Connect with us

SHOWBIZ

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Αυτά τα ζώδια θα περάσουν μαρτυρική εβδομάδα! (1-7/4)

Ποια ζώδια θα περάσουν μια μαρτυρική εβδομάδα; Ανήκεις σε αυτά; ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί!Διαβάστε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις του κορυφαίου αστρολόγου για την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου, 01-07/4!

Advertisement

Οι κοινωνικές ανισότητες θα είναι το παγκόσμιο θέμα της εβδομάδας που ξεκινά. Κάποιοι φαίνεται να στοχεύουν στη δημιουργία αντιπαραθέσεων και τη δημιουργία εντυπώσεων, τις οποίες πρόκειται να εκμεταλλευτούν καταλλήλως, αργότερα!

Κριός: Οι άλλοι προσπαθούν να σας πείσουν για τις απόψεις και τις θεωρίες τους. Σε πολλές περιπτώσεις θα χρειαστεί μεγάλη διπλωματία εκ μέρους σας για να καταφέρετε να συνεννοηθείτε ή να διατηρήσετε ανέπαφα τα δικαιώματά σας. Αισθηματικά παραμένετε μετέωροι καθώς τα θέματα που σας απασχολούν δεν διευθετούνται. Οικονομικά φροντίστε να αρκεστείτε σε όσα διαθέτετε ή σε όσα κερδίζετε με την εργασία. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες οργανωθείτε καλύτερα και συστηματικότερα

Ταύρος: Μικρές καθημερινές βελτιώσεις είναι στο πρόγραμμα της εβδομάδας. Τα απρόοπτα δεν θα λείψουν, κυρίως στο χώρο της εργασίας, ωστόσο, θα έχετε και ενίσχυση ή κάλυψη από εκεί που δεν το περιμένετε. Η μεγάλη εικόνα είναι το μέλλον, το οποίο αρχίζει να διαμορφώνεται και θα πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη στα ταλέντα και στις ικανότητές σας. Οικονομικά να είστε προσεκτικοί γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης ή αθέτησης κάποιας συμφωνίας.

Δίδυμοι: Είστε εγκλωβισμένοι σε μια καθημερινότητα που σας κουράζει και σας ταλαιπωρεί. Φροντίστε τα θέματα της υγείας σας και μην παραμελείτε αυτά που πρέπει να κάνετε σχετικά με αυτήν. Τα ξεσπάσματά σας στους ανθρώπους που έχετε κοντά σας, μπορεί να έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο από αυτόν που φαντάζεστε. Αισθηματικά χρειάζεται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις καθώς αυτά που δεν γίνονται, επιδεινώνουν τα προσωπικά σας αδιέξοδα.

Καpκίνοs: Είναι η περίοδος που χρειάζεται να εργαστείτε σοβαρά, να υλοποιήσετε σχέδια και να έχετε επαφές με πελάτες ή συνεργάτες. Επαγγελματικά ταξίδια μπορεί να αναβληθούν για αργότερα, γεγονός που θα σας ανακουφίσει, καθώς δεν αισθάνεστε έτοιμοι να προσθέσετε νέες αρμοδιότητες. Αισθηματικά φροντίστε να είστε ξεκάθαροι στην επικοινωνία για να αποφύγετε την ένταση και τις παρεξηγήσεις. Η οικογένεια θα σας απασχολήσει αλλά και θα σας ευχαριστήσει.

Λέων: Η εβδομάδα προβλέπεται να σας ταλαιπωρήσει όσον αφορά στα προσωπικά και αισθηματικά σας, καθώς εξακολουθούν να υφίστανται κάποια αδιέξοδα για όσους έχετε σχέση, ενώ για τους ελεύθερους, οι νέες γνωριμίες δεν σας συναρπάζουν. Δώστε έμφαση στους άλλους τομείς της ζωής σας, ασχοληθείτε με ότι μπορεί να βελτιώσει τη θέση σας στην εργασία και σε ότι θα σας βοηθούσε να αυξήσετε το εισόδημά σας. Προσοχή στις μετακινήσεις και στις κοινωνικές σας συναναστροφές.

