Connect with us

STORIES

31χρονη γυναίκα σε τελικό στάδιο καρκίνου παντρεύεται τον αγαπημένο της στο νοσοκομείο λίγες ώρες πριν πεθάνει

H Heather Mosher 2 ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της David στο Κονέκτικατ των Η.Π.Α..Σχεδίαζαν να παντρευτούν στις 30 Δεκεμβρίου αλλά τα σχέδιά τους άλλαξαν την τελευταία στιγμή μετά από τις συστάσεις των γιατρών. Αυτό συνέβη γιατί δεν ήταν ένας γάμος σαν όλους τους άλλους. Το μυστήριο έπρεπε να τελεστεί σto εκκλησάκι του νοσοκομείου St. Francis στο Χάρτφορντ. Ο λόγος ήταν ότι η Heather, ακριβώς ένα χρόνο πριν,  είχε διαγνωστεί με μια καλπάζουσα μορφή καρκίνου του μαστού κι έδινε σκληρή μάχη για να τον νικήσει.

Την ημέρα που η Heather ενημερώθηκε από τον γιατρό της για την κρίσιμη κατάσταση της υγείας της, ο αγαπημένος της David, της είχε κάνει πρόταση γάμου.  Τότε κανείς δεν πίστευε ότι θα υπήρχε αυτή η τραγική κατάληξη. Κανείς δεν περίμενε το παραμύθι τους να έχει αυτό το πικρό τέλος. Όλοι πίστευαν ότι o καρκίνος θα νικηθεί κι ότι θα γίνει ένας ξεχασμένος εφιάλτης του παρελθόντος.

Οι γαμήλιες φωτογραφίες όμως του ζευγαριού μέσα στο νοσοκομείο σπαράζουν καρδιές μετά την είδηση του θανάτου της Heather.

Τώρα πια στο μυαλό και στην καρδιά του David έχουν μείνει μόνο οι όμορφες αναμνήσεις. Θυμάται πως γνωρίστηκαν οι δυο τους. Συναντήθηκαν σε ένα μάθημα χορού πριν δυόμισι χρόνια τον Μάιο του 2015. Από τότε ήταν αχώριστοι.

Ένα χρόνο πριν, παραμονές Χριστουγέννων, βγήκαν βόλτα με τα ποδήλατα και κάτω από ένα φως του δρόμου όπου είχαν σταματήσει, της έκανε πρόταση γάμου.

Δυστυχώς, όπως θυμάται, πέντε ημέρες αργότερα, η διάγνωση που έγινε μέσω των εξετάσεων έδειξε μια από τις πιο επιθετικές μορφές που μπορεί να πάρει ο καρκίνος του μαστού. Η ζωή τους αμέσως συννέφιασε. Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2017 ο καρκίνος εξαπλώθηκε κάνοντας μετάσταση στον εγκέφαλο. Στήριζε τη ζωή της σε ένα μηχάνημα με αναπνευστικό σωλήνα. Η Heather ήταν σκληρή και δυνατή.

Δεν εγκατέλειψε ποτέ τον αγώνα της κι έκανε τους γιατρούς να μένουν έκπληκτοι με το θάρρος της και με το πόσο πολύ κατάφερε να ζήσει, πέρα των εκτιμήσεών τους.  Ο David φορούσε ένα απλό σμόκιν και είχε ετοιμάσει μια τούρτα για να κόψουν ως ζευγάρι όταν θα τελείωνε το μυστήριο.

Η νύφη φορούσε ένα νυφικό σε κρεμ χρώμα και είχε τα νύχια της βαμμένα κόκκινα. Φορούσε μια περούκα σε καστανό χρώμα που έμοιαζε με τα φυσικά μαλλιά της.

Ήταν απαλά βαμμένη, αλλά είχε ένα έντονο και ζωηρό βλέμμα όποτε κοίταζε τον αγαπημένο της σύζυγο. Η παράνυμφος Christina Karas κατέγραψε το τελευταίο μέρος των όρκων του γάμου της Heather και του David.Όλοι ήταν πολύ συγκινημένοι εκείνη την ημέρα. Σήμερα το μόνο που τους έχει απομείνει είναι η γλυκόπικρη γεύση που άφησαν εκείνες οι στιγμές.

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top