Connect with us

STORIES

Αληθινή εξομολόγηση: Κάνω το απόλυτο κρεβάτι με τον ξάδερφο του άντρα μου

Ονομάζομαι Αναστασία και είμαι 50 ετών. Είμαι παντρεμένη και έχω αποκτήσει δυο παιδιά, τα οποία έχουν μεγαλώσει και σπουδάζουν εκτός Αθηνών. Όλα αυτά τα χρόνια η ζωή μου κυλούσε ήρεμα. Δεν εργαζόμουν ποτέ βέβαια, την οικογένεια συντηρούσε οικονομικά ο άντρας μου με τον μισθό του ως ιδιωτικός υπάλληλος.

Εγώ δεν είχα μάθει να δουλεύω και είχα αφοσιωθεί στη φροντίδα των παιδιών και του σπιτιού.

Όμως τα χρόνια πέρασαν και τα παιδιά μεγάλωσαν, έφυγαν από το σπίτι για να σπουδάσουν. Τότε η μοναξιά άρχισε να με πνίγει. Βλέπετε για να τα βγάλουμε πέρα, και να μπορέσουμε να συντηρήσουμε και τα δυο μας παιδιά στην επαρχία, ο άντρας μου αναγκάστηκε να πιάσει και δεύτερη δουλεία.Το βράδυ δούλευε ως οδηγός ταξί. Εγώ όπως σας ανέφερα και παραπάνω δεν είχε χρειαστεί να δουλέψω ποτέ στην ζωή μου οπότε δεν ήθελα να μπω τώρα σ’ αυτή τη διαδικασία.

Είχα καταντήσει να κάθομαι ολομόναχη στο σπίτι, και να σκέφτομαι ότι είμαι μια νέα γυναίκα και η ζωή μου χαραμίζεται. Μελαγχολούσα και βυθιζόμουν στη μοναξιά μου.Ένα βράδυ ο άντρας μου δεν θα δούλευε το ταξί γιατί ήμασταν καλεσμένοι σε ένα οικογενειακό τραπέζι. Η ξαδέρφη του με τον άντρας της είχαν επέτειο γάμου. Εντάξει δεν ήταν και το καλύτερο μου να βγω μετά από τόσο καιρό και να δω όλο το σόι του άντρα μου, αλλά από το τίποτα κάτι ήταν και αυτό.

Όμως η βραδιά εξελίχθηκε πολύ καλύτερα από ότι περίμενα. Στο οικογενειακό τραπέζι, ήταν καλεσμένος και ένας μακρινός ξάδερφος του άντρα μου που είχαμε να τον δούμε χρόνια.
Ένας πολύ γοητευτικός άντρας και όπως φάνηκε με οικονομική άνεση. Με εντυπωσίασε, τον κοίταζα με θαυμασμό.Ο άντρας μου είχε χαρεί πάρα πολύ που τον είδε ξανά μετά από τόσα χρόνια, και τον κάλεσε στο σπίτι μας για φαγητό. Εγώ πέταξα από τη χαρά μου! Φυσικά και θα έβαζα τα δυνατά μου για να τον εντυπωσιάσω.

Όπως και έγινε, το φαγητό μου του άρεσε πάρα πολύ, αλλά όπως φάνηκε και εγώ δεν του περνούσα απαρατήρητη. Οι ματιές έδιναν και έπαιρναν. Ο άντρας μου δεν κατάλαβε τίποτα. Δεν θα φανταζόταν ποτέ κάτι τέτοιο, είναι ένα ήρεμος και αγαθός άνθρωπος.Την επόμενη μέρα δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τον ξάδερφο του άντρα μου! Μου ζήταγε να βρεθούμε. Έγινα μια κούκλα και πήγα να τον βρω. Δεν είχα κάνει λάθος τελικά. Αυτή τη φλόγα που ένιωσα μόλις τον είδα την ένιωσε και εκείνος. Παρασυρθήκαμε από το πάθος μας και δημιουργήσαμε μια παράνομη σχέση.

Για το «κρεβάτι» δεν έχω λόγια! Κάνω το απόλυτο «κρεβάτι» μαζί του, καμία σχέση με τον άντρα μου! Όπως ήταν λογικό η συμπεριφορά μου προς τον άντρα μου άρχισε να αλλάζει. Ήμουν απότομη μαζί του και συνεχώς τσακωνόμασταν.Του έλεγα ότι η αιτία της συμπεριφοράς μου είναι ότι περνούσα πολλές ώρες μόνη μου και ένιωθα μοναξιά. Τότε ο άντρας μου κανόνισε να πάμε μια εκδρομή στο Ναύπλιο οι δυο μας για να με κάνει να νιώσω καλύτερα.

Φυσικά και σκοπεύω να βρω μια δικαιολογία για να το αναβάλλουμε. Σιγά τι είναι το Ναύπλιο;Θα πείσω τον ξάδερφο του άντρα μου να πάμε κάπου στο εξωτερικό, να δω και εγώ πως είναι μια άλλη χώρα.Φυσικά και τα έξοδα θα είναι δικά του αφού εγώ δεν δουλεύω. Αλλά τι ανάγκη έχει αυτός, χρήματα έχει αρκετά! Δεν θα μου αρνηθεί ένα ταξιδάκι!

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top