Connect with us

STORIES

Η ζωή δεν είναι πάντα ωραία: Μία μητέρα μοιράζεται την μάχη που δίνει ο γιος της με τον καρκίνο

Μια φωτογραφία ενός παιδιού με καρκίνο που δημοσιεύτηκε από τη μητέρα του στο διαδίκτυο δείχνει πως “η αγάπη της μητέρας δεν γνωρίζει όρια”. “Από τη στιγμή που ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος, αυτός ήταν όλη η ζωή μου,” λέει η μητέρα.

Ο Drake Medinger από το Tomball του Τέξας, είναι ένα γενναίο 10χρονο αγόρι, το οποίο διαγνώστηκε για πρώτη φορά με λευχαιμία το Σεπτέμβριο του 2012. Ο Drake υποβλήθηκε σε μεταγγίσεις αίματος, χημειοθεραπείες και οδυνηρές χειρουργικές επεμβάσεις. Πέρυσι τον Μάρτιο, ο καρκίνος ήταν σε ύφεση, αλλά, δυστυχώς, έξι μήνες αργότερα, ο Drake διαγνώστηκε με καρκίνο των όρχεων.Για τη Jessica, τη μητέρα του Drake, ήταν καταστροφικό το να βλέπει το παιδί της να υποφέρει. Ανέβασε μια φωτογραφία του που στέκεται στο μπάνιο την ώρα του βασανιστηρίου.

©Stinky Joe’s #1 Pit Crew

Η Jessica έγραψε: “Αυτό ήταν σήμερα το πρωί μετά τη μεταφορά του Drake στο μπάνιο. Ναι, φοράει πάνα- βρακάκι επειδή τις περισσότερες φορές δεν μπορεί να κρατηθεί μέχρι το μπάνιο.”“Έχει μείνει ‘πετσί και κόκκαλο’ γιατί τον παρακαλάω να βάλει μια μπουκιά στο στόμα του και να πιει ένα ποτήρι νερό.”Είναι πολύ αδύναμος για να σηκωθεί από το κρεβάτι ή να περπατήσει και πρέπει είτε να τον σηκώνω ή να τον μεταφέρω με αναπηρικό καροτσάκι. Κοιμάται ακόμα κι αν κάποιος του μιλάει, επειδή είναι πολύ εξαντλημένος. Παλεύω κάθε φορά που είναι να του δώσω τα χάπια του ή μια κουταλιά γιαούρτι. Και καταρρέω κάθε φορά που μου λέει, “μαμά, δεν θα τα καταφέρω.”

via YouCaring

Η μαμά του περιγράφει γιατί δεν μπορεί να κοιμηθεί μόνος τη νύχτα:“Φοβάται ότι κάτι θα του συμβεί και θα είναι είναι μόνος,” έγραψε, “και με το ‘κάτι’ εννοεί το θάv ατο.”Ο Drake ρωτάει συχνά τη μαμά του για το αν θα δει τον πατέρα του, που είναι στον ουρανό, όταν πεθάνει.“Δεν θέλει να τον αγγίζει κανείς, επειδή πονάει πάρα πολύ, και μόνο με τη χρήση μορφίνης περνάει την ημέρα του. Μου λέει ότι φοβάται και σκέφτεται ότι δεν θα ζήσει τα 11α γενέθλιά του. Μου λέει να συνεχίσω να παλεύω γι’ αυτόν όταν εκείνος δεν θα μπορεί. Θα έκανα τα πάντα γι’ αυτόν, αυτός είναι ο κόσμος μου όλος.”

©Stinky Joe’s #1 Pit Crew

Από τότε που κοινοποίησε τη φωτογραφία του γιου της, άνθρωποι από όλο τον κόσμο έδειξαν την υποστήριξή τους στον Drake για τις δύσκολες ώρες της ζωής του. Η φωτογραφία του έχει μοιραστεί πάνω από 67.000 φορές σε μια μόνο μέρα.

Η Jessica ολοκλήρωσε την ανάρτησή της, λέγοντας: “Είναι το χαμόγελό μου, η αγάπη μου, η καρδιά μου. Είναι επίσης τα δάκρυα μου, ο πόνος στην καρδιά μου, η στενοχώρια μου. Είναι η ζωή μου.”

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top