Connect with us

STORIES

Φωτογραφίες με τους Νεότερους Γονείς στον Κόσμο, η 11η Περίπτωση είναι Σπάνιο Ιατρικό Φαινόμενο

Ιδανικά, οι άνθρωποι γίνονται γονείς όταν είναι συναισθηματικά, νοητικά και σωματικά έτοιμοι: Αυτό βέβαια συμβαίνει όταν ζουν στο κατάλληλο περιβάλλον, όταν έχουν ωριμότητα και όταν αποκτούν εμπειρίες ζωής οι οποίες θα τους οδηγήσουν στο να διαχειριστούν τη γονεϊκότητα με ασφάλεια. Όμως, όπως συμβαίνει με πολλά πράγματα στη ζωή, η γονεϊκότητα δεν έρχεται πάντοτε τη σωστή ώρα. Μερικές φορές, έρχεται πολύ, πολύ γρηγορότερα από ό,τι θα περίμενε κανείς.

Πάρτε για παράδειγμα τους παρακάτω νεαρούς ανθρώπους. Μερικές από τις ιστορίες τους είναι τραγικές, καθώς υπόκεινται σε φρικτή κακοποίηση σε απίστευτα νεαρή ηλικία. Άλλοι είναι απλώς θύματα των καταστάσεων και των κυήσεων που προέκυψαν καταλάθος, όλες οι ιστορίες όμως τους θέλουν να μεγαλώνουν απότομα για να αναθρέψουν τα παιδιά που δημιούργησαν.

Όποιοι κι αν είναι οι λόγοι, οι ηλικίες αυτών των νεαρών γονιών θα σας αφήσουν κάπου μεταξύ κατάστασης σοκ και απελπισίας. Θα αναρωτηθείτε πώς κατάφεραν ακόμα και να βρεθούν σε αυτό το σημείο. Το #11 δεν θα έπρεπε καν να είναι δυνατόν, όμως συνέβη.

#1. Ο Jordan Williams & η Tia John έκαναν μωρό σε μια σοκαριστικά νεαρή ηλικία.

Κανείς δεν ξέρει πως αυτά τα παιδιά θα καταφέρουν να μεγαλώσουν ένα μωρό – ιδίως αφού όταν γεννήθηκε οι δυο τους ήταν μόνο 14χρονών.

 

#2. Η Thuli Shaka μοιάζει και η ίδια της παιδί – κι αυτό επειδή είναι.

Η τρομακτική πραγματικότητα του τι συμβαίνει όταν τα μωρά κάνουν μωρά: η Thuli ήταν μόνο 10 χρονών όταν γέννησε.

 

#3. Η Kordeza Zhelyazkova ήταν μόλις 11 όταν έκανε μωρό.

Παρά την ενοχλητικά νεαρή ηλικία της, αυτό το κορίτσι φαίνεται υπερευτυχισμένο που είναι μαμά – το ίδιο και ο σύντροφός της.

 

#4. Η Alleshia Gregson έκανε το πρώτο της παιδί στα 12.

Και δεν σταμάτησε εκεί: Δυο χρόνια μετά, έκανε το δεύτερο.

 

#5. Η Tressa Middleton έμεινε έγκυος έπειτα από σεξουαλική κακοποίηση.

Της επιτέθηκε ο μεγαλύτερος αδερφός της στην ηλικία των 11, και το αποτέλεσμα ήταν να μείνει έγκυος. Είναι δύσκολο να κοιτάξεις αυτή τη φωτογραφία και να μη νιώσεις πόνο γι’ αυτό το νεαρό κορίτσι.

 

#6. Ο James Sutton & η Sarah Drinkwater ήταν νέοι, αλλά προφανώς ήθελαν να κάνουν οικογένεια.

Ο James Sutton ήταν μόλις 12 όταν η 16χρονη κοπέλα του έμεινε έγκυος. Ακόμα πιο τρελό: το ζευγάρι έκανε δίδυμα.

 

#7. Ο Sean Stewart & η Emma Webster άρχισαν να κάνουν σεξ σε νεαρή ηλικία και η εγκυμοσύνη τους προέκυψε λίγο αργότερα.

Ο Sean Stewart ήταν 11 όταν έκανε σεξ με την 15χρονη γειτόνισσά του Emma Webster. Έμεινε έγκυος και ο Sean έπρεπε να πάρει άδεια από το σχολείο για να παραστεί στη γέννα του παιδιού του.

 

#8. Η April Webster και ο Nathan Fishbourne ήταν ερωτευμένοι και απέκτησαν μωρό.

Ήταν και οι δυο 14 χρονών όταν έκαναν το πρώτο τους παιδί – με άλλα λόγια αυτό συμβαίνει όταν ένας πλατωνικός έρωτας γίνεται αληθινός.

 

#9. Η Rebecca Finnis έμεινε έγκυος με το που μπήκε στην εφηβεία.

Μόλις 13 χρονών, η Finnis ήταν ακόξμα παιδί. Ωστόσο το σώμα της ήταν σε φυσική κατάσταση να συλλάβει και έτσι έγινε μια πολύ νεαρή μαμά.

 

#10. Ο Alfie Patten & η Chantelle Stedman ήταν και οι δυο ανήλικοι όταν απέκτησαν παιδί.

Ο Alfie ήταν 13, και η Chantelle λίγο μεγαλύτερη. Και πάλι, τρομερά μικροί για να γίνουν γονείς.

 

#11. H Lina Medina έχει μια από τις χειρότερες ιστορίες.

Πίσω στο 1939, ένα κορίτσι ΠΕΝΤΕ χρονών από το Περού, ονόματι Lina Medina, γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι. Αυτό ήταν – και ακόμα είναι – ιατρικό θαύμα.

 

#12. Ο Lonel Stanescu & η Rifca Stanescu έκαναν οικογένεια σε μικρή ηλικία και αργότερα απέδειξαν πως αυτό το πράγμα μπορεί να ξεκινήσει ως φαύλος κύκλος.

Όταν η Rifca Stanescu ήταν μόνο 11, το έσκασε με τον Lonel Stanescu. Ένα χρόνο αργότερα, γέννησε ενα μικρό κοριτσάκι. Έπειτα, έντεκα χρόνια μετά, η κόρη της Μαρία, γέννησε ένα άλλο παιδί – κάνοντας τη Rifca γιαγιά στα 22 της χρόνια.

 

#13. Η Mum-Zi έκανε μωρό όταν ήταν μόλις οχτώ χρονών.

Αυτό το νεαρό κορίτσι μεγάλωσε σε ένα αφρικανικό χαρέμι σε ένα πολυγαμικό σπίτι. Στα οχτώ της χρόνια, γέννησε την κόρη του αρχηγού του χαρεμιού. Οχτώ χρόνια αργότερα, η κόρη της γέννησε κι εκείνη. Αυτό σημαίνει πως η Mum-Zi ήταν μόνο δεκαεφτά όταν έγινε γιαγιά.

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top