Connect with us

STORIES

Άντρας πλήρωσε όλα τα λουλούδια που πωλούσε γυναίκα στο μετρό και της ζήτησε να τα μοιράσει δωρεάν

Ένα συγκινητικό βίντεο δείχνει τη στιγμή που ένας άντρας αγοράζει ολόκληρο το μπουκέτο με τα λουλούδια μιας πλανόδιας πωλήτριας και της λέει να τα μοιράσει δωρεάν.

Η γυναίκα ξέσπασε σε δάκρυα μετά από τη συγκινητική χειρονομία του άντρα που συνάντησε σε ένα γεμάτο μετρό στη Νέα Υόρκη.

Η γυναίκα πουλούσε τριαντάφυλλα στο γεμάτο κόσμο μετρό όταν ο άντρας την πλησίασε για να ρωτήσει πόσο κόστιζαν και πόσα λουλούδια είχε συνολικά.

Η γυναίκα του απάντησε ότι τα πωλούσε 1€ το καθένα.Ο καλός Σαμαρείτης έβγαλε τότε 140€ από το πορτοφόλι του και της τα έδωσε στην πωλήτρια με την προϋπόθεση να χαρίσει στον κόσμο.“Πρέπει να τα χαρίσεις. Μην πουλήσεις κανένα. Να τα μοιράσεις όλα… μου υπόσχεσαι ότι θα το κάνεις;”

Η γυναίκα αμέσως ξέσπασε σε δάκρυα και συνέχισε μέχρι που ο άντρας βγήκε από το μετρό.Η γυναίκα παρηγορείται από μια άλλη γυναίκα, τη Maria Lopez, και αρχίζει να φωνάζει: “Όποιος θέλει ένα τριαντάφυλλο μπορεί να έρθει να πάρει!”“Αυτή η μικρή χειρονομία ανθρωπιάς είναι τόσο σπουδαία. Είναι μια απόδειξη της έλλειψης αγάπης και της έλλειψης γενναιοδωρίας στον κόσμο. Νομίζω ότι οι άνθρωποι το λαχταρούν αυτό,” είπε η Maria Lopez.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top