Παρθένος: Αυτά που συμβαίνουν, σας αναγκάζουν να επιταχύνετε τους ρυθμούς σας και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα πρακτικά και επαγγελματικά σας. Ορισμένοι από εσάς θα χρειαστεί να αναπροσαρμόσετε το πρόγραμμά σας και να ασχοληθείτε με θέματα που δεν είχατε υπολογίσει. Οικονομικά υπάρχουν σημάδια βελτίωσης, χρειάζεται όμως λίγη ακόμα προσπάθεια μέχρι να θεωρήσετε ότι είστε ασφαλείς και δεν κινδυνεύετε από κάποιους επιτήδειους που σας έχουν ζημιώσει και στο παρελθόν.

Advertisement

Ζυγός: Τα αισθηματικά και προσωπικά σας θέματα είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων αυτήν την εβδομάδα. Φροντίστε να είστε λογικοί στις επιδιώξεις σας και να μην υπερβάλετε στις απαιτήσεις σας. Όσοι είστε σε σχέση φροντίστε να μην δοκιμάζετε διαρκώς τα αισθήματα του συντρόφου σας και να μην επινοείτε κινδύνους. Οι περισσότεροι από εσάς έχετε πολλούς λόγους για να είστε ικανοποιημένοι από τις καταστάσεις και δεν χρειάζεται να πιέζετε για περισσότερα.

Σκορπιός: Επηρεάζεστε από γεγονότα και προσπαθείτε να καλύψετε εκείνους που αγαπάτε, ξεπερνώντας ακόμα και κάποιους προσωπικούς σας κανόνες. Είναι καλύτερα όμως να λειτουργήσετε με μέτρο και να μην αναλάβετε ευθύνες που δεν σας αναλογούν. Η οικογένεια, οι κοινωνικές σχέσεις, το προσωπικό σας περιβάλλον είναι τομείς που θα χρειαστεί να ασχοληθείτε περισσότερο μαζί τους, ενώ τα οικονομικά σας επηρεάζονται άμεσα από αυτές σας τις ενέργειες.

Τοξότης: Χρειάζεται να είστε περισσότερο προσεκτικοί αυτήν την εβδομάδα, καθώς αισθάνεστε πιο δυνατοί και πιο ευνοημένοι από κάποιους άλλους. Οι προκλήσεις στα προσωπικά, αισθηματικά και επαγγελματικά πολλαπλασιάζονται αλλά έχετε την τάση να τα βλέπετε όλα αφ υψηλού και να αγνοείτε τον κίνδυνο της απομόνωσης, ή της συσπείρωσης των άλλων απέναντί σας. Επίσης να θυμάστε ότι η κοινή λογική, είναι κάτι πολύ δυσεύρετο τις ημέρες αυτές.

Αιγόκερως: Παραγωγική προβλέπεται για εσάς η εβδομάδα που ακολουθεί. Ασχοληθείτε με την βελτίωση των συνθηκών ζωής και εργασίας, ξεπεράστε την αναβλητικότητα των προηγούμενων εβδομάδων και υπερασπιστείτε αποτελεσματικά τις επιθυμίες, αλλά και τους στόχους σας. Κοινωνικά θα έχετε ευκαιρίες για νέες συναναστροφές, μερικές από τις οποίες θα σας βοηθήσουν και σε άλλους τομείς, όπως τα επαγγελματικά και κατά δεύτερο λόγο και στα οικονομικά, υποδεικνύοντάς σας τρόπους να χειριστείτε καλύτερα τις υποθέσεις σας.

Υδροχόος: Αποφύγετε να εκθέσετε ιδέες και απόψεις σε εκείνους που επιμένουν να παραμένουν κολλημένοι στο παρελθόν. Ό, τι καταφέρετε αυτήν την εβδομάδα θα είναι αποκλειστικά δικό σας δημιούργημα και γι αυτό, φροντίστε να επεξεργαστείτε την στρατηγική και να καλύψετε τις αδυναμίες σας. Αισθηματικά εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και θυμηθείτε, ότι οι παραχωρήσεις που κάνετε, έχουν μεγαλύτερο κόστος, παρά όφελος. Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό και την υγεία σας.

