Connect with us

SHOWBIZ

Ρομίνα Κωστέα: Το “κορίτσι” του Αργυρού, η λιποθυμία και το ανεύρυσμα στον εγκέφαλο!

Η Κύπρια χορεύτρια είναι σε διαδικασία ανάρρωσης και μιλάει πρώτη φορά για το θαύμα που βίωσε.

Πρόκειται για ένα νέο κορίτσι, ταλαντούχο και μαχήτρια της ζωής καθώς μετά από την πολύ δύσκολη και κρίσιμη περιπέτεια που βίωσε το προηγούμενο διάστημα όσον αφορά στην υγεία της, κατάφερε να επανέλθει.

Ο λόγος για τη χορεύτρια από τη Λάρνακα, Ρομίνα Κωστέα, η οποία τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα, έχοντας στο βιογραφικό της αρκετές συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου αλλά και του θεάτρου, με πιο πρόσφατη συνεργασία της στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Η Ρομίνα, τον περασμένο Νοέμβριο λιποθύμησε επί σκηνής και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Για τρεις περίπου εβδομάδες βρισκόταν σε καταστολή με την κατάστασή της να είναι σταθερή αλλά κρίσιμη. Η νεαρή χορεύτρια κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και σχεδόν δύο μήνες αργότερα αφηγείται όλα όσα βίωσε, στο hellasjournalcom και στην Έλλη Αυξεντίου.

“Μια λιποθυμία στη σκηνή, μου άλλαξε τη ζωή. Μεταφέρθηκα στην εντατική Τζανείου και ταυτόχρονα ενημερώνουν τους γονείς μου, που διαμένουν στην Κύπρο, ότι είχα ρήξη ανευρύσματος στον εγκέφαλο […] Την επόμενη μέρα γίνεται εμβολισμός και μεταφέρομαι ξανά στην εντατική, με καταστολή για τρεις εβδομάδες. Εκεί παθαίνω λοίμωξη του αναπνευστικού, αλλά ο Θεός ήταν μαζί μου και το ξεπέρασα. Την τρίτη βδομάδα, μου έκαναν τραχειοτομή και την τέταρτη βδομάδα, άνοιξα τα μάτια μου, χωρίς να καταλαβαίνω που βρίσκομαι… έβλεπα μόνο σωλήνες, παντού, επάνω μου και τότε άρχισα να ρωτάω, τι μου συμβαίνει αλλά και που είμαι. Οι γιατροί, μου έλεγαν ότι είμαι κρυωμένη κι ότι σε λίγες μέρες θα γυρίσω σπίτι μου. Κάθε μέρα ρωτούσα το γιατρό, τι έχω και πως θα ήθελα να περπατήσω. Όταν επιτέλους, μου το επέτρεψαν, κατάλαβα πως δεν μπορούσα να περπατήσω. Ξεκίνησαν οι φυσιοθεραπείες, οι λογοθεραπείες αλλά και να βλέπω ψυχολόγους. Ο στόχος μου, ήταν να περπατήσω το συντομότερο. Μια μέρα, σε κάποιες τυπικές εξετάσεις, ο γιατρός μου είπε, την αλήθεια κι εκεί σοκαρίστηκα… Εκεί αντιλήφθηκα πραγματικά, τη σοβαρότητα, της κατάστασης. Όταν κοίταξα, τον εαυτό μου, στον καθρέπτη, αισθάνθηκα πως είμαι μια άλλη. Μέσα από όλη αυτή την πορεία, έχασα 10 κιλά, ένοιωθα αδύναμη, οι γιατροί , έκοψαν τα μαλλιά μου και τότε άρχισα να κάνω περίεργες σκέψεις, να έχω πολλές απορίες αλλά και η διάθεση, μου να αλλάζει συνεχώς…”

Διαβάστε ακόμα:   Αγριο κράξιμο του Πρωινού στην Αποστολία Ζώη! Η εκνευριστική συμπεριφορά της παίκτριας! (βίντεο)

Κατόπιν, συμπλήρωσε λέγοντας: “Όλο αυτό, ήταν και το μεγαλύτερο μου μάθημα. Αναθεώρησα τα πάντα και συνειδητοποίησα, ότι τίποτα πολυτιμότερο από την υγεία, γι αυτό και πρέπει να αγαπάμε και να προσέχουμε όσο τίποτα άλλο τον εαυτό μας. Να ζούμε και να μην υπάρχουμε, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή. Πλέον αντιμετωπίζω τη ζωή πολύ διαφορετικά, ρουφάω και γεύομαι την κάθε στιγμή, όποια κι αν είναι αυτή, κι είμαι ευγνώμων…”

Η Ρομίνα Κωστέα πριν από περίπου ένα χρόνο είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην κάμερα του ilovestyle.com μιλώντας μας για τα όνειρά της και τους μελλοντικούς της στόχους, τους οποίους ευχόμαστε να πραγματοποιήσει.


Πηγή: www.athensmagazine.gr

More in SHOWBIZ

To Top