Connect with us

STORIES

Αυτή η μητέρα πήγε για τον προγραμματισμένο υπέρηχο. Όταν τον είδαν οι γιατροί έμειναν άφωνοι!

Η 29χρονη Σάμι Έντες από τη Μελβούρνη πίστευε ότι ήταν έγκυος σε δίδυμα. Αλλά κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης ρουτίνας, οι γιατροί έκαναν μια αναπάντεχη ανακάλυψη.


Στην 20η εβδομάδα της κύησης, η Σάμι πήγε για τον προγραμματισμένο υπέρηχο. Κατά την διάρκεια της εξέτασης, οι γιατροί άκουσαν κάτι απρόσμενο: Έναν ακόμη χτύπο καρδιάς!

Η νεαρή ανύπαντρη μητέρα δεν περίμενε δίδυμα, όπως πίστευε μέχρι εκείνη τη μέρα, αλλά.. τρίδυμα!Ενθουσιάστηκε. Το θεώρησε μια υπέροχη έκπληξη. Αλλά μία πιο λεπτομερής εξέταση των γιατρών, αποκάλυψε κάτι πολύ ανησυχητικό. Και τα τρία μωρά της τρέφονταν από τον ίδιο πλακούντα.


Οι γιατροί της συνέστησαν αμέσως να θυσιάσει το τρίτο της παιδί για να σωθούν τα δυο. Της είπαν ότι και τα τρία δεν μπορούν να πάρουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που έχουν ανάγκη από τον ένα πλακούντα. Ότι η διατήρηση και των τριών ήταν εξαιρετικά επικίνδυνη και θα μπορούσε να έχει τραγικά αποτελέσματα για όλα τα μωρά της.Η Σάμι σοκαρίστηκε. Στην αρχή. Γιατί στη συνέχεια πήρε τη δύσκολη απόφαση.

Είπε στους γιατρούς ότι δεν μπορεί να αποφασίσει εκείνη για το ποιο μωρό της θα ζήσει και ποιο θα πεθάνει. Τους είπε ότι δεν είναι δική της δουλειά να «το παίξει Θεός» και ότι και τα τρία μωράκια της θα πρέπει να έχουν την ίδια ευκαιρία να ζήσουν.

Κατά τη διάρκεια της 30ης εβδομάδας, τα τρίδυμα αγοράκια της γεννήθηκαν: Ο Χάντερ, ο Τζέφρει και ο Τόμας.


Ήταν ένα πραγματικό θαύμα γιατί και τα τρία ήταν υγιέστατα! Ακόμη και το μικρότερο, ο Τόμας, το οποίο οι γιατροί ήταν βέβαιοι ότι δεν θα τα καταφέρει, αποδείχθηκε ένας μεγάλος μαχητής.


Μετά τη γέννα οι γιατροί εξέτασαν τον πλακούντα για να ανακαλύψουν πώς είναι δυνατόν και τα τρία να γεννηθούν υγιέστατα. Για να το πετύχουν έγχυσαν χρωματιστό υγρό στα άκρα των τριών ομφάλιων λώρων για να δουν ποιο μέρος του σάκου είχε συνδεθεί με ποιο μωρό.

Το αποτέλεσμα ήταν μια εντυπωσιακή εικόνα. Όπως αποδείχθηκε η θρέψη του Τόμας ήταν πράγματι σημαντικά ελλιπέστερη από εκείνη των αδελφών του. Αλλά αυτό τελικά είχε πολύ μικρή σημασία!Σήμερα η Σάμι δηλώνει ευτυχισμένη που εμπιστεύτηκε το ένστικτό της, παρά τις προειδοποιήσεις των γιατρών. Πιστεύει ότι τα πράγματα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και ότι ήταν καθήκον της να δώσει και στα τρία αγόρια της την ίδια ευκαιρία να ζήσουν.

Μια μεγάλη ευτυχισμένη οικογένεια!

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top