Connect with us

SHOWBIZ

«Η Ζωή της Άλλης»: Αυτό είναι το τραγικό φινάλε της σειράς…

Θα αποκαλυφθεί τελικά το σατανικό σχέδιο της Ξένιας; Θα πληρώσει για όλα όσα έκανε; Ποιος θα είναι ο ρόλος της Κάτιας και του Πέτρου; Το τραγικό φινάλε της σειράς’όπως το αποκάλυψε το περιοδικό TV24 που κυκλοφορεί και αναδημοσίευσε το Youweekly.gr.Ο Σωτήρης είναι νευρικός στο νοσοκοµείο. Ενας φάκελος τον περιµένει. Είναι τα αποτελέσµατα του DNA. Εκείνος παίρνει και βάζει ένα χαρτί σε ένα φάκελο όπου έξω γράφει Πέτρος Ευθυµίου και το άλλο το κρύβει στο συρτάρι. Κλείνει το φάκελο και γελάει ευχαριστηµένος.

Advertisement

Σε µια καφετέρια ο Πέτρος πίνει µια µπύρα. Κοιτάζει το ρολόι του. Βλέπει την Ελπίδα που έρχεται. Σηκώνεται και την υποδέχεται µε ένα φιλί. «Θα ήθελα τη βοήθειά σου», λέει στην Ελπίδα. «Σήµερα έµαθα από τη γιαγιά σου ότι σκοπεύει να καταγγείλει την Ξένια». «Μη µου πεις ότι θέλεις να προσπαθήσω να την εµποδίσω», του απαντάει φρικαρισµένη. «Οχι, βέβαια… Δεν θα σου ζητούσα ποτέ κάτι τέτοιο. Αλλά απ’ την ώρα, που το άκουσα δεν µπορώ να σταθώ. Θέλω να µάθω αν είναι αυτή η κόρη µου ή όχι», της λέει ο Πέτρος. Εκείνη την ώρα χτυπάει το κινητό του Πέτρου. Είναι ο Σωτήρης στην είσοδο του νοσοκοµείου, κρατώντας το φάκελο. «Πέτρος Ευθυµίου και Τριανταφυλλιά Γερασίµου, σωστά; Από ό,τι βλέπω τα DNA σας δεν ταιριάζουν. Αποκλείεται να είναι κόρη σας», ισχυρίζεται, µε ένα πονηρό χαµόγελο να έχει ζωγραφιστεί στο πρόσωπό του. Κλείνουν. Ο Πέτρος σαν να προσπαθεί να το συνειδητοποιήσει. Η Ελπίδα τον κοιτάζει ανήσυχη. Από το ύφος του και όσα άκουσε υποψιάζεται τι έχει συµβεί. «Τι έγινε;», τον ρωτάει η Ελπίδα. «Η Ξένια είναι η κόρη µου», απαντάει ο Πέτρος µε ένταση. «Και η Κάτια είναι έτοιµη να την καταγγείλει. Τι θα κάνω; Πώς θα το αντιµετωπίσω;». Ο Σωτήρης µε προφύλαξη έρχεται στην αποθήκη. Μπαίνει µέσα. Παίρνει από κάπου ένα κιβώτιο µε φάρµακα. Επάνω είναι ετικέτα που γράφει ΛΗΓΜΕΝΑ. Μετά παίρνει από κάπου αλλού ένα αντίστοιχο κιβώτιο. Το φέρνει κοντά στο άλλο. Εξω από την αποθήκη οι δύο άντρας της ασφάλειας καραδοκούν. Ερχονται βιαστικά η Μένη και ο Ακριτίδης και τους πλησιάζουν. Ο Σωτήρης τους κοιτάζει θολωμένος από την απελπισία του. Φυσικά, συλλαµβάνεται. Εκείνος µουδιασµένος ακόµη παίρνει µια ανάσα και κατεβάζει το κεφάλι. Την ίδια στιγµή, η Ξένια κάνει σχέδια για το µέλλον, καθώς θέλει να πουλήσει την έπαυλη. Επικοινωνεί µε ένα µεσιτικό γραφείο.

