Connect with us

STORIES

Είδε την γυναίκα του να κάθεται σιωπηρή στο τραπέζι. Όταν την παρατήρησε λίγο καλύτερα, το κατάλαβε…

Ο Philip ζει στη Νέα Υόρκη με τη γυναίκα του, Jessica. Η Jessica είναι μία νοσοκόμα και έχει αφιερώσει τη ζωή της στο να φροντίζει ανθρώπους που το έχουν ανάγκη

Παρόλο που ποτέ δεν γκρινιάζει ούτε παραπονιέται, ο Philip ξέρει πως κατά βάθος έχει κουραστεί πάρα πολύ.Πρόσφατα έκανε μία ανάρτηση με ένα γράμμα που είχε γράψει αφιερωμένο στη σκληρά εργαζόμενη γυναίκα του. Την είδε που έκατσε βιαστικά να φάει μετά από βάρδια 14 ωρών. Το βραδινό της ήταν ένα σάντουιτς. Έφαγε βιαστικά και πήγε να κοιμηθεί, έτσι ώστε να είναι ξεκούραστη για την επόμενη μέρα.

«Το πρωί, κάνει ντους, πιάνει τα μαλλιά της βιαστικά, παίρνει το πρωινό της, μας φιλάει και φεύγει για δουλειά.»

Είναι συχνό φαινόμενο οι γυναίκες να είναι υποτιμημένες από τους άντρες τους, αλλά δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο στην περίπτωση αυτή.

Περιμένετε να δείτε το μήνυμα που θέλει να δώσει ο άντρας της στον κόσμο…

“Αυτή είναι η γυναίκα μου η Jessica που τρώει το βραδινό της μετά από 14 ώρες δουλειά.”

Ξυπνάει πολύ νωρίς και ετοιμάζεται για τη δουλειά.”

“Στην δουλειά της φροντίζει για όλων των ειδών τους αρρώστους. Είτε είναι εγκεφαλικό, είτε ατύχημα, είτε κάποια σοβαρή ασθένεια, θα είναι εκεί για να σας φροντίσει.”

“Δουλεύει και το μεσημέρι και σπάνια προλαβαίνει να κάτσει. Μετά από 14 ώρες δουλειά, βγάζει τα παπούτσια και θέλει απλά να κάτσει κάτω. Δεν την ρωτάω πως ήταν η μέρα της γιατί σπάνια θέλει να μιλήσει για τη δουλειά της, αλλά αυτό δεν με πειράζει. Εάν θελήσει να μιλήσει, θα την ακούσω.”

“Κάποιες φορές έρχεται χαρούμενη και άλλες λυπημένη. Αλλά ανεξάρτητα του πώς νιώθει, πάντα είναι στην ώρα της για την βάρδια της. Την αγαπάω με όλη μου τη ψυχή.”

“Η γυναίκα μου είναι ο ήρωάς μου.” Μακάρι όλοι οι σύζυγοι να έδειχναν τόση αγάπη, περηφάνια και σεβασμό για τις γυναίκες τους.

Πηγη

 

Continue Reading
Advertisement
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top