Connect with us

STORIES

Αυτή η γυναίκα προσπαθούσε για 8 ολόκληρα χρόνια να μείνει έγκυος. Και τότε συνέβη κάτι που κανείς δεν περίμενε…

 Πολλές φορές ένα μωρό έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις! Το ζευγάρι που θα δείτε παρακάτω είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα πως καμιά φορά, ο οικογενειακός προγραμματισμός μπορεί να βγει…εκτός προγράμματος!Η Ashley και ο Tyson Gardner από τη Utah προσπαθούσαν να γίνουν γονείς τα τελευταία 88 χρόνια.Τον Ιούνιο του 2014, δοκίμασαν την εξωσωματική γονιμοποίηση, μπαίνοντας στις επώδυνες και δυσβάσταχτες οικονομικά διαδικασίες των υπερήχων , εξετάσεων και καθημερινών ενέσεων…

Για καλή τους τύχη, η μέθοδος στέφθηκε με επιτυχία στην περίπτωσή τους και στον πρώτο υπέρηχο έμαθαν και κάτι ακόμα: Η Ashley κυοφορούσε τετράδυμα! Κι αυτή ήταν η έκφραση της τυχερής μαμάς όταν πληροφορήθηκε τα νέα.

Τώρα η Ashley είναι στον 17ο μήνα της κύησης και το ζευγάρι έχει ήδη μάθει το φύλο των μωρών: θα είναι όλα κορίτσια! Το χαρούμενο ζευγάρι υποστηρίζει ότι ακόμα και από τους πρώτους υπέρηχους μπορούν να βγάλουν αρκετά καλά συμπεράσματα για τις προσωπικότητες των κοριτσιών τους.“Το ένα μωράκι είναι τρυφερό και του αρέσει να φροντίζει το άλλο, τρίβοντας το κεφάλι του. Το τρίτο είναι αστείο και ζαβολιάρικο και προσπαθεί συνεχώς να κινείται μέσα στην κοιλιά της μαμάς του, ενώ το τελευταίο τεμπελιάζει πιπιλώντας το δάχτυλό του. Είναι τα πιο χαριτωμένα έμβρυα!”, υποστηρίζουν οι Gardner.

Δείτε την ιστορία του ζευγαριού σε αυτό το σύντομο βίντεο

>διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top