Connect with us

SHOWBIZ

ANT1: «Πείτε στην Σκορδά να προσέχει γιατί θα έχει την τύχη του Λιάγκα». Απίστευτη χολή έβγαλαν στο…

Όλο το παρασκήνιο!

Δεν μίλαγα τόσες μέρες εδώ στο Vanda’s blog στο Youweekly.gr γιατί περίμενα να μαζέψω όλα τα στοιχεία του ρεπορτάζ για το κανάλι του ΑΝΤ1 την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα
Με αφορμή όμως ένα πάρτι που έδωσε περιοδικό του ομίλου τα στόματα άνοιξαν και έβγαλαν χολή και για την Φαίη και για το Γιώργο Λιάγκα. Διαβάστε παρακάτω…

Advertisement

Ειπώθηκαν απίστευτα πράγματα για το πρώην ζευγάρι που σηκώνουν μέχρι και παρεξήγηση.Δικαιολογημένα; Αδικαιολόγητα; Δεν ξέρω,εγώ θα σας δώσω τα στοιχεία του ρεπορτάζ και βγάλτε εσείς τα συμπεράσματά σας.

Πρώτα απ’ όλα να θυμίσω την ιστορία. Πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος Λιάγκας,με μία δημόσια τοποθέτηση του,είπε το παράπονο του για το κανάλι που δουλεύει. Ούτε λίγο ούτε πολύ,άφησε να εννοηθεί ότι ενώ δεν το χρησιμοποιούν,δεν τον αφήνουν να δουλέψει στον ανταγωνισμό. Η Φαίη με αφορμή αυτό που είπε ο Γιώργος, πήρε τη σκυτάλη και δημοσίως από το κανάλι που της δίνει βήμα για την εκπομπή της τοποθετήθηκε υπέρ του πρώην συζύγου της υποστηρίζοντας όχι μόνο τη θέση του αλλά και πετώντας το γατί στην διοίκηση λέγοντας… «αν τολμάτε αφήστε τον να δουλέψει ανταγωνισμό».

Το κανάλι του ΑΝΤ1 καλώς κακώς σε αυτή την ιστορία δεν τοποθετήθηκε. Ούτε καν με διαρροή. Εγώ ζήτησα μια τοποθέτηση από το κανάλι για αυτή την ιστορία αλλά η απάντηση που πήρα ήταν ότι δεν σχολιάζουμε δηλώσεις στελεχών μας και μάλιστα επίπεδου Φαίης Σκορδά και Γιώργου Λιάγκα.

Μέχρι εδώ καλά, η ιστορία όμως τραβάει σε μάκρος καθώς το θέμα σιγά-σιγά το κλιμακώνει το πρώην ζεύγος Σκορδά Λιάγκα.

Στο πάρτι που έδωσε περιοδικό του ομίλου το θέμα που κυριαρχούσε στα πηγαδάκια των στελεχών του καναλιού δεν ήταν άλλο από το Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά. Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως ούτε ο ένας ούτε ο άλλος πήγε στο πάρτι που έκανε περιοδικό του ομίλου. Το γεγονός της απουσίας τους όπως και το γεγονός ότι έχουν μιλήσει απαξιωτικά για κορυφαία στελέχη του καναλιού που βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας του ομίλου πυροδότησε την έξαρση και την οργή.Όταν λοιπόν ένα στέλεχος του ΑΝΤ1 μετέφερε στην διοίκηση αυτά που υποστηρίζουν σε of the record συζητήσεις η Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας το διευθυντικό στέλεχος ξέσπασε παρουσία ΟΛΩΝ…Και όταν λέω ΟΛΩΝ ΕΝΝΟΩ ΟΛΩΝ!!!

«Άκουσε λίγο,πες στην Φαίη να προσέχει …για να μην έχει την τύχη που έχει και ο άντρας της!!!Δεν κάνουν οι παρουσιαστές τα κανάλια,τα κανάλια κάνουν τους παρουσιαστές. Τα νεκροταφεία,ενημέρωσε την, είναι γεμάτα από αναντικατάστατους σαν τη Φαίη και άλλες πολλές. Ούτε η μοναδική ξανθιά είναι, ούτε η μοναδική ομόρφη είναι. Σαν και την Φαίη υπάρχουν πολλές και μάλιστα νέα κορίτσια με διάθεση και πάθος να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Άλλωστε δεν κατάλαβα,ποια ήταν η Φαίη πριν γνωρίσει το Λιάγκα και πριν περάσει από το mega. Θέλεις να ανοίξω το στόμα μου ή μήπως θέλεις να τηλεφωνήσω τώρα στην Ζήνα Κουτσελίνη να σου εξηγήσει ακριβώς πως φτιάχνονται οι παρουσιαστές.»

Τα υπόλοιπα που ειπώθηκαν δεν θα ήθελα να τα μεταφέρω. Ισως κάποια άλλη στιγμή. Όχι επειδή ήταν προσβλητικά αλλά γιατί κυρίως θεωρώ ότι προέρχονται μέσα από την οργή και το θυμό στελεχών του ΑΝΤ1 που νιώθουν ότι προδίδονται από ανθρώπους που έχουν στηρίξει στα δύσκολα χρόνια της κρίσης. (Εδώ να γράψω ομως και να πω ότι ανάλογης στήριξη στο κανάλι έδωσε απλόχερα ομως και η Φαίη και ο Γιώργος)

Advertisement

Συμπέρασμα αυτή τη στιγμή στο κανάλι του ΑΝΤ1 υπάρχει συσσωρευμένη οργή για την Φαίη Σκορδά και το Γιώργο Λιάγκα.

Είναι βέβαιο ότι αν το κανάλι προκληθεί θα απαντήσει δυναμικά και λανθασμένα για εμένα και κρατήστε αυτό που θα σας πω το κανάλι θα απαντήσει εκτος από σκληρά και άμεσα. Κατά την προσωπική μου γνώμη δεν είναι τυχαίο πως όλο το βράδυ στο πάρτι του περιοδικού το μεγάλο αφεντικό ο Κυριάκου καθόταν στο τραπέζι του μαζί με την ξανθιά καλλονή που έφυγε από το star την Τζουλια Νόβα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου η Τζούλια Νόβα όπως σας έγραψα εχθές ετοιμάζεται για κεντρική παρουσιάστρια σε εκπομπή λαϊφστάιλ στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. Τυχαίο δε νομίζω.

More in SHOWBIZ

[inFeed]

Advertisement
To Top