Connect with us

STORIES

Δίδυμες αδερφές γιόρτασαν τα 100 τους γενέθλια και ζήτησαν ένα ασυνήθιστο δώρο.

Η Ιρένε Κράμπ και η Φίλις Τζόουνς είναι δίδυμες αδερφές που μόλις γιόρτασαν μαζί τα 100 τους γενέθλια.


Στην φωτογραφία, η Φίλις Τζόουνς (η μεγαλύτερη από τις δίδυμες αδερφές) είναι στα αριστερά και η Ιρένε Κραμπ (η νεώτερη) είναι στα δεξιά.Η Ιρένε και η Φίλις γεννήθηκαν με 25 λεπτά διαφορά στις 20 Νοεμβρίου 1916 και από τότε είναι αχώριστες. Πήγαν στο ίδιο σχολείο, εργάστηκαν στην ίδια εταιρία κεραμικών και τώρα ζουν στο ίδιο σπίτι.Η Ιρένε και η Φίλις δεν είναι ταυτόσημες δίδυμες: έχουν διαφορετική εμφάνιση και χαρακτήρα. Η Ιρένε είχε μια πιο ήρεμη και ορθολογική φύση, ενώ η Φίλις είναι εφευρετική και ανήσυχο πνεύμα.

Οι δίδυμες δεν είναι οι μοναδικές στην οικογένειά τους που έφτασαν σε μεγάλη ηλικία: η μεγαλύτερη αδερφή τους, η Ντόροθι, πέθανε το 2006 σε ηλικία 92 ετών. Επίσης, οι σύζυγοι των δυο αδερφών, Σάμιουελ και Ρέι, πέθαναν στα 90 τους.Η Ιρένε δεν έχει παιδιά, αλλά ο γιος της Φίλις, ο Καρλ τις φροντίζει και τις δυο: αυτός και η γυναίκα του η Πατρίσια επισκέπτονται τις δυο γυναίκες καθημερινά. Ο Καρλ αναφέρει, ότι παρά την μεγάλη ηλικία τους, η μητέρα και η θεία του δεν εξαρτώνται από άλλους ανθρώπους και δεν απαιτούν συνεχή φροντίδα.

Οι αδερφές έχουν γιορτάσει σχεδόν όλα τους τα γενέθλια μαζί και τα 100 τους γενέθλια δεν αποτελούν εξαίρεση. Στο πάρτι των γενεθλίων τους παραβρέθηκαν 48 καλεσμένοι. Παραδόξως, η Ιρένε και η Φίλις δεν ζήτησαν από τους φίλους και τους συγγενείς τους να τους κάνουν δώρα για τα γενέθλιά τους. Αντίθετα, ζήτησαν να κάνουν δωρεές στον οργανισμό των ασθενοφόρων.

Κάθε μέρα, οι ειδικοί από αυτό τον οργανισμό βοηθάνε χιλιάδες ανθρώπους σε αυτοκινητιστικά ατυχήματα και όσους χρειάζονται άμεση ιατρική βοήθεια.

Η Ιρένε και η Φίλις πιστεύεται, ότι είναι ένα από τα έξι αιωνόβια δίδυμα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στα 100 τους γενέθλια, οι δυο αδελφές έλαβαν ξεχωριστά μια κάρτα υπογεγραμμένη από την Βασίλισσα.Όταν ρωτήθηκαν για το μυστικό της μακροζωίας, η Ιρένε απάντησε: “Η σκληρή δουλειά και το καλό φαγητό είναι το μυστικό μας. Αυτό είναι το μυστικό μας.”

[Bored Panda, Huffington Post]

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top