Connect with us

STORIES

Χαρισματικός μπαμπάς έφτιαξε για την άρρωστη κορούλα του ένα χειροποίητο αναπηρικό καροτσάκι με μόλις 100 δολάρια.

Όταν η Evelyn Moore ήταν μόλις 4 μηνών, διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα. Το μικρό κορίτσι ήταν αρκετά ταλαιπωρημένο, αφού έχει περάσει οκτώ φορές από χημειοθεραπείες.

Η Evelyn ήταν σε ύφεση τους τελευταίους τρεις μήνες, αλλά το παιδί έχει παραλύσει από τα χέρια και κάτω λόγω του όγκου στη σπονδυλική στήλη.

Όταν είδε πόσο ακριβές ήταν αναπηρικές καρέκλες, οι οποίες ήταν διαθέσιμες κατά παραγγελία, ο μπαμπάς της Evelyn της, ο Μπραντ, ανησυχούσε για το κοριτσάκι του. Δεν είχε να ξοδέψει ένα κάρο λεφτά που απαιτούνταν για το καροτσάκι, αλλά ήθελε, επίσης, να δώσει στη μικρή τη δυνατότητα να μετακινείται άνετα.

Ήρθε με την τέλεια λύση. Κανείς δεν ήξερε το κοριτσάκι του καλύτερα από αυτόν, γι’ αυτό και αποφάσισε να φτιάξει μια αναπηρική καρέκλα με ελάχιστο κόστος! Αφότου είδε ένα σχέδιο στο Pinterest, ο Μπραντ είπε στη σύζυγό του, την Kimberly, ότι θα μπορούσε να φτιάξει ο ίδιος στην κόρη τους την αναπηρική καρέκλα.

Με $100, ο μπαμπάς της Evelyn ήταν σε θέση να φτιάξει το αναπηρικό καροτσάκι με μια σανίδα κοπής, τροχούς, και μια καρέκλα Bumbo! Η καρέκλα Bumbo ήταν η ιδανική επιλογή που θα βοηθούσε την κόρη τους να κινείται άνετα.

>Η αναπηρική καρέκλα έδωσε στη μικρή Evelyn την ελευθερία να κινείται άνετα, κάτι που οι γιατροί και η οικογένειά της δεν πίστευαν ότι θα μπορούσε να βρει ποτέ. Ο παιδίατρος ογκολόγος Bev Wilson είπε στο Yahoo, “Εξερευνεί αυτά που θα ήθελε να εξερευνήσει. Είναι ένα παιδί σαν όλα τα άλλα, για την ακρίβεια, είναι πιο γρήγορο από τα άλλα. ”

Δείτε τη μικρή Evelyn στο παρακάτω βίντεο:

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top