Ιχθύες: Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να επιλύσετε τις διαφορές σας με ανθρώπους του προσωπικού σας περιβάλλοντος, ή να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα. Θέματα εκτός προγραμματισμού θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη και σε ορισμένες περιπτώσεις θα νιώσετε ιδιαίτερα τυχεροί που αποφύγατε να εκτεθείτε και δεν λειτουργήσατε παρορμητικά. Φροντίστε να κλείσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, ή να ασχοληθείτε αποτελεσματικά με όσα απαιτεί η γραφειοκρατία μιας υπόθεσής σας!

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που μπορεί να ξαναγυρίσουν, μετά τον χωρισμό!

Ιχθύες: Ο Ιχθύς είναι ευαίσθητος και δοτικός. Όταν ερωτεύεται, το κάνει με όλη του την καρδιά και συχνά θυσιάζεται στο «όνομα της αγάπης». Μπορεί ο χωρισμός να είναι αναπόφευκτος ή να θεωρείς ότι είναι το καλύτερο για τους δυο σας, αλλά είναι πολύ δύσκολο να τον αποδεχτεί. Κι επειδή δεν έχει εγωισμό και είναι και συγχωρητικός, πρόθυμα θα επιστρέψει σε μια σχέση και θα προσπαθήσει σκληρά, θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να διορθώσει λάθη για να μην ξαναχωρίσει ποτέ.

Λέων: Ο Λέων είναι γνωστό ότι έχει το μεγαλύτερο Εγώ από όλα τα υπόλοιπα ζώδια, αλλά όταν είναι ερωτευμένος, θα δώσει μάχη. Αν είναι σε μια σχέση «να περνάμε καλά» σίγουρα μην περιμένεις να κάτσει να κλάψει. Θα ξεπεράσει τον χωρισμό γρήγορα και μάλιστα θα σε αντικαταστήσει σε χρόνο dt. Αν όμως είναι ερωτευμένος, όχι. Άσχετα με το τι δείχνει προς τα έξω. Θα το ρίξει στο ξενύχτι και τις κραιπάλες, θα είναι κακόκεφος ή εριστικός. Κάπου εκεί αντιλαμβάνεσαι ότι έχει πληγωθεί και πονάει ακόμα. Επειδή όμως είναι κι εγωιστής, περιμένει από την άλλη πλευρά τη «συγγνώμη» ή κάποια κίνηση που θα δηλώνει ότι τον θέλουν ακόμα. Ένα «μου λείπεις» είναι αρκετό για να τον φέρει πίσω.

Advertisement

Αιγόκερως: Ο Αιγόκερως είναι ζώδιο που πολύ δύσκολα ερωτεύεται, αλλά όταν το κάνει, μεταλλάσσεται, γίνεται άλλος άνθρωπος. Αν δει ότι η σχέση έχει πάρει το «στραβό δρόμο», θα προσπαθήσει να τη φτιάξει. Θα υποφέρει, θα στενοχωρηθεί, μπορεί μάλιστα να επιλέξει αυτός τον χωρισμό, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι παύει να έχει αισθήματα. Εξωτερικά δείχνει παντελώς αδιάφορος, πάγος, ωστόσο το delete δεν το πατάει. Γι’ αυτό αν νομίζει ότι υπάρχει, έστω μια πιθανότητα να ξαναφτιάξουν τα πράγματα μεταξύ σας, δε θα διστάσει να τη χρησιμοποιήσει.

Τοξότης: Ο Τοξότης είναι γνωστό ότι θέλει να είναι «ελεύθερος κι ωραίος» και σίγουρα δεν έχει στο μυαλό του να παραμείνει σε μια μακροχρόνια σχέση. Συνήθως, όταν ερωτεύεται, το βάζει τα πόδια. Τον φοβίζουν τα αισθήματα που νιώθει και δε μπορεί να τα διαχειριστεί εύκολα. Ωστόσο, αν ερωτευτεί πραγματικά, θα επιστρέψει. Δε θα αφήσει τον εγωισμό να τον εμποδίσει να ξαναπροσπαθήσει και θα επιχειρήσει ή θα δεχτεί μια επανασύνδεση.

Πηγή: oroskopos.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in SHOWBIZ

[inFeed]

Advertisement
To Top