Connect with us

STORIES

Ένας άνδρας παρατήρησε το τατουάζ με την πατούσα σκύλου αυτής της σερβιτόρας. Τότε είδε τον λογαριασμό του και ξέσπασε σε δάκρυα!

Η κάτοικος του Νιού Τζέρσεϊ, Christina Summitt εργάζεται σε τρεις δουλειές, ενώ μεγαλώνει τρία παιδιά και είναι εθελόντρια σε μια ομάδα διάσωσης ζώων.

Ο σύζυγός της εργάζεται με πλήρη απασχόληση….”Η κάτοικος του Νιού Τζέρσεϊ, Christina Summitt εργάζεται σε τρεις δουλειές, ενώ μεγαλώνει τρία παιδιά και είναι εθελόντρια σε μια ομάδα διάσωσης ζώων. Ο σύζυγός της εργάζεται με πλήρη απασχόληση. Μια μέρα μπήκε ξαφνικά σε μια ακόμη πιο δύσκολη κατάσταση.

Ο αγαπημένος σκύλος της οικογένειας, ο Tucker ήταν σε κίνδυνο αφού κατάπιε ένα μπαλάκι του τένις. Παρά το πλήρες πρόγραμμα της, δεν δίστασε ούτε στιγμή να τον πάει στην κτηνιατρική κλινική.

Ο Tucker ήταν ήδη με την οικογένεια για 3 χρόνια. Η Christina αγαπούσε αυτό το σκυλί σαν να ήταν ένα από τα παιδιά της. Αλλά όταν άκουσε ότι η εγχείρηση θα κόστιζε $ 2.700, δίστασε.Απλά δεν είχαν τόσα λεφτά στο χέρι. Τέλος όμως, αποφάσισε να το κάνει, για να σώσει τη ζωή του Tucker. Κάπως θα έβρισκε έναν τρόπο για να πληρώσει, σκέφτηκε.

Σε μια από τις βάρδιες της ως μπαργούμαν σε ένα μπαρ ξενοδοχείου έπιασε κουβέντα με τους πελάτες, οι οποίοι την ρώτησαν για το τατουάζ της, που ήταν μια σκυλίσια πατούσα.

Μετά την ανταλλαγή ιστοριών για τα ζώα συντροφιάς, η Christina κατέληξε να τους λέει για τον Tucker και την εγχείρηση. Είχε ήδη ένα σχέδιο σε αυτό το σημείο: θα αποκτούσε τα χρήματα που χρειαζόταν πουλώντας το αυτοκίνητό της. Αυτό θα ήταν βέβαια για την ίδια μια τεράστια απώλεια. Η ζωή θα ήταν πολύ δύσκολη χωρίς το αυτοκίνητο, αλλά αγαπούσε τον Tucker πάρα πολύ για να μην το κάνει.

Τελικά ένας πελάτης ζήτησε τον λογαριασμό. Έβαλε έναν αριθμό στο σημείο που αναφερόταν στο φιλοδώρημα και παρέδωσε στην Christina την πιστωτική του κάρτα. Το σύνηθες φιλοδώρημα είναι μεταξύ 15 και 20% του λογαριασμού, αλλά όταν η Christina κοίταξε κάτω και είδε τι είχε γράψει, δύσκολα μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της. Της έδωσε $ 1.000.  Η Christina πήγε πίσω να τον ρωτήσει αν είχε κάνει κάποιο λάθος. Αλλά επιβεβαίωσε ότι ήταν απολύτως σωστό και της είπε ότι θα προσεύχεται για την ταχεία ανάρρωση του σκύλου της. Αυτό χάρισε στην Christina δάκρυα χαράς και ανακούφισης. Εκείνη δημοσίευσε την απόδειξη στο Facebook για να δείξει σε ολόκληρο τον κόσμο τι είχε συμβεί.

Ο Tucker εν τω μεταξύ έχει ανακάμψει πλήρως από την χειρουργική επέμβαση. Τι τύχη που η Christina δεν χρειάζεται να πουλήσει το αυτοκίνητό της. Αντ “αυτού, η βοήθεια έφθασε με τη μορφή ενός απίστευτα γενναιόδωρου ξένου.Χειρονομίες σαν αυτή είναι που μας θυμίζουν το καλό στους ανθρώπους που κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος.

Πηγή

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top