Connect with us

SHOWBIZ

Ευχάριστα νέα για τον άντρα της Σταματίνας Τσιμτσιλή! Η ανακοίνωση του Θέμη Σοφού!

«Δηλώνω την πρόθεσή μου να είμαι υποψήφιος Πρόεδρος, επικεφαλής συνδυασμού, που διεκδικεί μεταρρυθμίσεις»

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, του μεγαλύτερου επιστημονικού συλλόγου της χώρας, ανακοίνωσε ο δικηγόρος Θεμιστοκλής Σοφός, με την κίνηση μαχόμενων δικηγόρων,«Εργατικοί», στην οποία είναι επικεφαλής. Διαβάστε παρακάτω…

 
Ζωδιάκια
Private group · 2,132 members
Join Group
Ελάτε και εσείς στην μεγαλύτερη παρέα για τα Ζωδιάκια μας. Καθημερινά αρθράκια και προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
 

Διαβάστε παρακάτω τη δήλωση του Θεμιστοκλή Σοφού: 

«Το Νοέμβριο του 2017 θα διεξαχθούν οι κρισιμότερες εκλογές για την ανάδειξη της Διοίκησης του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Βλέπουμε τα ίδια πρόσωπα που απέτυχαν να διεκδικούν την ψήφο μας. Πρόσωπα εκλεγμένα με υποσχέσεις, που ξέχασαν την επομένη της εκλογής τους.

Δεν διοίκησαν με θάρρος, δεν διεκδίκησαν με σθένος, δεν αντιμετώπισαν την απαξίωση του λειτουργήματός μας με την αυστηρότητα που αρμόζει στον πρώτο επιστημονικό σύλλογο της χώρας.

Διαχειρίστηκαν λανθασμένα και εντελώς αναποτελεσματικά τη φορολογική και ασφαλιστική επιδρομή, που εξαπελύθη εις βάρος των χιλιάδων εργαζομένων και σκληρά δοκιμαζομένων δικηγόρων στο πεδίο της καθημερινής μάχης και υπονόμευσαν την αξιοπρέπειά μας.

Διαβάστε ακόμα:   Aυτές τις τρεις γυναίκες του ζωδιακού δεν τις ξεπερνούν εύκολα οι άντρες

Δεν έχει σημασία, αν έκαναν εσφαλμένες ενέργειες ή ασυνείδητες παραλείψεις, ή υπήρξαν ανίκανοι να αντιδράσουν σωστά, σημασία έχει το οικτρό αποτέλεσμα, που μας έφερε σε ακόμη χειρότερη θέση από αυτήν που βρισκόμασταν, όταν ανέλαβαν να διοικήσουν τον Σύλλογο.

Αποτελούν όμως ήδη παρελθόν. Τον προσεχή Νοέμβριο δεν κρίνεται το άλλοτε ανύπαρκτο, άλλοτε αναποτελεσματικό και άλλοτε καταστροφικό τους έργο. Δεν κρίνεται το παρελθόν. Κρίνεται το μέλλον.

Με το βλέμμα στραμμένο σε αυτά που πρέπει επιτέλους να γίνουν, δηλώνω την πρόθεσή μου να είμαι υποψήφιος Πρόεδρος, επικεφαλής συνδυασμού, που διεκδικεί μεταρρυθμίσεις χωρίς κούφιες δεσμεύσεις και χωρίς φοβίες. Εάν δεν αλλάξουμε τώρα θα συνεχίσουμε στην κατρακύλα, που μας καταδίκασαν αναποτελεσματικές και φοβικές πολιτικές ίσων αποστάσεων και βλαπτικών για την δικηγορία ισορροπιών.

Η υποψηφιότητά μου έχει κύριο στόχο να συμβάλει στην ανακοπή της αρνητικής τροχιάς που έχει πάρει η καθημερινή επαγγελματική ζωή των Δικηγόρων.
Μοναδικό κίνητρό μας είναι η ποιοτική αναβάθμιση του θεσμικού ρόλου του Δικηγορικού Λειτουργήματος μέσα από τους κόλπους της Δικηγορικής Κοινότητας, χωρίς να απαιτείται να παρακαλούμε τους Κυβερνώντες να μας δώσουν «λίγη σημασία», όπως δυστυχώς μας έκανε να νιώσουμε η Διοίκηση του Δ.Σ.Α., που δυστυχώς επανέρχεται να ζητήσει την ψήφο μας.

Διαβάστε ακόμα:   Αδιανόητο! Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος, έβαψε τα μαλλιά του !

Η πρωτοβουλία μας υποστηρίζεται από πρόσωπα που «έχουν κάνει χιλιόμετρα» κι εργάζονται καθημερινά στο στίβο της δικηγορίας, με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αλληλεγγύη, με έντονη αγωνιστική διάθεση, με διάλογο και ισχυρή δημόσια παρέμβαση, στηρίζοντας τον θεσμικό ρόλο του Δικηγορικού Λειτουργήματος∙ με αξιόπιστο και κυρίως συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλαγής πορείας, με συγκεκριμένες προτάσεις, τις οποίες είμαστε σε θέση να προωθήσουμε με όλες  μας τις δυνάμεις. Στοχεύουμε να στείλουμε μηνύματα αλλαγής παραδείγματος όχι μόνο στη Δικηγορική Κοινότητα, αλλά σε μια θεσμικά και οικονομικά τραυματισμένη κοινωνία, που σήμερα, δικαίως, δεν θέλει καν να ακούσει. Είμαστε τμήμα αυτής της κοινωνίας, που ευτυχώς δεν έχει αυταπάτες, ούτε όμως αντιμετωπίζει αδιέξοδα ως αυτοδικαιολόγηση.

Στις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινωθεί ο συνδυασμός και το πρόγραμμα που θα μπορέσει να βγάλει τον Δ.Σ.Α. από το τέλμα της ακινησίας και της αναξιοπρέπειας, που θα επαναφέρει το κύρος στο επάγγελμά μας και κυρίως θα ενισχύσει σημαντικά τις θέσεις εργασίας δικηγόρων, που σήμερα δυσκολεύονται να εξασφαλίσουν τα στοιχειώδη».

Διαβάστε ακόμα:   X-Factor: Ο Γιώργος Θεοφάνους βρήκε τον φετινό νικητή! (Βίντεο)

Πηγή: www.youweekly.gr

Continue Reading
You may also like...

More in SHOWBIZ

To Top