Μόλις µπαίνει η Ξένια στο σπίτι ξαφνιάζεται, γιατί βλέπει τον Φίλιππο να κάθεται άνετα και να κοιτάζει κάτι χαρτιά. Τον πλησιάζει βιδωμένη. Του λέει να φύγει, αλλά εκείνος χαµογελάει και την πιάνει στο δούλεµα. Ξέροντας ότι την έχει στο χέρι, βγάζει το απωθηµένο του µετά από τόσο καιρό καταπίεσης. «Δεν είσαι ευπρόσδεκτος στο σπίτι µου! Πώς αλλιώς να το πω για να το καταλάβεις;», του λέει νευριασµένη η Ξένια. «Αν κάποιος περισσεύει, αυτός δεν είµαι εγώ. Εσύ δεν έχεις θέση εδώ µέσα», της απαντάει. «Εχεις µισή ώρα να µαζέψεις τα πράγµατά σου. Αυτό το σπίτι δεν σου ανήκει πια», της δίνει ένα χαρτί. Την κοιτάζει µε θριαµβευτικό χαµόγελο. Την ίδια στιγμή, η Κάτια είναι αποφασισμένη να καταγγείλει την Ξένια και τίποτα και κανείς δεν είναι ικανός να την κάνει να αλλάξει γνώμη. «Εκανα ό,τι µπορούσα για να µεταπείσω την Ξένια να τη βάλω στον σωστό δρόµο, αλλά µάταια…», καταλήγει η Κάτια.

Ο Φίλιππος δείχνει ότι έχει στην κατοχή του βίντεο με αυτή και τον Σωτήρη που «τρώνε» τον Σήφη. Η Ξένια το βλέπει και παγώνει. Την ίδια στιγµή το ίδιο βίντεο βλέπει ο ασφαλίτης που ανέκρινε την Ξένια. Δίπλα του ο δικηγόρος του Σήφη. Αµέσως δίνει εντολή να συλληφθεί η Πολυξένη Παπά. Η υπόθεση ανοίγει πάλι και ξεκινούν από την αρχή. Η Ξένια συνειδητοποιεί ότι το βίντεο έπεσε στα χέρια του Σήφη και γι’ αυτό και άλλαξε τη διαθήκη του. «Είσαι χαµένη! Ούτε εταιρεία, ούτε έπαυλη, τίποτα! Δεν έχεις τίποτα!», της λέει µε ύφος θριαµβευτικό ο Φίλιππος. «Αύριο µετά την κηδεία, το σπίτι θα σφραγιστεί µέχρι ο όµιλος Αντωνίου να αποφασίσει τι θα γίνει. Οπότε αν υπάρχουν κάποια πράγµατα που θες να πάρεις µαζί σου στη φυλακή, κάποια προσωπικά αντικείµενα, ξέρεις…».

Μετά από αυτό, η Ξένια φεύγει από το σπίτι σε έξαλλη κατάσταση, ενώ ο Πέτρος θέλει πάση θυσία να τη βοηθήσει ξέροντας ότι είναι παιδί του. Αλλωστε, της το χρωστάει. Καθώς η Ξένια κινείται στο δρόμο, βλέπει ένα γραφείο ταξιδίων. Πηγαίνει και βάζει την κάρτα στο ATM. Προσπαθεί να κάνει ανάληψη. Τα χάνει, γιατί βλέπει ότι δεν υπάρχει υπόλοιπο. Σκέφτεται ότι ο Σωτήρης έχει κάνει ανάληψη. Την πιάνει πανικός. Πηγαίνει στην επιλογή κίνηση λογαριασµού και βλέπει ότι έχει γίνει ανάληψη €50.000. Θυµώνει. Βγάζει το κινητό της και τον παίρνει τηλέφωνο. Φυσικά, δεν απαντάει. Εξαλλη, τρέχει στο αυτοκίνητο και βάζει µπροστά. Η Ξένια περιφέρεται στους δρόµους σαν χαµένη. Δεν ξέρει πού πάει µέχρι που µπαίνει µέσα σε ένα καφενείο. Η τηλεόραση προβάλλει την εκποµπή µε την Ελπίδα. Το βλέµµα της κολλάει στην οθόνη. Το πρόσωπό της σφύζει από µίσος.

