Connect with us

STORIES

Μάνα έριξε το νεογέννητο μωρό της από τον 17ο όροφο όταν ο μπαμπάς του και παντρεμένος εραστής της επέστρεψε στη σύζυγο του

Μια γυναίκα από την Ταϊλάνδη παραδέχθηκε ότι έριξε το νεογέννητο μωρό της από το παράθυρο του 17ου ορόφου επειδή ο παντρεμένος φίλος της την άφησε για να επιστρέψει στην οικογένειά του.Η 20χρονη Netchanok Nokyungtong δήλωσε στην αστυνομία ότι καταστράφηκε όταν ο 40χρονος φίλος της την εγκατέλειψε και επέστρεψε στην οικογένειά του στη Νότια Κορέα μόλις του είπε ότι ήταν έγκυος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Nokyungtong βρισκόταν σε κατάσταση τοκετού στο διαμέρισμά της σε πολυκατοικία στην Πάταγια της Ταϊλάνδης και γέννησε ένα αγόρι το απόγευμα της Τρίτης.

Μετά τη γέννα, τύλιξε το παιδί σε μια πλαστική σακούλα και το πέταξε από το παράθυρο του δωματίου της.Ένας τρομοκρατημένος μάρτυρας δήλωσε στην αστυνομία ότι είδε ένα μεγάλο αντικείμενο να πέφτει από το παράθυρό του στον τέταρτο όροφο και να χτυπάει στο έδαφος γύρω στις 5 μ.μ. Ήταν σοκαρισμένος όταν είδε το αγόρι στο έδαφος αφότου πήγε κάτω για να ελέγξει την κατάσταση.

Κάλεσε την αστυνομία η οποία βρήκε λίγο αργότερα το μωρό τυλιγμένο σε μια πράσινη πλαστική σακούλα με τον ομφάλιο λώρο να είναι ακόμα στην κοιλιά του. Η καρδιά του δεν χτυπούσε.Οι αστυνομικοί έλεγξαν τις κάμερες ασφαλείας και αργότερα συνέλαβαν την Nokyungtong η οποία παραδέχτηκε ότι έριξε το μωρό από το παράθυρο.

Είπε ότι το είχε κάνει επειδή ο φίλος της, ο Kim, από τη Νότια Κορέα, είχε ήδη οικογένεια και επέστρεψε σε αυτή αφότου διαπίστωσε ότι ήταν έγκυος.

Είπε στην αστυνομία ότι γέννησε ξαφνικά στο μπάνιο και πως έριξε το γιο της απ’ το παράθυρο.

Ο Apichai Khemphet, επικεφαλής της αστυνομίας της Pattaya, δήλωσε ότι η Nokyungtong παραδέχθηκε ότι σκότωσε το μωρό και ότι θα διωχθεί μετά την συγκέντρωση όλων των αποδεικτικών στοιχείων.

“Η Netchanok Nokyungtong γέννησε στο μπάνιο όπου βρέθηκε αίμα στο πάτωμα. Είπε ότι ήταν σοκαρισμένη και πως δεν ήταν έτοιμη για τη γέννα.”

“Ο φίλος της είναι παντρεμένος στη Νότια Κορέα και δεν ήθελε να μείνει μαζί της. Ήταν στεναχωρημένη επειδή επέστρεψε στην οικογένειά του.”“Έβαλε το μωρό σε μια πλαστική σακούλα και το έριξε έξω από το παράθυρο.”Οι φωτογραφίες της αστυνομίας δείχνουν το σημείο που συνέβη το περιστατικό.Ο επικεφαλής της αστυνομίας Apichai Khemphet πρόσθεσε: “Πρόκειται για ένα βάναυσο έγκλημα. Το μωρό γεννήθηκε υγιές. Η μητέρα δεν στεναχωρήθηκε για αυτό που έχει συμβεί.”

“Ο φίλος της είχε φύγει και προσπάθησε να της πει να σταματήσει την εγκυμοσύνη της. Της είπε επίσης ότι δεν είχε χρήματα για να στηρίξει το παιδί.”“Μέχρι στιγμής παραμένει στο νοσοκομείο για εξετάσεις αλλά μόλις πάρει εξιτήριο θα μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα μέχρι να της αποδοθούν οι κατηγορίες.”

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top