Connect with us

STORIES

Λευκό ζευγάρι αποκτάει τρίδυμα μαύρα μωράκια και πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αυτή δεν είναι μια συνηθισμένη οικογενειακή φωτογραφία γονέων που κρατούν τα νεογέννητα μωρά τους, γιατί φαίνεται ότι η αγάπη ξεπερνά το χρώμα του δέρματος σε αυτή την οικογένεια. Όμως αυτό που είναι πιο περίεργο είναι το πώς αυτή η λευκή γυναίκα γέννησε μαύρα τρίδυμα! 

©Facebook | Rachel Halbert

Ένα ζευγάρι από το Μισισιπή, ο Aaron και η Rachel Halbert, δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά κι έτσι αποφάσισαν να υιοθετήσουν. Πήραν δύο παιδιά από την Αφρική, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Ο λόγος ήταν ότι τα λευκά παιδιά έχουν περισσότερες πιθανότητες να υιοθετηθούν κι έτσι αποφάσισαν να δώσουν στα παιδιά αυτά μια ευκαιρία.

©Facebook | Rachel Halbert

Αυτή η νέα οικογένεια προσέλκυε την προσοχή των ξένων, αλλά το ζευγάρι δεν έδινε σημασία στα παράξενα βλέμματα. Αργότερα αποφάσισαν να «υιοθετήσουν» δωρηθέντα έμβρυα από το Εθνικό Κέντρο Δωρεάς Εμβρύων. Από αυτό το κέντρο, τα έμβρυα, που διαφορετικά θα καταστρέφονταν ή θα δίνονταν για έρευνες, μπορούν να δοθούν σε ζευγάρια που επιθυμούν να κάνουν παιδιά.

©Facebook | Rachel Halbert

Οι Halberts αποφάσισαν να εμφυτεύσουν δύο Αμερικανικά- Αφρικανικά δίδυμα έμβρυα. Αυτό που συνέβη στη συνέχεια ήταν ένα σοκ και για τους δύο γονείς.

Έξι εβδομάδες μετά την εμφύτευση και μετά από υπερηχογράφημα, ο γιατρός τους είπε ότι ένα από τα έμβρυα είχε χωριστεί σε δύο στη μήτρα – η Rachel ήταν έγκυος σε τρίδυμα!

©Facebook | Sprouting Hearts Photography – Knoxville, TN

©Facebook | Aaron Halbert

Ο Aaron είπε: “Είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε σχεδόν όλους τους φίλους και την οικογένειά μας να εκφράζουν την υποστήριξή τους.”

“Στο μυαλό μας ζούμε ήδη το όνειρο. Μπορεί να μην είναι το όνειρο που θα είχε μια παραδοσιακή οικογένεια, αλλά είναι ένα για το οποίο εμείς είμαστε σίγουρα περήφανοι.”

©Facebook | Aaron Halbert

Πρόσθεσε ότι είναι ευγνώμον που έχει μια τέτοια οικογένεια. 

“Μπορεί να μην έχουμε την οικογένεια που σχεδιάζαμε πριν από 12 χρόνια όταν είχαμε σχέση και μιλούσαμε για υιοθεσία, αλλά είμαστε ευγνώμονες στον Θεό που έστειλε αυτά τα γλυκά πλάσματα στη ζωή μας.”

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top