Connect with us

STORIES

Κοιτάξτε προσεκτικά το πρόσωπο αυτού του νεογέννητου. Ο μπαμπάς του παρατήρησε ΚΑΤΙ που τον έκανε να «λιώσει» κυριολεκτικά…

Δε χωρά αμφιβολία πως όλα τα μωρά είναι αξιαγάπητα. Είναι τόσο αφοπλιστικά όμορφα και γλυκά που κάνουν την καρδιά μας να σκιρτάει από αγάπη. Κι όταν το πιτσιρικάκι είναι κι απίστευτα όμορφο, τότε δεν έχουμε καμία ελπίδα να ξεφύγουμε από τα μάγια του.Ο Scott Martin ζει στην Ουάσινγκτον κι έγινε πρώτη φορά μπαμπάς. Και μπορεί ο κάθε γονιός να βλέπει ξεχωριστό το παιδί του, αλλά στην προκειμένη περίπτωση έχει δίκιο! Η μικρούλα Penelope δεν είναι μόνο όμορφη αλλά και πανέξυπνη.

Ήταν μόλις δύο ημερών όταν τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία. Την πιτσιρίκα την κρατά στην αγκαλιά η προγιαγιά της, Millie Martin. Προσέξτε με πόσο διαπεραστική ματιά την εξετάζει η Penelope!Οι δυο τους, παρ΄όλο που εκείνη τη στιγμή πρωτοσυναντιούνται, είναι σα να γνωρίζονται από χρόνια. Πόσο πιθανό, όμως, είναι να γίνει αυτό ανάμεσα σε μια υπερήλικη γυναίκα κι ένα νεογέννητο κοριτσάκι; Κι όμως συνέβη!

Το στιγμιότυπο αιχμαλωτίστηκε σε μια απίθανη φωτογραφία, η οποία κοινοποιήθηκε από το μπαμπά της μικρής Penelope. Όσο για την απήχηση της στα social media; Έσκισε!

Πάντως είναι γεγονός πως οι ιστορίες με πανέξυπνα μωρά κάνουν πάντα εντύπωση. Άλλο ένα υπέροχο παράδειγμα αυτού του κανόνα, σχετίζεται με ένα αγέννητο ακόμη μωρό. Στον υπέρηχο που έκαναν οι γονείς του, στα πλαίσια ενός τυπικού προγεννητικού ελέγχου, έμειναν έκπληκτοι με αυτό που είδαν.Το έμβρυο χτυπούσε με τα χεράκια του παλαμάκια! Μάλλον αυτό το παιδί θα γίνει ιδιαίτερα μερακλής στη ζωή του!

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top