Connect with us

STORIES

70χρονη γυναίκα λέει ότι είναι έγκυος και θα γίνει η γηραιότερη μανούλα του κόσμου

Μια 70χρονη γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είναι έξι μηνών έγκυος στο όγδοο παιδί της, θα γίνει η μεγαλύτερη νέα μητέρα, αν αποδειχθεί ότι λέει αλήθεια.

Η Maria de la Luz έχει δείξει στους δημοσιογράφους τα υπερηχογραφήματα που λέει ότι επιβεβαιώνουν ότι είναι έξι μηνών έγκυος και πως περιμένει koριτσάκι.

“Μου είπαν ότι είναι κορίτσι. Δείτε το μικρό της πρόσωπο,” είπε στο σπίτι της στη Mazatlan του Μεξικό.

Η De Luz, η οποία δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με την εγκυμοσύνη της, όπως το εάν είχε κάνει θεραπεία  εξωσωματικής γονιμοποίησης ή άλλες παρόμοιες διαδικασίες, δήλωσε ότι υποψιάστηκε ότι ήταν έγκυος πριν από τρεις μήνες.“Τα πόδια μου με πονούσαν και έκανα εμετό και ένιωθα ζάλη. Τώρα έχω κάνει περίπου 10 υπερήχους σε ιδιωτική κλινική και σε δημόσιο νοσοκομείο. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να το πιστέψουν,” είπε στους δημοσιογράφους.

Εάν γεννηθεί το koριτσάκι, η De la Luz θα είναι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη από τη σημερινή κάτοχο ρεκόρ γκίνες, τη Maria del Carmen Bousada de Lara.

Σήμερα, η μεγαλύτερη γυναίκα που έγινε μητέρα στον κόσμο, η Bousada de Lara, ήταν 66 ετών όταν γέννησε δίδυμα αγόρια, τον Christian και τον Pau, τον Δεκέμβριο του 2006.Τα μωρά γεννήθηκαν πρόωρα με καισαρική τομή και ζύγιζαν 1,6 κιλά το καθένα.Η Omkari Panwar από το Ινδικό κράτος Uttar Pradesh, γέννησε δίδυμα το 2008, αλλά ο ισχυρισμός της ότι ήταν 70 δεν αποδείχθηκε.

Η De la Luz είπε ότι κάποια από τα παιδιά της δεν χάρηκαν από την είδηση ​​ότι ήταν έγκυος, λέγοντας ότι της είπαν ότι ήταν πολύ μεγάλη για «αυτά τα πράγματα».

Έκλεισε ένα ραντεβού με έναν γυναικολόγο στις 18 Ιουλίου και είπε ότι θα κάνει καισαρική τομή λόγω της ηλικίας της.

Η Bousada de Lara παραδέχθηκε ότι είχε πει ψέματα στους γιατρούς για την ηλικία της όταν επεδίωκε να κάνει θεραπεία εξωσωματικής γονιμοποίησης σε κλινική στην Καλιφόρνια.Στη συνέχεια, έγινε η μεγαλύτερη μητέρα του κόσμου, ξεπερνώντας το ρεκόρ που καθιέρωσε το 2005 η Ρουμάνα Adriana Iliescu, η οποία ήταν επίσης 66 ετών.

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top