Στο σπίτι του Ηλία όλοι µαζεµένοι παρακολουθούν την εκποµπή της Ελπίδας όταν χτυπάει το κουδούνι. Είναι από την Ασφάλεια και θέλουν να µιλήσουν στην Κάτια για την Πολυξένη Παπά. Η κατηγορία είναι απόπειρα δολοφονίας και εκκρεμεί η δική της µήνυση. Την ίδια στιγµή η Ξένια βρίσκεται µέσα στο αυτοκίνητο. Βρίσκει την ψυχραιµία της και αναζητά το τηλέφωνο του Πέτρου. Είναι η µόνη της σωτηρία.

Advertisement

Η Ξένια πηγαίνει στο ξενοδοχείο να συναντήσει τον Πέτρο. Παράλληλα, στέλνει µήνυµα στην Ελπίδα γράφοντάς της «τώρα είµαστε συγγενείς, θα µε ανεχτείς θέλεις δεν θέλεις». Η Ελπίδα διαβάζει το µήνυµα. Προτού τελειώσει της έρχεται κι άλλο. «Θα σε στείλω. Τελείωσαν τα ψέµατα». Η Ελπίδα µε αποφασιστικότητα σηκώνει το τηλέφωνο να πάρει την Ξένια. Κλείνουν ραντεβού στο ξενοδοχείο. Ο Πέτρος εξιστορεί στην Ξένια πώς έχει η ιστορία. Πώς και γιατί την άφησε στο ίδρυµα. «Ετσι όπως µου τα λες, δεν φταις εσύ… η Καλλιφατίδη φταίει!», συµπεραίνει η Ξένια. «Δεν είναι έτσι! Η Κάτια µε βοήθησε σε µια στιγµή αδυναµίας. Εγώ είµαι ο πατέρας σου κι εγώ έπρεπε να σε έχω αναζητήσει όλα αυτά τα χρόνια…», τη δικαιολογεί ο Πέτρος. Η Ξένια ζητάει τη βοήθειά του. «Είσαι ο μόνος που μπορείς να με βοηθήσεις. Μη με πουλήσεις για δεύτερη φορά», του λέει.

Στο σπίτι της Λίλιαν χτυπούν την πόρτα, είναι η Ασφάλεια. Εχει εκδοθεί ένταλµα σύλληψης του Τζώρτζη για απόπειρα φόνου. Η Λίλιαν επιµένει ότι έχει γίνει κάποιο λάθος. Καθώς πηγαίνουν προς το περιπολικό, ο Τζώρτζης και η Λίλιαν σταµατούν. Βλέπουν την Ελενα, δίπλα στο αυτοκίνητό της, να τους κοιτάζει µε ύφος νικητή. Κοκαλώνουν και οι δύο.

Η Ξένια βρίσκεται στο κρατητήριο. Εχει τα χέρια στα γόνατά της σε στάση εµβρύου. Δείχνει να τρέµει σαν να κρυώνει. Το µυαλό της είναι καρφωµένο πώς θα εκδικηθεί την Ελπίδα. Ο Θωµόπουλος ανακοινώνει στην Κάτια τα ευχάριστα για τη σύλληψη της Ξένιας. «Φτάνουµε στο τέλος», µονολογεί η Κάτια. Ενα µεγάλο βάρος έχει φύγει από πάνω της. Ο Πέτρος προσπαθεί να συνέλθει από τις τύψεις. «Ηθελε να φύγουµε µαζί… να πάµε στην Ιταλία… Της είπα ναι, αλλά δεν θα το έκανα… Συµφώνησα για να κερδίσω χρόνο… Την άφησα να πέσει στα χέρια της αστυνοµίας…», µονολογεί.

