Connect with us

STORIES

29χρονη μάνα τριών παιδιών γέννησε στην τουαλέτα το τέταρτο παιδί της ενώ δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος

Μια μητέρα τριών παιδιών αποκάλυψε πως δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος μέχρι που έφτασε η ώρα του τοκετού και γέννησε το τέταρτο παιδί της στο πάτωμα του μπάνιου της.

Τον Απρίλιο, η 29χρονη Sarah Bailey, από το Βόρειο Γιορκσάιρ, άρχισε να πονάει ενώ τόσο εκείνη όσο και ο 29χρονος σύντροφός της David Lee, δεν ήξεραν τίποτε για την εγκυμοσύνη της.

Η Sarah σκέφτηκε ότι μπορεί να είχε δυσκοιλιότητα, αλλά όταν άρχισε να χάνει τεράστιες ποσότητες αίματος, η μητέρα της, η 60χρονη Pat, την κοίταξε για να δει τι συνέβαινε και συνειδητοποίησε ότι ήταν σε κατάσταση τοκετού.

Λίγο αργότερα, η Pat βοήθησε στο να έρθει στον κόσμο η μικρή της εγγονή στο πάτωμα της τουαλέτας.Η Sarah είπε ότι η έκπληξη της γέννησης ήταν γι’ αυτούς ένα τεράστιο σοκ, επειδή χρησιμοποιούσε αντισύλληψη με τον σύντροφό της, δεν είχε πάρει βάρος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και συνέχισε να έχει περίοδο.

Η νεογέννητη Desirae κάποια στιγμή σταμάτησε να αναπνέει λίγο μετά τη γέννησή της, αλλά χάρη στη γρήγορη επέμβαση του πληρώματος του ασθενοφόρου που έφτασε γρήγορα στο σημείο, η μητέρα και το μωρό της είναι σήμερα καλά στην υγεία τους.Μιλώντας για τη στιγμή της γέννησης, η  Sarah είπε: “Ήταν τόσο σουρεαλιστικό. Άκουγα τους ήχους, τις κραυγές μου, αλλά ήταν σαν να μην ήμουν πραγματικά εκεί. Ήταν σαν να το έβλεπα από μακριά.”

“Δεν είχα ιδέα ότι ήμουν έγκυος, καταλαβαίνετε το σοκ που είχα δευτερόλεπτα από τη γέννηση.”“Όταν γεννήθηκε η Desirae, ένιωσα ένοχη που έπινα και έτρεχα όλη μέρα κανονικά, ενώ δεν ήξερα ότι την είχα στην κοιλιά μου.”

Η γέννηση της Desirae, στις 12 Απριλίου, δεν ήταν η μόνη έκπληξη που είχαν βιώσει η Sarah και ο σύντροφός της.Ο γιος τους Rio γεννήθηκε πριν από 11 χρόνια και πριν από 2 χρόνια, το 2016, αποφάσισαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Γι’ αυτό η Sarah αφαίρεσε το σπιράλ της και έμεινε έγκυος σε δύο δίδυμα κορίτσια, την Isabella και την Tamiya.

“Πάθαμε σοκ τότε όταν μάθαμε πως θα αποκτήσουμε δίδυμα. Ξαφνικά, από 3 άτομα γίναμε πέντε.”“Όταν το σοκ πέρασε, ήμασταν ενθουσιασμένοι.”

Η Sarah μπήκε στο Facebook για να ενημερώσει τους φίλους της για το νέο τους μέλος, γράφοντας: “Λοιπόν, η χθεσινή μέρα ήταν μια μέρα – έκπληξη, αφού δεν περίμενα πως στο τέλος της η οικογένειά μας θα γινόταν κατά ένα μέλος μεγαλύτερη. Δεν είχα ιδέα ότι ήμουν έγκυος, ούτε ότι ήμουν έτοιμη να γεννήσω!”Ωστόσο, η εγκυμοσύνη της Sarah με τα κορίτσια της δεν ήταν καθόλου εύκολη, καθώς γεννήθηκαν επτά εβδομάδες νωρίτερα, στις 11 Σεπτεμβρίου του 2016, πράγμα που σημαίνει ότι έπρεπε να περάσουν 17 ημέρες στο νοσοκομείο σε θερμοκοιτίδα προτού να είναι αρκετά δυνατές για να πάνε στο σπίτι τους.

Αφότου τα μωρά μεγάλωσαν, το ζευγάρι μπήκε στους κανονικούς του ρυθμούς.

