Connect with us

SHOWBIZ

ΣΟΚ!Το πρόβλημα υγείας του γιου του Μπάρκουλη: Η σπάνια νόσος που πάσχει και…

Στα 16 του χρόνια δείχνει πιο ώριμος από κάθε παιδί της ηλικίας του. Έχοντας βιώσει τον θάνατο του πατέρα του Ανδρέα Μπάρκουλη και ο ίδιος ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του, ο Νίκος Μπάρκουλης δεν χάνει τη δύναμή του. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΧΑΙ και στην Άννα Τσιάλτα άνοιξε για πρώτη φορά την καρδιά του.

Ακούστηκαν κατά καιρούς διάφορα πράγματα. Για τον μπαμπά, για την μαμά. Ότι δεν έχει χρήματα, ότι δεν μπορεί να ζήσει… διάφορα, τέτοια άσχημα. Κακές φήμες, στις περρισότερες από τις οποίες βέβαια, απαντούσε η μαμά σου, γιατί εκείνη ήταν η αρμόδια στο πώς φροντίζει τον Ανδρέα Μπάρκουλη. Εσύ πώς βίωσες αυτή την κακία του κόσμου, αλλά και την αγάπη που ήρθε από τον κόσμο;

 
Ζωδιάκια
Private group · 2,132 members
Join Group
Ελάτε και εσείς στην μεγαλύτερη παρέα για τα Ζωδιάκια μας. Καθημερινά αρθράκια και προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
 
Διαβάστε ακόμα:   «Έκλαψα όσο ποτέ άλλοτε»: Η δημόσια εξομολόγηση του Γιώργου Λιάγκα για τον χωρισμό του με την Φαίη Σκορδά

«Για την κακία μια φράση θα πω που τα ξεκαθαρίζει όλα. «Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια». Για την αγάπη, ήταν το καλύτερο στήριγμα που μπορούσαν να μας δώσουν, από τη στιγμή που έφυγε ο πατέρας μου, μέχρι και τώρα»

Στο διαδίκτυο είσαι ενεργός. Και γράφεις και σχολιάζεις, όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας σου. Δεν φοβάσαι πως ότι γράφεις ή ανεβάζεις, μπορεί να γίνει πρώτη είδηση;

«Μ’έχουν σταμπάρει, προσπαθώντας να βοούν κάτι κακό για μένα, για να βγάλουν τον κακό και όχι τον καλό Νίκο που είναι πάντα εκεί θα πει κάτι καλό για τον άλλον και όχι να τον μειώσει, θα κάνουν το αντίθετο σε μένα, για να με μειώσουν. Μου την σπάει πολύ. Παρακολουθούν το προφίλ μου. Ήθελα να κλείσω το facebook μου να κάνω private το instagram, αλλά δεν το κάνω γιατί υπάρχει και κόσμος που θέλει να τα βλέπει»

Ξέρουμε πως έχεις νονά μια μεγάλη από τον χώρο της υποκριτικής, την Άννα Φόνσου. Έχεις λοιπόν λάδι, από μια γυναίκα που επίσης έχει γράψει μεγάλη καριέρα. Πως αισθάνεσαι για την πνευματική σου μητέρα;

Διαβάστε ακόμα:   Το πιο τρυφερό βίντεο της Ολυμπίας Χοψονίδου με όλα τα παιδιά της μέσα στο δωμάτιο του μαιευτηρίου με το νεογέννητο μωράκι!

«Περηφάνια. Όταν βλέπω την νονά μου, βλέπω και το μέλλον μου»

Αν σου δινόταν ένα μαγικά ραβδί, τι θα ήθελες να κάνεις; Ή τι θα ήθελες ν’αλλάξεις;

«Δεν θα ήθελα να πω να έρθει πάλι ο πατέρας μου στη ζωή γιατί πάλι θα βασανιζόταν, πάλι θα πονούσε, πάλι. Θα τον έβλεπα να μην είναι καλά. Θα ήμουν υπερβολικά εγωιστής, αν το έχανα αυτό. Θα ήθελα να του δώσω όμως την τελευταία αγκαλιά που δεν πρόλαβα να του δώσω στο νοσοκομείο. Είχαμε πεί ο ένας στον άλλον «Σ’ αγαπώ», ήξερα πως κάτι θα άλλαζε, αλλά δεν μπορούσα να μείνω με περίμενε από κάτω ταξί. Αυτό μου έμεινε απωθημένο»

Είσαι καλά στην υγεία σου;

«Τώρα όχι. Περνάω την νόσο του Crohn, κι αυτή με πολεμάει περισσότερο από τους δημοσιογράφους. Ο σκοπός μου είναι να γίνω καλά. Δεν με νοιάζει τι θα πουν ή θα γράψουν για μένα. Όταν θα είμαι καλά, τότε θα απαντήσω»

Διαβάστε ακόμα:   Ωχ! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε καταλάθος τη νέα σχέση του Γιώργου Λιάγκα! Ποια είναι;

Τώρα τι απαντάς;

«Αφού κοιτάνε να πολεμήσουν ένα παιδί 16 χρονών που έχασε τον πατέρα του και περνάει αυτά, δεν έχουν μπέσα. Καθόλου»


Πηγή: www.iapopsi.gr

Continue Reading
You may also like...

More in SHOWBIZ

To Top