Connect with us

SHOWBIZ

Ελένη Καρουσάκη:”Πέσαμε στη θάλασσα για να σωθούμε οικογενειακώς νόμιζα ότι δεν θα ζήσουμε…»

Συγκλονίζει η εξομολόγησή της….

Η Ελένη Καρουσάκη που έζησε στο Μάτι τραγικές στιγμές με την πύρινη λαίλαπα να απειλεί τη ζωή της δική της και των συγγενών της, προκαλεί σοκ! Διαβάστε παρακάτω…

Ήταν επιλογή σου να μην κάνεις παιδί;

Παιδί δεν έχω επιδιώξει να χάνω ίσως και να φταίει το γεγονός ότι μεγάλωσα σε που δούλευαν βράδυ και οι δύο γονείς και μεγάλωσα ουσιαστικά με την μου μέχρι τα έντεκα μου χρόνια που έφυγε απ’ την ζωή. Αυτό ίσως να με έχει επηρεάσει ως προς το ότι ακολούθησα κι εγώ την νυχτερινή ζωή και νομίζω ότι για να κάνεις οικογένεια πρέπει να σταματήσεις το . Θεωρώ ότι πρέπει να είσαι δίπλα στο παιδί ειδικά τώρα με τους κίνδυνους που υπάρχουν.

Άρα το απορρίπτεις;

Δεν απορρίπτω τίποτα. Απλά δεν λέω ότι θα πάω για απόσυρση από τώρα στο τραγούδι.

Θέλω να μου πεις για την περιπέτεια που έζησες με την πυρκαγιά στο «Μάτι».

Είναι θέμα τύχης το ότι αυτή την στιγμή είμαστε εδώ και τα λέμε. Και πίστης στον Θεό. Ουσιαστικά εγώ νόμιζα ότι δεν θα ζήσουμε. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που πέφτοντας στην θάλασσα για να σωθούμε οικογενειακώς νόμιζα ότι δεν θα ζήσουμε. Ευχαριστώ τον Θεό που ζήσαμε γιατί εκείνη την ημέρα επέμενα στην μου και τον πατέρα μου να ανέβουν και αυτοί στο σπίτι επάνω και δεν ήρθαν. ήταν τα ανίψια μου μαζί και φίλοι μου. Δεν εξετάζω τις υλικές ζημιές. Αυτά να είμαστε γεροί και θα τα ξαναφτιάξουμε.

Διαβάστε ακόμα:   Λιώσαμε! Η Αγγελική Δαλιάνη έντυσε τον 40 ημερών γιο της για το Halloween και… ρίχνει το Instagram!

Έχει καταστραφεί ολοσχερώς το σπίτι σου;

Όχι το σπίτι δεν καταστράφηκε, έχει ζημιές εξωτερικές και καήκανε και αυτοκίνητα των από το μαγαζί που μας φιλοξενούν τώρα. Του γαμπρού μου το σπίτι καταστράφηκε, το δικό μου όχι. Δεν είμαι δικαστής να πω ποιος φταίει, σίγουρα κάποιος πρέπει να πάρει την ευθύνη.

Και κάποιος πρέπει να πληρώσει

Εννοείται ότι δεν είναι δυνατόν το 2018 από το λιμάνι της Ραφήνας, γιατί είναι δίπλα, να μας έχουν αφήσει τέσσερις ώρες στην θάλασσα, κάποιοι έμειναν και έξι ώρες και να μην έχουν έρθει να μας βγάλουν. Το ήξεραν από τις εξίμισι η ώρα ότι είχαμε πέσει στην θάλασσα διότι είχε ενημερωθεί το Λιμεναρχείο το οποίο είναι στον διπλανό κόλπο. Το θεωρώ αδιανόητο να μην έρθουν να βγάλουν τον κόσμο γιατί ο περισσότερος κόσμος που έπεσε στην θάλασσα πνίγηκε δεν κάηκε. Όπως κι εμείς παραλίγο να πνιγούμε, την μου την γύρισα τρεις φορές.

Διαβάστε ακόμα:   "Κάθε βράδυ της..." - Συγκλονίζει ο πατέρας της Γεωργίας Αποστόλου δύο χρόνια μετά τον θάνατό της!

Είναι πολύ συγκλονιστικά όλα αυτά που μας λες…

Εγώ νομίζω ότι το έχω δει σε ταινία. Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι το έχω περάσει, προσπαθώ να το αποβάλλω βέβαια επειδή ακόμα και τώρα μας ταλαιπωρούν τουλάχιστον τρεις μέρες επάνω με τα χαρτιά που ζητάνε. Βλέποντας όλο αυτό το τοπίο που θα κάνει πολύ καιρό να ξαναγίνει ασχέτως τι λένε, είναι ακόμα πιο λυπηρό ότι το 2018 πέθαναν 99 άνθρωποι, επειδή δεν πρόλαβαν.

Άρα η μόνη επιλογή για να σωθείς ήταν να πας προς την θάλασσα;

Δεν είχα άλλη επιλογή ή θα έπρεπε να κάτσω να καώ που αν δεν με έκαιγε η φωτιά θα με έκαιγε η θερμότητα. Όπως και οι εικοσιπέντε που ήταν στο οικόπεδο, ήταν δυο σπίτια πάνω από το σπίτι μου. Αυτοί δεν κάηκαν έλιωσαν από τη θερμότητα. Τα αυτοκίνητα που ήταν μέσα στο οικόπεδο μας αν τα έβλεπες είχαν λιώσει. Το πιο τραγικό; Μετά από τέσσερις ώρες στην θάλασσα βγήκαμε στο λιμάνι της Ραφήνας, βρεγμένοι, ξυπόλητοι κρυώναμε δεν υπήρχε ούτε ασθενοφόρο, ούτε ένα αντίσκηνο του Στρατού ,για τις πρώτε βοήθειες.

Σας έβγαλε το Λιμενικό;

Διαβάστε ακόμα:   Μαριάννα, εσύ; Άλλος άνθρωπος: Τη Ντούβλη σήμερα δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο Σειρηνάκης (pics)

Όχι, οι τράτες.

Και μετά τι κάνατε;

Ευτυχώς λειτούργησε το ένα τηλέφωνο από όλο αυτόν το κόσμο που είχαμε πέσει μες στην θάλασσα και προσπαθούσαμε ο καθένας να ειδοποιήσουμε τους δικούς μας και ήρθαν κάποιοι φίλοι μας πήραν με τα αυτοκίνητα τους και γυρίσαμε Αθήνα. Και καλά εμείς είχαμε ένα σπίτι στην Αθήνα, Ο κόσμος που έμεινε εκεί και ξεμπέρδεψε ξημερώματα να φύγει από το λιμάνι; Που θέλαμε νερό και δεν είχαμε; Πηγαίναμε στο περίπτερο για νερό και μας ζητούσαν . Θέλαμε ένα χάρτινα σκουπιστούμε και δεν είχαμε, βρεγμένοι τουρτουρίζαμε από το κρύο. Είναι τραγικό αυτό να συμβαίνει το 2018. Είναι τραγικό να πάμε να ψηφίσουμε, μετά απ’ αυτό. Ζήσαμε την ξεφτίλα του ελληνικού κράτους, αποκαλύπτει στο Χάι.

Πηγή

Continue Reading
You may also like...

More in SHOWBIZ

To Top