Η Κάτια προσπαθεί να τον παρηγορήσει, να του πει ότι έπραξε το σωστό, αλλά εκείνος επιµένει ότι έπρεπε να την είχε πάει σε γιατρούς. «Για τις πράξεις της φταίω κι εγώ. Είναι άδικο να πληρώσει µόνο εκείνη. Οταν µε πήραν απ’ την αστυνοµία, θα µπορούσα να την καλύψω… Αλλά δεν το έκανα…», λέει ο Πέτρος. «Και δεν είµαι καθόλου σίγουρος ότι έκανα το σωστό…».

Την ίδια στιγμή, στο γραφείο της Ασφάλειας η Ξένια σε κατάσταση τρέλας ομολογεί τα πάντα. Μεταξύ άλλων ότι ο Στέφανος δεν αυτοκτόνησε, αλλά ότι τον σκότωσε. «Του άξιζε! Γιατί µε πρόδωσε! Ολοι µε πρόδωσαν! Θα τους σκοτώσω όλους! Κανένας δεν θα γλιτώσει!».

Ο ασφαλίτης κάνει νόηµα στον αστυφύλακα να την πάρει. Ο αστυφύλακας την αρπάζει. Η Ξένια αντιστέκεται. Χωρίς καµία επαφή πια, φωνάζει µε απελπισία. «Είναι ένοχη για όλες τις κατηγορίες», παραδέχεται ο ασφαλίτης, ενώ δηλώνει ότι πρέπει να εξετασθεί κι από ψυχίατρο.

Η Ελπίδα µε τον Χάρη µαγειρεύουν. Η Ελπίδα αποφασίζει να τον δει πλέον φιλικά. Ο Χάρης αιφνιδιάζεται από την άνεσή της και η Ελπίδα καταλαβαίνει από την αντίδρασή του ότι πλέον έχει πιάσει το στόχο της. Η Ελπίδα του δίνει ένα φιλί στο µάγουλο και πηγαίνει προς το µακιγιάζ. Στο πρόσωπό της ένα πονηρό χαµόγελο. Ο Χάρης, που δεν περίµενε αυτή την εξέλιξη, κοιτάζει µπερδεµένος. Η Ξένια το σκάει από την ασφάλεια. Εχει βαλθεί να εκδικηθεί την Ελπίδα και τώρα ξέρει πού θα τη βρει. Κατευθύνεται προς το στούντιο µε τη βοήθεια ενός περιπολικού που κλέβει.

Την ίδια στιγµή, η Μένη µε τον Ακριτίδη ανακαλύπτουν στο συρτάρι του γραφείου του Σωτήρη το αποτέλεσµα του τεστ DNA όπου λέει ότι κόρη του Πέτρου Ευθυµίου είναι η Φιλιώ και όχι η Ξένια. Τα ευχάριστα νέα µαθαίνουν πρώτοι η Ελπίδα µε τον Χάρη αλλά και ο Αλέξης που έσπευσε εκεί.

Ο Πέτρος µε την Κάτια µαθαίνουν τα ευχάριστα στην Ασφάλεια όπου αναζητούν την Ξένια, η οποία άφησε το περιπολικό και έκλεψε ένα άλλο αυτοκίνητο από µια περαστική κυρία… Μετά από αυτό, η Κάτια µε τον Πέτρο παίρνουν την απόφαση να κάνουν αυτό που δεν έκαναν τόσο καιρό: να φύγουν µακριά και να ζήσουν επιτέλους τη ζωή που δεν έζησαν απαλλαγµένοι από τα λάθη του παρελθόντος. Προτείνουν µάλιστα και στην Ελπίδα να τους ακολουθήσει, αλλά για εκείνη έχουν άλλα σχέδια… οι φίλοι της.

More in SHOWBIZ

[inFeed]

Advertisement
To Top