“Νιώθω άσχημα που έπινα, αλλά δεν είχα ιδέα ότι η Desirae ήταν μέσα μου.”Για μήνες, η Sarah δεν είχε απολύτως κανένα σύμπτωμα εγκυμοσύνης.Εφόσον δεν είχε πάρει καθόλου βάρος, εξακολουθούσε να μπαίνει στα στενά της τζιν και οι ιατροί έκτοτε ανακάλυψαν ότι η θέση του πλακούντα της, ο οποίος βρισκόταν μπροστά στη μήτρα της, ήταν υπεύθυνη για τη μικρή κοιλιά της.

Πίστευε επίσης ότι είχε τακτικές μηνιαίες περιόδους – αλλά τώρα γνωρίζει ότι η αιμορραγία ήταν στην πραγματικότητα ένα πρόβλημα του πλακούντα της.“Ο David και εγώ χρησιμοποιούσαμε προφυλακτικά, ποτέ δεν κάναμε απροστάτευτο σεξ. Αλλά μάλλον ήμασταν από τις εξαιρέσεις!”

Στη συνέχεια, τον Απρίλιο του 2018, η Sarah άρχισε να έχει τρομερό πόνο στην πλάτη.“Αυτός δεν ήταν φυσιολογικός πόνος στην πλάτη. Ήταν σχεδόν πίσω από τους πνεύμονές μου.”Στη συνέχεια, στις 12 Απριλίου, η Sarah ήταν στο σπίτι και ξάπλωσε λόγω του πόνου.Υποθέτοντας ότι είχε άσχημη δυσκοιλιότητα, κάτι από το οποίο είχε υποφέρει κατά το παρελθόν, ζήτησε από την μητέρα της, η οποία μένει κοντά, να έρθει στο σπίτι για να της φέρει καθαρτικά.Μέσα σε λίγα λεπτά, όμως, πήγε στην τουαλέτα και ανακάλυψε ότι αιμορραγούσε.

“Ένιωσα τόσο κλειστοφοβική σε αυτή την τουαλέτα. Ήμουν τρομοκρατημένη. Η μαμά μου αξίζει μετάλλιο, προσπαθούσε να κάνει ό,τι καλύτερο για να με καθησυχάσει ότι είμαι καλά.”“Με κοίταξε και στην αρχή έβλεπε κάτι, αλλά δεν ήταν σίγουρη τι ήταν. Τότε, συνειδητοποίησε ξαφνικά τι ήταν και μου είπε, “Έχεις μωρό!”Ακούγοντας τις φωνές, ο David, ο οποίος φρόντιζε τον Rio και τα δίδυμα στο ισόγειο του σπιτιού, τηλεφώνησε να έρθει ένα ασθενοφόρο.

“Είχα γεννήσει πολύ γρήγορα χωρίς χάπια, οπότε το σώμα μου ήταν σε πλήρες σοκ,” είπε. “Το μόνο που ήθελα ήταν η μητέρα μου.”“Από το σοκ είχα κενά μνήμης. Στο νοσοκομείο, όταν ξύπνησα, η μητέρα μου μου είπε πως το μωρό είναι εντάξει κι εγώ δεν είχα ιδέα τι εννοούσε. Τότε θυμήθηκα ότι γέννησα.”O David ήταν επίσης έκπληκτος και έλεγε συνέχεια, “Θεέ μου, έχουμε άλλο ένα κοριτσάκι!”

Μετά από τρεις μέρες στο νοσοκομείο, η Sarah και η Desirae, πήγαν στο σπίτι τους.Η μητέρα είχε δωρίσει όλα τα αξεσουάρ των μωρών της, καθώς νόμιζε ότι δεν θα τα χρειαζόταν ξανά, γι’ αυτό έμεινε απροετοίμαστη – αλλά η οικογένεια και οι φίλοι ανέλαβαν δράση και συγκέντρωσαν όλα τα απαραίτητα για το νέο μέλος.

“Όλοι ήταν καταπληκτικοί. Μας έφεραν τσάντες με αξεσουάρ και δώρα για το μωρό. Δεν ξέρω πώς να τους ευχαριστήσω.”“Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Τρέμω όταν σκέφτομαι τι θα συνέβαινε αν ήμουν μόνη χωρίς βοήθεια.”“Η μητέρα μου αξίζει μετάλλιο. Ακόμα δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι βοήθησε στο να έρθει στη ζωή η εγγονή της.”“Ο Rio πετάει στα σύννεφα με τη Desirae, και τα δίδυμα αγαπούν να την αγκαλιάζουν. Είναι ένα τόσο υπέροχο μικρό μωρό. Αυτή είναι η ζωντανή απόδειξη ότι το σώμα δεν αντιδρά με τον ίδιο τρόπο στην κάθε εγκυμοσύνη. Είναι ένα μικρό θαύμα!”

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top