Connect with us

SHOWBIZ

Εξωπραγματικό – Πόσο κοστίζει το σχολείο που πάει η κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου, Μαρίνα

Φέτος για πρώτη φορά η μικρή Μαρίνα, η αξιολάτρευτη κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου πέρασε για πρώτη φορά την πόρτα του ιδιωτικού Βρετανικού σχολείου St Catherine’s και η Ελένη ήταν εμφανώς συγκινημένη όταν την παρέδιδε στο σχολικό (δείτε εδώ φωτογραφίες). Το Youweekly.gr έψαξε και βρήκε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο σχολείο, όπως το πόσο κοστίζει να φοιτήσεις εκεί.

Advertisement

Το St Catherine’s ιδρύθηκε το 1956 στους χώρους της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα. Αν και αρχικά προοριζόταν να παρέχει εκπαίδευση σε παιδιά από τη Βρετανία και την Κοινοπολιτεία, διδάσκει τώρα 1154 μαθητές, ηλικίας 3 έως 18 ετών, από 54 εθνικότητες. Το St Catherine’s είναι μια «μη κερδοσκοπική οργάνωση». Είναι, ωστόσο, ιδιωτικό σχολείο και είναι εγγεγραμμένο στο Companies House στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι επίσης καταχωρημένο ως φιλανθρωπικό ίδρυμα στην Επιτροπή Φιλανθρωπίας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το St Catherine’s προσπαθεί να ενισχύσει την αγάπη της μάθησης μέσω ενός καλά διδαγμένου, κατάλληλα προκλητικού, σαφώς καθορισμένου, ευρέως και ισορροπημένου προγράμματος σπουδών. Στόχος είναι να αναπτύξει πλήρως το πνευματικό, κοινωνικό, φυσικό και δημιουργικό δυναμικό των μαθητών, εν αναμονή ότι θα εξελιχθούν σε ευαίσθητους, ενημερωμένους, αποφασιστικούς και ικανούς παγκόσμιους πολίτες του μέλλοντος. Η ανάπτυξη χαρακτήρων και οι διαπροσωπικές δεξιότητες αναπτύσσονται μέσω μιας σειράς σχετικών εκπαιδευτικών εμπειριών και εξωσχολικών δραστηριοτήτων. Ως κορυφαίος εκθέτης της παγκόσμιας ιθαγένειας, οι μαθητές του St Catherine’s ενθαρρύνονται να αναπτύξουν δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων, δεξιότητες επίλυσης συγκρούσεων, στρατηγικές διαπραγμάτευσης και κατανόηση πολυπολιτισμικών, πολυθρησκευτικών και πολυφυλετικών εννοιών στο πλαίσιο του πολιτιστικού πλουραλισμού. Οι μαθητές αναμένεται να αναζητήσουν λύσεις σε περιβαλλοντικά και οικολογικά προβλήματα και να επιδείξουν ενεργά ευθύνες και ορθές πρακτικές για καλή παγκόσμια, ευρωπαϊκή και εθνική ιθαγένεια, καθώς και να έχουν σαφείς προσδοκίες για τη σημασία και τα οφέλη των προσωπικών, κοινωνικών και υγειονομικών στρατηγικών.

Τόσο κοστίζει να φοιτήσεις στο St Catherine’s

*Το έγγραφο έχει αναρτηθεί στο επίσημο site του σχολείου.

Ματέο Παντζόπουλος: Η απόφαση που πήρε με την Ελένη Μενεγάκη για την μικρή Μαρινούλα

Η Ελένη Μενεγάκη έχει τεράστια αδυναμία στα 4 παιδιά της και τους κάνει όλα τα χατίρια. Ωστόσο, με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο έχει πάρει μια κοινή απόφαση για την μικρή Μαρινούλα εδώ και πολλά χρόνια την οποία ακολουθούν μέχρι και σήμερα.

Advertisement

Η παρουσιάστρια από τα πρώτα χρόνια της καριέρας της ήθελε να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το είχε καταφέρει. Μπορεί κατά καιρούς να έβγαιναν πολλές φήμες, ωστόσο εκείνη ήταν που αν ίσχυε τις επιβεβαίωνε με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Τα παιδιά της ήθελε να τα κρατά μακριά από τα media, για αυτό και οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις ήταν πολύ σπάνιες, ενώ δεν ήθελε να δείχνει ούτε τα πρόσωπα τους.

Ωστόσο, πριν από λίγους μήνες στην τελευταία της εκπομπή στον ALPHA, επέλεξε να τους αφήσει όλους άφωνους και να δείξει τα πρόσωπα και των 4 της παιδιών, αλλά και να δώσει ένα τρυφερό φιλί στο σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο.

Στη στιγμή αυτή ωστόσο εντύπωση έκανε πως η μικρή Μαρίνα, ήταν αφοσιωμένη στο κινητό της και δεν κοίταξε καθόλου τις κάμερες την ώρα που την τραβούσαν, ακόμη και όταν η μαμά της πήγε να αγκαλιάσει τα κορίτσια της. Με αφορμή το γεγονός λοιπόν, αυτό θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda’s blog του Youweekly.gr μια απόφαση που έχει πάρει η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος για την κορούλα τους.

via youweekly.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in SHOWBIZ

[inFeed]

Advertisement
To Top