Τέλος αν σας κάνουν μια δελεαστική πρόταση φιλοξενίας ή ερωτικής προσφοράς μην την απορρίψετε. Βάλτε τα δυνατά σας να απαλλαγείτε από τους μόνιμους φόβους σας.

Ζυγός

Τυχερές για εσάς αυτές οι μέρες παρόλο που θα ξοδέψετε περισσότερα χρήματα από αυτά που υπολογίζατε. Κινηθείτε με γνώμονα την αντίληψη αλλά και την προνοητικότητα που σας διακρίνει. Το πρώτο θα βοηθηθεί από εικόνες που θα έχετε και το δεύτερο από το ένστικτο της επιβίωσης, καθώς μέσα στις χαρές κρύβονται παγίδες και κάποιοι άνθρωποι που μπορεί να αποδειχτούν επικίνδυνοι.

Όσοι ζείτε μια ιστορία αγάπης απολαύστε την. Όσοι θέλετε να ξεκινήσετε κάτι τέτοιο προσπαθήστε έξυπνα αξιοποιώντας το χιούμορ και την γοητεία σας στην προσπάθεια της σχετικής σας αναζήτησης. Ανταποκριθείτε σε προσκλήσεις και προτάσεις.

Σκορπιός

Οι μέρες αυτές δίνουν μια έμφαση στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και σε άλλους κάνουν πιο δυναμικές τις δημόσιες εμφανίσεις σας. Κάποιοι επιμένετε να πραγματοποιήσετε ένα σχέδιο, και πράγματι θα διευκολυνθείτε περισσότερο τώρα και κάποιοι άλλοι φεύγετε αιφνίδια σε ένα μεγάλο ταξίδι και μερικοί αποφασίζετε μυστικά να αποδράσετε σε ένα ήσυχο καλοκαιρινό παράδεισο.

Σε όλες τις εκδοχές οι περισσότεροι παρουσιάζεστε διευκολυμένοι από την τύχη και μπορείτε να πραγματοποιήσετε αυτά που επιθυμείτε. Οικονομικά προσέξτε μην δημιουργήσετε δυσάρεστες συνέπειες για το εγγύς μέλλον. Είναι σημαντικό να επιμεληθείτε τις εμφανίσεις σας.

Τοξότης

Ο Αύγουστος πάντως είναι ο αγαπημένος σας μήνας. Όσο και αν είστε επιφυλακτικοί για να πάτε κάπου, άνθρωποι και γεγονότα θα σας ωθήσουν να το κάνετε. Οι μέρες θα κυλήσουν γρήγορα, καταναλωτικά και για κάποιους σχεδόν απερίσκεπτα.

Φίλοι και κοινωνικοί γνώριμοι παίζουν ένα χαρακτηριστικό ρόλο, ενώ οι εσωτερικές σας ανησυχίες δεν υποχωρούν, αλλά μπορείτε να τις περιορίσετε δίνοντας στον εαυτό σας μια μικρή ελευθερία την όποια την χρειάζεται. Μην παρασύρεστε σε δραστηριότητες που μπορούν να σας κουράσουν ή να σας ξοδέψουν και υπερασπιστείτε τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σας ενδιαφέροντα. Επικεντρωθείτε στους στόχους σας.

Αιγόκερως

Για εσάς οι αναμοχλεύσεις των συναισθημάτων σας θα είναι έντονες. Ο Άρης συνεχίζει την διαδρομή του στην Παρθένο και έτσι αρχίζει να υποχωρεί η ένταση στα αισθηματικά σας. Ξεκινάει λοιπόν σταδιακά μια περίοδος αποκατάστασης και ανεφοδιασμού σε όλους τους τομείς.

Το περιβάλλον θα σας απασχολήσει αλλά και θα σας δώσει ευκαιρίες να ψυχαγωγηθείτε ή να χαρείτε τις στιγμές. Μην αφήνετε το φετινό καλοκαίρι να περάσει αναξιοποίητο, μην φοβάστε για το μέλλον και μην κάνετε απαισιόδοξες σκέψεις. Εν τέλει, τροφοδοτήστε την ψυχή σας με ότι την γαληνεύει.

Υδροχόος

Είστε από εκείνους που ευνοούνται πολύ, στον έρωτα, στην διασκέδαση, στα ταξίδια και στις διακοπές. Κάποιες εντάσεις βέβαια δεν θα λείψουν με το αγαπημένο σας πρόσωπο, η θάλασσα όμως «είναι με το μέρος σας» και σας ηρεμεί και όσο και αν υπάρχουν υποχρεώσεις επαγγελματικές ή άλλες θα μπορέσετε να βρεθείτε κοντά της.

Οι αλλαγές που θα έρθουν από εδώ και πέρα θα εξυπηρετήσουν περισσότερο τα συμφέροντα σας αν και η πρώτη τους εκδήλωση μπορεί να είναι λίγο περίεργη. Εσείς, εκείνο που έχετε να κάνετε είναι να ανταποκριθείτε στην αγάπη των άλλων.

Ιχθείς

Μπορείτε να κάνετε τα πάντα εκτός από λάθη. Ευκαιρία να ξεκουραστείτε, να διασκεδάσετε ή ακόμα και αν δουλεύετε να φροντίσετε να περνάτε όμορφα τα βράδια σας. Αξιοποιήστε τις στιγμές αυτού του Αυγούστου γατί το φθινόπωρο θα έχει προβλήματα και πρέπει να σας βρει ανανεωμένους και ξεκούραστους.

Μην ασχολείστε με το τι κάνουν άλλοι, αλλά βρείτε τον τρόπο να ενισχύσετε θετικά τον ψυχισμό σας και να ξεκουράσετε το σώμα σας, κυρίως εσείς που οι προηγούμενες εβδομάδες σας ταλαιπώρησαν ψυχολογικά και πρακτικά. Στον έρωτα αποφύγετε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα. Ενισχύστε τον ψυχισμό σας, δραπετεύοντας από τις υποχρεώσεις σας.

Continue Reading
You may also like...

More in ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

To Top