Connect with us

SHOWBIZ

Πάνος Μουζουράκης: Το εξώδικο στα ΜΜΕ και το ξέσπασμα του για λόγια του που παραποιήθηκαν! Ποια εκπομπή «καρφώνει»;

Ο Πάνος Μουζουράκης, είναι ένας άνθρωπος που γενικότερο, ότι κι αν έχει ειπωθεί ή γραφτεί γι’αυτόν, δεν έχει απαντήσει ποτέ, πόσο μάλλον να κινηθεί νομικά.

Αυτή την φορά μάλλον, όπως όλα δείχνουν, ξεπεράστηκαν τα επιτρεπτά όρια για τον τραγουδιστή που τον ανάγκασε να προβεί στην δικαιοσύνη! Και θα σας εξηγήσω ακριβώς τι συνέβη εδώ στο Youweekly.gr και στο Dimis Blog.

Advertisement

Ο Πάνος Μουζουράκης έκανε κάποιες δηλώσεις στις κάμερες και μεταξύ άλλων τον ρώτησαν αν θα ξαναπαίξει κάποιον ρόλο στην τηλεόραση, συγκεκριμένα η δημοσιογράφος τον ρώτησε: «Θα ξαναπαίξεις;». Στην Πρωινή εκπομπή του Star, «Στην Φωλιά των ΚουΚου», σε κάποια κομμάτια κόπηκε ο ήχος στην απάντηση του Πάνου, με αποτέλεσμα, οι τηλεθεατές και εμείς να ακούσουμε το εξής: «Καθημερινά παίζω! Παίζω το «μπιπ» και το «μπιπ»!», αφήνοντας το κοινό να νομίζει πως απάντησε κάτι χυδαίο!

Ωστόσο, ο ίδιος, βλέποντας αυτό το απόσπασμα που έπαιξε στην εκπομπή, κατάλαβε πως όλο αυτό ξεπέρασε τα επιτρεπτά όρια και έστειλε εξώδικο σε όλα τα ΜΜΕ, καθώς έκανε και μία ανάρτηση στην οποία έδειχνε το αμοντάριστο κομμάτι της εκπομπής όπου στην πραγματικότητα έλεγε: «Καθημερινά παίζω! Παίζω Playstation και Xbox!». Φυσικά στην εκπομπή δεν το έκοψαν αυτό το απόσπασμα για να αφήσουν τον κόσμο ότι είπε κάτι χυδαίο, αλλά έκαναν παύσεις για λόγους διαφήμισης στα προϊόντα! Όμως όλοι, λόγω του περίεργου χιούμορ του Μουζουράκη θεώρησαν ότι είπε κάτι άλλο – Δείτε παρακάτω το ξέσπασμα του τραγουδιστή καθώς και την εξώδικη διαμαρτυρία του:

««Καλοί μου άνθρωποι, προσπαθώ και εγώ να γίνω καλύτερος.

Τις προηγούμενες ημέρες δημιουργήθηκε στα social media, σε διάφορες ιστοσελίδες και σε εκπομπές κοινωνικού περιεχομένου ένα θέμα γύρω από το όνομά μου σχετικά με ένα βίντεο από μια συνέντευξη που μου είχαν πάρει για την πρεμιέρα της ταινίας του Νίκου Περράκη.

Η αναπαραγωγή της συνέντευξης ήταν μαζική και με διάφορες επικεφαλίδες. Κυρίως ότι δήλωσα να παίζω τα γεννητικά μου όργανα, χρησιμοποιώντας την πιο αργκό εκδοχή της έκφρασης.

Το απόσπασμα αναπαράχθηκε με μειωμένη ένταση σε κάποιες λέξεις όπως θα δείτε στο πρώτο μέρος του βίντεο.

Οι αντιδράσεις και τα σχόλια κυρίως αρνητικά. Κάποια έδειχναν μάλιστα ότι υπήρχε ένα μίσος υποβόσκων που απλά έψαχνε μια αφορμή για να ξεσπάσει.

Ο εαυτός μου από αυτό που παρουσιάζεται μέσα από τα media δεν είναι πάντα ο εαυτός μου. Άλλοτε πιο κολακευτικά μονταρισμένος και άλλοτε όχι τόσο. Σε αυτήν ειδικά την περίπτωση… δεν έχω λόγια. Για να παρουσιάσω όμως και την δικιά μου μεριά της ιστορίας, παραθέτω το βίντεο της συνέντευξης αμοντάριστο, χωρίς τις αμήχανες παύσεις ντροπής, που προκάλεσαν τον σάλο αυτό.

Playstation και Xbox!!!… ήταν οι νέες ονομασίες που έδωσαν στα επίμαχα σημεία μου. Και στεναχωρήθηκα και απογοητεύτηκα και λίγο γέλασα… πικρά. Θα μπορούσα να εστιάσω στην χειραγώγηση του όχλου μέσα από ψεύτικες κλικοθυρευτικές κοτσομπολοειδήσεις. Αλλά η καλλιέργεια συνείδησης, είναι προσωπική υπόθεση. Όπως και η δική μου.

Προσπαθώ να γίνω καλύτερος άνθρωπος, αλλά έχω πολύ δρόμο ακόμα. Για αυτό δεν θέλω να πέσω και εγώ στην ευκολία να κατακρίνω όσους βιάστηκαν να βγάλουν τον θυμό τους πάνω μου»»

More in SHOWBIZ

[inFeed]

Advertisement
To Top